Аз съм роден в Смирненски,когато бях у4еник в Елин Пелин през 80-те,90% от нашият набор,а също така и по-малките и по-големите пичове, бяха(и все още са) канари.Изобщо квартала(стария смирненски или къщите,както го знаем ние) е канарски. ''Блоковете'' изкараха много корави канари през 90-те,имена,които вси4ки по стари мом4ета на стадиона познават.За буферите там,нямам идея.Учил съм също и в Мараша в Светлозар Попов(не знам как се казва сега) между 1985-1987,за да бъда 4естен ще кажа,4е там има6е малко пове4е буфери отколкото в Смирненски, а именно 70% канари и 30%буфери. С това искам да покажа картината в квартала между 1980 и 2010. От там нататък,нека пичовете от другите квартали споделят какво е било съотношението при тях,а къде са най-много???!!!...,е'еш ли му майката.
Но със сигурност Пловдив е единственото място,където ние всички подкрепяме нашите отбори!
п.п Когато бях ученик,имаше само един пич,който беше цесекар(от цялото училище),а след няколко години срещнах и един левскар. Какво е положението сега,не ме интересува!