Мнениеот acmilan » 29 мар 2010 01:04
durex написа:Ето,че прогнозата ми се сбъдна
П.С. това е от форума на Милан: dreamboxer92
post Преди 11 минути
Post #436
Фен на Милан
Group Icon
Група: AC Milan Fans
Присъединен: 30-07-2009г.
Потребител No.: 336
Абсолютната трагедия сме!Нямам думи с които да опиша колко съм изнервен от мача и от самите разигравания които правехме.Толкова сме бавни,че няма и накъде.Зеедорф ще замества Р80 къде отива да пикае срещу вятъра.Бориело и той цял мач ми се разхохда вкара една късметлийска дузпа и спря това беше.Браво на Капитана,Тиаго,Антонини и Фламстъра това бяха играчите днес.Гледам горе питате дали Рома са по-силни от нас ама лошото е,че не са само те ... толкова подаръци получихме този сезон колкото никой друг и неможем да се възползваме затова ме е яд най-много имаме си шанса да излезем на първо място неможем днес да скъсим на 1 точка пак ... еее с тази игра още 10 години няма да сме шампиони.ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ ...
Човека го каза точно и ясно: "Толкова подаръци получихме този сезон колкото никой друг"!!!
Под подаръци може да се разглеждат грешките на другите отбори

Така че не е нужно да копираш мнението на някой друг,нали тук спорим аз и ти относно съдийство.Що се отнася до прогнозата ти-то е много близо до акъла,че щом правиш 38 прогнози,че даден отбор няма да победи,той да не го направи в не един и два случаи.Колкото до мача-много контузени и наказани,с този състав нямаше как да победим отбор като Лацио.Все още шансът ни за титла не е загубен,но вече намаля сериозно.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.