За пръв път от много време насам има толкова юноши титуляри. Най-вероятно е от безпаричие, но е по-добре така, отколкото разни файтони като Бистрон и пиянки като Рабех да ми късат нервите.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Не, Гонзо не е Голям треньор. Големият треньор прави от нищо нещо. Гонзо не избира кой да привлече. И според мен можеше да пробва Иса и Цачев, ама... Ние сме фенове, той е треньор. Той трябва да побеждава, ние да го подкрепяме. Когато губи, да почакаме. Но да го емваме на половин година стаж...Не е сериозно. Синята публика е изключително взискателна. Това я отличава от други. Не знам къде е средата. Защото да сме крайни, не мисля, че ще ни помогне.
За пръв път от много време насам има толкова юноши титуляри. Най-вероятно е от безпаричие, но е по-добре така, отколкото разни файтони като Бистрон и пиянки като Рабех да ми късат нервите.
McLovin написа:Аз ли изпускам нещо или всички в тази тема нямат лицето батков за нищо? Нямаме нужните класни играчи. Тотална трагедия сме от всякъде. Не ни е мястото в евротурнирите. Предпочитам и да не играем там. По този начин агентът няма да изсмуче още парички от Левски и ще посмали цената, защото ще му се наложи за пръв път даде пари от себе си. Не искам Левски с това лице, тези играчи и ТОЗИ СОБСТВЕНИК в евротурнирите. Нагледах се на скиори и сибирци, които си правят гавра с една светиня. Нагледах се и на агенти трупащи дивиденти на гърба на любимия ми отбор! Гонзо е виновен само за това, че крепи малкото останало от разпадащия се тим. Може ли да ми се припомни с какво Гонзо е спомогнал за махането на Кокала и Боримиров? И да - предпочитам почти всеки да заема този пост, но не и Наско. Стига със "Сивия кардинал". Не искам далавери с агенти, играчи, отбори и собственици. Не искам пак да се говори, че Левски са купили мач, камо ли първенството. / Не искам и да му гледам голия за***к/ Така няма да стигнем в Европа. Трябват ни нови собственици и ръководители, които обичат Левски и са що годе кадърни. Такива, които работят за Левски, а не обратното. Да им дадем време и ще постигнат нещо. С малко пари, разумна политика, Гонзо и Илиев/Херо/ (примерно), добър план и екип от тренери за децата и юношите ще постигнем много! Стига връзкарство, стига интриги, стига платени и купени мачове, първенства и фенове! Докато мечтата ми за чист, силен и истински Левски се сбъдне, аз като последовател на вярата Левски ще дам всичко по силите си за да спомогна за доброто на отбора. Хора, моля мислете нормално и рационално! Не се връзвайте на глупости, обичайте си отбора дори и в по-трудните моменти и го подкрепяйте на стадиона! БАТКОВ ВЪН И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!
ЕМИЛ написа:На Гонзо трябва да му се даде спокойствие да работи.Само така ще имаме успехи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта