Siegfried написа:За втори пореден път Берое отстрани ЦСКА !!!!
Не!Предпоследният път беше от Пирин!Не че има някакво значение де...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Siegfried написа:За втори пореден път Берое отстрани ЦСКА !!!!
delqnski47 написа:Siegfried написа:За втори пореден път Берое отстрани ЦСКА !!!!
Не!Предпоследният път беше от Пирин!Не че има някакво значение де...
POPCORN написа:edmon_dantes написа:Браво на Берое и на Илиян Илиев. Червените бяха смачкани и бити напълно заслужено. КЕФ!
е това ли те топли пък тебе бе ?ти си анти цска какъв левскар си ?виж, че сте по зле от нас даже , и ми се радва като цска пада!ти не се ядосва толкова като падахте от литекс и това отколкото сега!смешна работа си !
brossy написа:delqnski47 написа:Еми POPCORN така е!И при наште ''сини'' приятели е горе долу такова положението!БАТЕ-та,КАКИ,Дебрецени....Не че това ме топли де!
Ама вижте просто живеем в България!Скоро нещата няма да се оправят,поне аз така мисля!И те нещата са вързани ако не сте забелязали....каквато ни държавата,такъв ни и народа(защото народа е държавата) и такива ни и отборите....така че СПОКО!Поне жените в България стават,нали!
При вас все е така,когато Левски са слаби вие по всякакъв начин се опитвате да си усложнявате нещата.Не знам защо се получава така.
edmon_dantes написа:POPCORN написа:edmon_dantes написа:Браво на Берое и на Илиян Илиев. Червените бяха смачкани и бити напълно заслужено. КЕФ!
е това ли те топли пък тебе бе ?ти си анти цска какъв левскар си ?виж, че сте по зле от нас даже , и ми се радва като цска пада!ти не се ядосва толкова като падахте от литекс и това отколкото сега!смешна работа си !
Я не се напъвай много-много. Естествено, че се радвам за победата на Берое. А колко съм левскар, точно пък ти най-малко може да определиш. Никъде не съм те обидил, но пък ти си позволяваш някои неща. Личи си кой е смешна работа. Поне приеми загубата с достойнство, както я приемат други цесекари и им прави чест. А ти си позволяваш да кълнеш и да обвиняваш ПАК съдията, който си свири мача перфектно. Ти да не би да плачеш като Левски губи, хм? Жалък си!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта