AC Milan - Lazio

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: AC Milan - Lazio

Мнениеот durex » 28 мар 2010 22:27

acmilan написа:
durex написа:X2

Ти май по навик всеки път даваш прогноза срещу нас :mrgreen: Ако познаваше винаги,щяхме да сме последни в Серия А :lol:

Нима ти не даваш прогноза срещу нас всеки мач? А и гледам обективно на нещатата,защото ви липсват ключови фигури в състава

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 28 мар 2010 23:08

Лацио са наши хора, ще удържат поне Х 8-)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 мар 2010 23:53

Ето,че прогнозата ми се сбъдна :)
П.С. това е от форума на Милан:
dreamboxer92

post Преди 11 минути
Post #436

Фен на Милан
Group Icon

Група: AC Milan Fans
Присъединен: 30-07-2009г.
Потребител No.: 336

Абсолютната трагедия сме!Нямам думи с които да опиша колко съм изнервен от мача и от самите разигравания които правехме.Толкова сме бавни,че няма и накъде.Зеедорф ще замества Р80 къде отива да пикае срещу вятъра.Бориело и той цял мач ми се разхохда вкара една късметлийска дузпа и спря това беше.Браво на Капитана,Тиаго,Антонини и Фламстъра това бяха играчите днес.Гледам горе питате дали Рома са по-силни от нас ама лошото е,че не са само те ... толкова подаръци получихме този сезон колкото никой друг и неможем да се възползваме затова ме е яд най-много имаме си шанса да излезем на първо място неможем днес да скъсим на 1 точка пак ... еее с тази игра още 10 години няма да сме шампиони.ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ ...

Човека го каза точно и ясно: "Толкова подаръци получихме този сезон колкото никой друг"!!!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 29 мар 2010 01:01

Милан и за Скудето да забравят,с такава игра не се печели...Браво на Лацио за мъжката игра 8-)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 мар 2010 01:04

durex написа:Ето,че прогнозата ми се сбъдна :)
dreamboxer92

post Преди 11 минути
Post #436

Фен на Милан
Group Icon

Група: AC Milan Fans
Присъединен: 30-07-2009г.
Потребител No.: 336

Абсолютната трагедия сме!Нямам думи с които да опиша колко съм изнервен от мача и от самите разигравания които правехме.Толкова сме бавни,че няма и накъде.Зеедорф ще замества Р80 къде отива да пикае срещу вятъра.Бориело и той цял мач ми се разхохда вкара една късметлийска дузпа и спря това беше.Браво на Капитана,Тиаго,Антонини и Фламстъра това бяха играчите днес.Гледам горе питате дали Рома са по-силни от нас ама лошото е,че не са само те ... толкова подаръци получихме този сезон колкото никой друг и неможем да се възползваме затова ме е яд най-много имаме си шанса да излезем на първо място неможем днес да скъсим на 1 точка пак ... еее с тази игра още 10 години няма да сме шампиони.ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ ...

Човека го каза точно и ясно: "Толкова подаръци получихме този сезон колкото никой друг"!!!

Под подаръци може да се разглеждат грешките на другите отбори ;) Така че не е нужно да копираш мнението на някой друг,нали тук спорим аз и ти относно съдийство.Що се отнася до прогнозата ти-то е много близо до акъла,че щом правиш 38 прогнози,че даден отбор няма да победи,той да не го направи в не един и два случаи.Колкото до мача-много контузени и наказани,с този състав нямаше как да победим отбор като Лацио.Все още шансът ни за титла не е загубен,но вече намаля сериозно.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 мар 2010 07:51

Ми точно за съдиите ставаше въпрос ;) Писаха си с един друг точно по тая тема.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 29 мар 2010 10:11

acmilan написа:...отбор като Лацио...

Лацио няма нищо общо с това, което беше. За справка: виж класирането ;)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 29 мар 2010 13:08

Ти сигурно форумите на Интер не четеш,тръгнал на Милан форумите да чете.Тука да не стане работата ала Балотели. :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 мар 2010 19:19

maldin1 написа:
Ти сигурно форумите на Интер не четеш,тръгнал на Милан форумите да чете.Тука да не стане работата ала Балотели. :lol: :lol:

Мечтай си!!! Просто търсех едно разумно мнение и го показах да видите,че не всичко е розово

Върни се в “Милан”