Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 08 апр 2010 05:24

Пичове, а кой е отстранил за такава причина?

" За Ботев след есенния полусезон се знаеше,че е почти сигурен изпадащ отбор и тук трябва да отбележим идиотската намеса на феновете му-според мен отбора на Ботев можеше спокойно да изиграе пролетния дял от първенството с италианската си гарнитура и пак да ..........." БАН-а е за един месец?!..........

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 08 апр 2010 09:37

Предполагам, че повечето сте наясно вече, но paceto отново е на линия.
Не съм сигурна, че в момента форума се нуждае от още един глобален мод, но поне го познаваме и знаем, че се справя добре. Ако мислите, че може да ни бъде от помощ и ще е повече полезен, отколкото да си пречим (защото и това го има, когато модовете са много) спокойно мога да го поканя да се върне и отново да стане част от екипа, защото той е на линия.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 08 апр 2010 12:11

Дами и господа :) лейдис енд джентълмен :lol:
понеже последните месеци имам доста странични ангажименти и че почти нямам време за форума ,моля да бъда публично разжалван 8-) мисля че алтернатив ще се справя добре с форума на Ботев ,аз все пак ще му помагам с ценни съвети когато трябва ;) повече не знам какво да напиша :) освен че БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ за подкрепата .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 08 апр 2010 12:15

kartago написа:Пичове, а кой е отстранил за такава причина?

" За Ботев след есенния полусезон се знаеше,че е почти сигурен изпадащ отбор и тук трябва да отбележим идиотската намеса на феновете му-според мен отбора на Ботев можеше спокойно да изиграе пролетния дял от първенството с италианската си гарнитура и пак да ..........." БАН-а е за един месец?!..........

Как му е името на този потребител?
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 апр 2010 12:16

SHYNE написа:Дами и господа :) лейдис енд джентълмен :lol:
понеже последните месеци имам доста странични ангажименти и че почти нямам време за форума ,моля да бъда публично разжалван 8-) мисля че алтернатив ще се справя добре с форума на Ботев ,аз все пак ще му помагам с ценни съвети когато трябва ;) повече не знам какво да напиша :) освен че БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ за подкрепата .

С Асен обсъдихте ли го по между си?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 08 апр 2010 12:21

да ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 апр 2010 12:25

stenly написа:Предполагам, че повечето сте наясно вече, но paceto отново е на линия.
Не съм сигурна, че в момента форума се нуждае от още един глобален мод, но поне го познаваме и знаем, че се справя добре. Ако мислите, че може да ни бъде от помощ и ще е повече полезен, отколкото да си пречим (защото и това го има, когато модовете са много) спокойно мога да го поканя да се върне и отново да стане част от екипа, защото той е на линия.

Аз си мисля, че много по-наложително е да се сложи модератор на форума на Черно Море, там нека си има човек, който да се занимава само с това! :!: :!: :!: Много по-спешно е от нов "зелен" мод! :roll: :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 08 апр 2010 21:51

Стига да са съгласни всички, ще говоря с Пацето.
Аз много добре се разбирам с него.
Имайте предвид, че след около 1-2 месеца няма да имам никакво време за форума ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 08 апр 2010 22:05

SkArY_9 написа:Стига да са съгласни всички, ще говоря с Пацето.
Аз много добре се разбирам с него.

Ти се разбираш добре с всички, факт. ;) Това обаче не е становище по това, дали има нужда от още един глобален мод и дали си съгласен това да е paceto. :geek: Може би само ти го познаваш като мод. Затова явно никой за цял ден не е взел становище конкретно по него.

По отношение за това, дали е необходим още един глобален модератор, единствено stenly може да прецени доколко се справят сегашните такива и ако аргументира нужда от такъв, просто да го сложи. :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 апр 2010 22:10

SkArY_9 написа:Стига да са съгласни всички, ще говоря с Пацето.
Имайте предвид, че след около 1-2 месеца няма да имам никакво време за форума ;)

Аз не мога да кажа дали съм съгласен, нямам никакви впечатления от него. Мисля си, че би било по-добре да се намери нов зелен мод(ако се търси такъв), който да бъде избран от всички ни, защото нито аз, нито Асен, Нито Пламен и тн. имаме някакви впечатления от него! Ква е гаранцията освен тва, че той няма пак да си хвана шапката и да си бие камшика? :roll: :?:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Модератори”