Cesc Fabregas написа: Точно това исках да чуя. Мерси значи.Няма проблем оттук нататък.
Просто исках да го чуя ясно заявенои
Много се радвам да го чуя
BTW: Добра работа снощи, след вечното дерби
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа: Точно това исках да чуя. Мерси значи.Няма проблем оттук нататък.
Просто исках да го чуя ясно заявенои
stenly написа:Cesc Fabregas написа: Точно това исках да чуя. Мерси значи.Няма проблем оттук нататък.
Просто исках да го чуя ясно заявено
Много се радвам да го чуя![]()
BTW: Добра работа снощи, след вечното дербиБлагодаря
Cesc Fabregas написа:stenly написа:Cesc Fabregas написа: Точно това исках да чуя. Мерси значи.Няма проблем оттук нататък.
Просто исках да го чуя ясно заявено
Много се радвам да го чуя![]()
BTW: Добра работа снощи, след вечното дербиБлагодаря
Aко трябва да съм честен, аз се занимавах след самия мач, по време на самото дерби заслугата е на "зелените" и Rhaegar![]()
Аз бях в едно заведение да гледам мача на бира,кебапчета и картофи...далеч по-добър вариант от минерална вода и семки![]()
![]()
cska_90 написа:Е Петъо какво да се прави-на мача бяхме-ЛЮБОВ-не сме виновни!!!![]()
![]()
![]()
Мерси!!!
kartago написа:cska_90 написа:Е Петъо какво да се прави-на мача бяхме-ЛЮБОВ-не сме виновни!!!![]()
![]()
![]()
Мерси!!!
Не бе, аз нищо не казвам, така и трябва! Ама чак пък ние нищо да не сме свършили, е има "Последни действия", може да се види там!...........
kartago написа:Поради факта, че не е имал шанса да напише прощални думи в "Заседание", Сашо ме помоли да ви предам това:
Благодаря на всички за времето и доверието, гадно ми е от това, което се случи! Винаги когато имате нужда от нещо - насреща съм за съвет! Оставам с приятелски чувства към всички!!!!"
Искам да напиша няколко думи и аз! Аз също много съжалявам за ситуацията. Не е тайна, че Сашето ми е приятел и се надявам и за в бъдеще да ми остане такъв! Жалко, че такава поредица от неприятни стечения на обстоятелства доведе до този резултат! Липсата на компромиси и липсата на диалог, а не задочно общуване чрез тази тема ми се струва, че е причината за тази неприятна случка! Неприятното е, че този резултат е неприятен за нас като екип ( за хората, които си го обичаме Сашето) и е в полза на разни лигльовци като Бижутеровци, Про-та и други такива. Лично моето отношение към Сашо няма да се промени нито на йота, защото в живота има много по-важни неща от виртуалното общуване и форума! За мен ще си остане част от екипа и поне за сега ще търся неговата помощ при модерирането на форум "Черно Море" по простата причина, че той е най-наясно със случващото се там! Това е моето мнение!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта