Трябва ли да подкрепим Гонзо,след като се гаври със легенди?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Трябва ли да подкрепим Гонзо,след като се гаври със легенди?

Мнениеот metodito » 05 апр 2010 11:50

Не, Гонзо не е Голям треньор. Големият треньор прави от нищо нещо. Гонзо не избира кой да привлече. И според мен можеше да пробва Иса и Цачев, ама... Ние сме фенове, той е треньор. Той трябва да побеждава, ние да го подкрепяме. Когато губи, да почакаме. Но да го емваме на половин година стаж... :roll: Не е сериозно. Синята публика е изключително взискателна. Това я отличава от други. Не знам къде е средата. Защото да сме крайни, не мисля, че ще ни помогне.
За пръв път от много време насам има толкова юноши титуляри. Най-вероятно е от безпаричие, но е по-добре така, отколкото разни файтони като Бистрон и пиянки като Рабех да ми късат нервите.

Потребителски аватар
per4i_vd
Контакти:

Мнениеот per4i_vd » 05 апр 2010 12:32

Винаги бързате да отписвате хората, оставете го да си довърши сезона, пък каквото ще да става, не разбрахте ли , че без пари нищо не става, Борат е виновен, че нямаме качествен нападател, нито защитник, не даде една стотинка за селекция, с тези играчи толкова, дадоха Гошо Христов , който поне можеше да си поведе топката и да направи някой пас, а зеха Антонов,та тоя и за Б група не е ,камоли за Левски, кво е виновен Гонзо , че няма селекция и пари, отбор като Левски не е по джоба на Борат, да се маха по бързо...............
Изображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 05 апр 2010 13:23

Темата не е за качествата на дадени ръководители,а за отношенията им.Защо Гонзо не позволява на хора дали много за Левски да помогнат в този труден момент,а само се опитва да е над тях.Тук говорим за уважение,дадена дума,достойнство.Когато Кокала и Боримиров те връщат от неизвестността на герена,ти им плюеш в очите и казваш,че са некадърни и ти си направил всичко.Мисълта само да се помислиш за по голям от Наско,те прави да изглеждаш смешен в очите на феновете.Да не вдигаш телефона,след като си дал обещание на легенда като Илиев,си е направо наглост.Да не говорим за селекцията,която изрично каза,че той отговаря за нея,а сега казва,че е некадърна и няма кой да вкарва.Оправданията не минават ей така.Изгони Иса,недава шанс на Цачев,изгони Кръстофчев,за да угоди на Бижутера,подиграваш се на истинския лидер на терена,Кривия.И последната наглост,която ме възмоти,че той сам е направил Левски миналата година шампион.Еми етоти проблема сега.Вместо да направи от отбора колектив,той се опитва да прави от дадени играчи лидери като него.Sorry,Гонзо,но Бижутера,Мечо,Бардон не са звезди като теб,за да са лидери.Когато играеха в шампионска лига и уефа,не се разчиташе на лидери като теб,а колектив.Тия момчета не са научени да играят като теб,а в колектив.А и за да вкараш 12 гола миналото първенство се дължи не на идола Гонзо,а на колектива.Без пасовете на Жо,Зе,и другите нямаше и един гол да вкараш.А и ти не ни направи шампиони,а помогна,защото решителните мачове за титлата беше контузен и благодарение на човека(Мъри) който направи част от сегашните играчи преди колектив,стана шампион.Без подкрепа на Наско,Илиан,Боримиров и други легенди,ставаш за резил и смешен.Футбола е колективна игра,а не Гонзовска.Уважавай,за да те уважават.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Biyota
Контакти:

Мнениеот Biyota » 05 апр 2010 13:47

metodito написа:Не, Гонзо не е Голям треньор. Големият треньор прави от нищо нещо. Гонзо не избира кой да привлече. И според мен можеше да пробва Иса и Цачев, ама... Ние сме фенове, той е треньор. Той трябва да побеждава, ние да го подкрепяме. Когато губи, да почакаме. Но да го емваме на половин година стаж... :roll: Не е сериозно. Синята публика е изключително взискателна. Това я отличава от други. Не знам къде е средата. Защото да сме крайни, не мисля, че ще ни помогне.
За пръв път от много време насам има толкова юноши титуляри. Най-вероятно е от безпаричие, но е по-добре така, отколкото разни файтони като Бистрон и пиянки като Рабех да ми късат нервите.

Първо Гонзо не е треньор, защото още няма кетап за такъв.Второ ПФК Левски не е някой случаен отбор, че хора като Гонзо да си карат стажа и да трупат опит като треньор за сметка на отбора и на запалянковците!Същото се отнася и за г-н Батков и той си прави имидж на гърба на отбора,но в последно време нещо се покри и остави мекерето си да обира негативите му, но така е щом Гонзо си е дал задника под наем и от любимец на запалянковците се превърна в блюдолизец ще трябва да си носи последствията.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 апр 2010 14:36

Гонзо ме издразни с това,че след загубата с 4:0 от Лацио на Герена каза,че отбора върви нагоре.Как един отбор върви нагоре след такава загуба? Ако един отбор върви надолу с колко трябва да загуби?Също така след мача с Виляреал на Герена Гонзо каза,че Левски е надиграл Виляреал.Как точно са ги надиграли ? Левски за цял мач нямаше нито една хубава атака,нито един хубав удър към вратата.Постоянно казва,че в Левски играят най-добрите играчи.Ако е така защо не са на първо място? Три пъти категорично каза,че след нова година няма да е треньор,после каза,че той остава.Защо така си промени мнението?След всяка загуба или равен казва,че отбора играе добре,а той не играе добре.След мача с Черноморец каза,че за красива игра не се дават 3т.Къде беше тая красива игра? Защо пуска Сърмов титуляр,след като Балтанов е 9 класи над Сърмов? Защо взе Антонов,след като не става,че и 9 номер му даде? Първо на Г.Христов сега на него му даде 9.Защо взе Тевия,след като въобще не е попаднал в групата за мача?.Защо не играе Цачев вместо Антонов? Да не би да е по-слаб от него? Защо прикрива Батков? Гонзо все още не е готов за треньор.На Левски му трябва добър треньор.Анатони Здравков дори е по-зле и от Гонзо в треньорско отношение.Ако не бяха продали Миланов нямаше да върнат Станчев,а той е добър играч и заслужава да е в Левски.Най-големият виновник е Батков,но и Гонзо има вина за някой неща.
Последна промяна от LaRgO на 06 апр 2010 03:31, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 05 апр 2010 15:17

McLovin написа:Аз ли изпускам нещо или всички в тази тема нямат лицето батков за нищо? Нямаме нужните класни играчи. Тотална трагедия сме от всякъде. Не ни е мястото в евротурнирите. Предпочитам и да не играем там. По този начин агентът няма да изсмуче още парички от Левски и ще посмали цената, защото ще му се наложи за пръв път даде пари от себе си. Не искам Левски с това лице, тези играчи и ТОЗИ СОБСТВЕНИК в евротурнирите. Нагледах се на скиори и сибирци, които си правят гавра с една светиня. Нагледах се и на агенти трупащи дивиденти на гърба на любимия ми отбор! Гонзо е виновен само за това, че крепи малкото останало от разпадащия се тим. Може ли да ми се припомни с какво Гонзо е спомогнал за махането на Кокала и Боримиров? И да - предпочитам почти всеки да заема този пост, но не и Наско. Стига със "Сивия кардинал". Не искам далавери с агенти, играчи, отбори и собственици. Не искам пак да се говори, че Левски са купили мач, камо ли първенството. / Не искам и да му гледам голия за***к :| / Така няма да стигнем в Европа. Трябват ни нови собственици и ръководители, които обичат Левски и са що годе кадърни. Такива, които работят за Левски, а не обратното. Да им дадем време и ще постигнат нещо. С малко пари, разумна политика, Гонзо и Илиев/Херо/ (примерно), добър план и екип от тренери за децата и юношите ще постигнем много! Стига връзкарство, стига интриги, стига платени и купени мачове, първенства и фенове! Докато мечтата ми за чист, силен и истински Левски се сбъдне, аз като последовател на вярата Левски ще дам всичко по силите си за да спомогна за доброто на отбора. Хора, моля мислете нормално и рационално! Не се връзвайте на глупости, обичайте си отбора дори и в по-трудните моменти и го подкрепяйте на стадиона! БАТКОВ ВЪН И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Това, за което пишеш е варианта Ботев смятам, че от това трябва да ви е най-страх.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 05 апр 2010 16:41

Батков и Гонзо вън от Левски ! Гонзо в момента е треньор на ФК Батков не на Левски !!!!!!

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 05 апр 2010 17:20

Гонзо беше голям мъжкар на терена но пълна подлога като управник!!!

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 05 апр 2010 18:28

Има само един път за ЛЕВСКИ и той не подлежи на обсъждане!!!
Мнения и препоръки не се приемат по този въпрос!!!

Нов собственик, Наско Сираков, нов треньор, нови играчи !!!
или казано по друг начин
Пари, Власт, Разум и качества!

Само ЛЕВСКИ!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 05 апр 2010 23:19

ЕМИЛ написа:На Гонзо трябва да му се даде спокойствие да работи.Само така ще имаме успехи.

Спокойствие? Докога? С какво заслужава да е технически директор и треньор в "Левски"? Би ли посочил кои са правилните му решения?

Върни се в “Левски”