Берое-ЦСКА!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Берое-ЦСКА!!!

Мнениеот delqnski47 » 31 мар 2010 18:02

Siegfried написа:За втори пореден път Берое отстрани ЦСКА !!!!

Не!Предпоследният път беше от Пирин!Не че има някакво значение де...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 31 мар 2010 18:04

Пуканке, не коментирай съдийството. Все пак ви спестиха дузпа. ;)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 31 мар 2010 18:04

delqnski47 написа:
Siegfried написа:За втори пореден път Берое отстрани ЦСКА !!!!

Не!Предпоследният път беше от Пирин!Не че има някакво значение де...

Имам предвид във втори пореден сблъсък между двата отбора в този турнир :)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 31 мар 2010 18:04

Честита победа на Берое :!:

Нашите бяха ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ и СТАТИСТИ през целия мач.... :evil:

Пената го изгониха слез загуба и отпадане за купата миналата година след един едничък мач... :roll:

Да видим сега дали аршина е еднакъв :?: :!: :!:

Зафиров да си хваща временното разрешение да води отбора под мишница и да изчезва... :evil:

В тази комплицирана ситуация ни трябва мотиватор и доказано име на "Армията"....

Тоест СТОЙЧО МЛАДЕНОВ :!:

Помощници и там разни преводачи да се омитат на мига :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 31 мар 2010 18:05

POPCORN написа:
edmon_dantes написа:Браво на Берое и на Илиян Илиев. Червените бяха смачкани и бити напълно заслужено. КЕФ!

е това ли те топли пък тебе бе ?ти си анти цска какъв левскар си ?виж, че сте по зле от нас даже , и ми се радва като цска пада!ти не се ядосва толкова като падахте от литекс и това отколкото сега!смешна работа си !

Я не се напъвай много-много. Естествено, че се радвам за победата на Берое. А колко съм левскар, точно пък ти най-малко може да определиш. Никъде не съм те обидил, но пък ти си позволяваш някои неща. Личи си кой е смешна работа. Поне приеми загубата с достойнство, както я приемат други цесекари и им прави чест. А ти си позволяваш да кълнеш и да обвиняваш ПАК съдията, който си свири мача перфектно. Ти да не би да плачеш като Левски губи, хм? Жалък си!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 мар 2010 18:05

Еми POPCORN така е!И при наште ''сини'' приятели е горе долу такова положението!БАТЕ-та,КАКИ,Дебрецени....Не че това ме топли де!
Ама вижте просто живеем в България!Скоро нещата няма да се оправят,поне аз така мисля!И те нещата са вързани ако не сте забелязали....каквато ни държавата,такъв ни и народа(защото народа е държавата) и такива ни и отборите....така че СПОКО!Поне жените в България стават,нали! 8-)
Последна промяна от delqnski47 на 31 мар 2010 18:06, променено общо 1 път.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 31 мар 2010 18:06

Некадърници!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 мар 2010 18:13

brossy написа:
delqnski47 написа:Еми POPCORN така е!И при наште ''сини'' приятели е горе долу такова положението!БАТЕ-та,КАКИ,Дебрецени....Не че това ме топли де!
Ама вижте просто живеем в България!Скоро нещата няма да се оправят,поне аз така мисля!И те нещата са вързани ако не сте забелязали....каквато ни държавата,такъв ни и народа(защото народа е държавата) и такива ни и отборите....така че СПОКО!Поне жените в България стават,нали! 8-)

При вас все е така,когато Левски са слаби вие по всякакъв начин се опитвате да си усложнявате нещата.Не знам защо се получава така.

Не знам и изобщо вече се опитвам да не си тровя нервите и да обръщам внимание на такива неща!Квото стане стане!Са и да умирам,нещата няма да се променят и това е!
Sofia.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 31 мар 2010 18:13

edmon_dantes написа:
POPCORN написа:
edmon_dantes написа:Браво на Берое и на Илиян Илиев. Червените бяха смачкани и бити напълно заслужено. КЕФ!

е това ли те топли пък тебе бе ?ти си анти цска какъв левскар си ?виж, че сте по зле от нас даже , и ми се радва като цска пада!ти не се ядосва толкова като падахте от литекс и това отколкото сега!смешна работа си !

Я не се напъвай много-много. Естествено, че се радвам за победата на Берое. А колко съм левскар, точно пък ти най-малко може да определиш. Никъде не съм те обидил, но пък ти си позволяваш някои неща. Личи си кой е смешна работа. Поне приеми загубата с достойнство, както я приемат други цесекари и им прави чест. А ти си позволяваш да кълнеш и да обвиняваш ПАК съдията, който си свири мача перфектно. Ти да не би да плачеш като Левски губи, хм? Жалък си!

+1 Разбираемо е да си ядосан ,бесен и т.н , но никой не е виновен че футболистите не играят !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

joro bad

Мнениеот joro bad » 31 мар 2010 18:23

Левскар съм и мисля, че тази година с нашите вечни съперници май ще се борим за място около 4-5-6. Трагедията и в двата отбора за съжеление е голяма :!: :idea: :idea: :idea: копеле кво стана, кажи кво стана :shock:
Последна промяна от joro bad на 31 мар 2010 18:51, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”