Пичове, а кой е отстранил за такава причина?
" За Ботев след есенния полусезон се знаеше,че е почти сигурен изпадащ отбор и тук трябва да отбележим идиотската намеса на феновете му-според мен отбора на Ботев можеше спокойно да изиграе пролетния дял от първенството с италианската си гарнитура и пак да ..........." БАН-а е за един месец?!..........
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Предполагам, че повечето сте наясно вече, но paceto отново е на линия.
Не съм сигурна, че в момента форума се нуждае от още един глобален мод, но поне го познаваме и знаем, че се справя добре. Ако мислите, че може да ни бъде от помощ и ще е повече полезен, отколкото да си пречим (защото и това го има, когато модовете са много) спокойно мога да го поканя да се върне и отново да стане част от екипа, защото той е на линия.
Не съм сигурна, че в момента форума се нуждае от още един глобален мод, но поне го познаваме и знаем, че се справя добре. Ако мислите, че може да ни бъде от помощ и ще е повече полезен, отколкото да си пречим (защото и това го има, когато модовете са много) спокойно мога да го поканя да се върне и отново да стане част от екипа, защото той е на линия.
Модераторите не са ви враг!
Дами и господа
лейдис енд джентълмен
понеже последните месеци имам доста странични ангажименти и че почти нямам време за форума ,моля да бъда публично разжалван
мисля че алтернатив ще се справя добре с форума на Ботев ,аз все пак ще му помагам с ценни съвети когато трябва
повече не знам какво да напиша
освен че БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ за подкрепата .
понеже последните месеци имам доста странични ангажименти и че почти нямам време за форума ,моля да бъда публично разжалван

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Alternative
- Контакти:
kartago написа:Пичове, а кой е отстранил за такава причина?
" За Ботев след есенния полусезон се знаеше,че е почти сигурен изпадащ отбор и тук трябва да отбележим идиотската намеса на феновете му-според мен отбора на Ботев можеше спокойно да изиграе пролетния дял от първенството с италианската си гарнитура и пак да ..........." БАН-а е за един месец?!..........
Как му е името на този потребител?

- slavia_forever
- Контакти:
SHYNE написа:Дами и господалейдис енд джентълмен
![]()
понеже последните месеци имам доста странични ангажименти и че почти нямам време за форума ,моля да бъда публично разжалванмисля че алтернатив ще се справя добре с форума на Ботев ,аз все пак ще му помагам с ценни съвети когато трябва
повече не знам какво да напиша
освен че БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ за подкрепата .
С Асен обсъдихте ли го по между си?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
да 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Cesc Fabregas
- Контакти:
stenly написа:Предполагам, че повечето сте наясно вече, но paceto отново е на линия.
Аз си мисля, че много по-наложително е да се сложи модератор на форума на Черно Море, там нека си има човек, който да се занимава само с това!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Стига да са съгласни всички, ще говоря с Пацето.
Аз много добре се разбирам с него.
Имайте предвид, че след около 1-2 месеца няма да имам никакво време за форума
- slavia_forever
- Контакти:
SkArY_9 написа:Стига да са съгласни всички, ще говоря с Пацето.
Ти се разбираш добре с всички, факт.
По отношение за това, дали е необходим още един глобален модератор, единствено stenly може да прецени доколко се справят сегашните такива и ако аргументира нужда от такъв, просто да го сложи.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
- Cesc Fabregas
- Контакти:
SkArY_9 написа:Стига да са съгласни всички, ще говоря с Пацето.
Аз не мога да кажа дали съм съгласен, нямам никакви впечатления от него. Мисля си, че би било по-добре да се намери нов зелен мод(ако се търси такъв), който да бъде избран от всички ни, защото нито аз, нито Асен, Нито Пламен и тн. имаме някакви впечатления от него! Ква е гаранцията освен тва, че той няма пак да си хвана шапката и да си бие камшика?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !