Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 28 мар 2010 12:53

Cesc Fabregas написа: Точно това исках да чуя. Мерси значи. :) Няма проблем оттук нататък. ;) Просто исках да го чуя ясно заявенои ;)

Много се радвам да го чуя ;)

BTW: Добра работа снощи, след вечното дерби :) Благодаря :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 мар 2010 13:45

stenly написа:
Cesc Fabregas написа: Точно това исках да чуя. Мерси значи. :) Няма проблем оттук нататък. ;) Просто исках да го чуя ясно заявено ;)

Aко трябва да съм честен, аз се занимавах след самия мач, по време на самото дерби заслугата е на "зелените" и Rhaegar ;)
Аз бях в едно заведение да гледам мача на бира,кебапчета и картофи...далеч по-добър вариант от минерална вода и семки ;) :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 мар 2010 13:48

Cesc Fabregas написа:
stenly написа:
Cesc Fabregas написа: Точно това исках да чуя. Мерси значи. :) Няма проблем оттук нататък. ;) Просто исках да го чуя ясно заявено ;)

Aко трябва да съм честен, аз се занимавах след самия мач, по време на самото дерби заслугата е на "зелените" и Rhaegar ;)
Аз бях в едно заведение да гледам мача на бира,кебапчета и картофи...далеч по-добър вариант от минерална вода и семки ;) :lol:

А такааааа................. значи "нас кучетата ни яли", така ли?!............. ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 мар 2010 13:51

Е Петъо какво да се прави-на мача бяхме-ЛЮБОВ-не сме виновни!!! ;) ;) ;) ;)

Мерси!!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 мар 2010 13:55

cska_90 написа:Е Петъо какво да се прави-на мача бяхме-ЛЮБОВ-не сме виновни!!! ;) ;) ;) ;)

Мерси!!! ;)

Не бе, аз нищо не казвам, така и трябва! Ама чак пък ние нищо да не сме свършили, е има "Последни действия", може да се види там!...........

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 мар 2010 14:17

kartago написа:
cska_90 написа:Е Петъо какво да се прави-на мача бяхме-ЛЮБОВ-не сме виновни!!! ;) ;) ;) ;)

Мерси!!! ;)

Не бе, аз нищо не казвам, така и трябва! Ама чак пък ние нищо да не сме свършили, е има "Последни действия", може да се види там!...........

Чакай бе Петьо, аз точно това казах! :shock: Сам си казах, че заслугата не е моя, а ваша! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 мар 2010 20:43

Поради факта, че не е имал шанса да напише прощални думи в "Заседание", Сашо ме помоли да ви предам това:
Благодаря на всички за времето и доверието, гадно ми е от това, което се случи! Винаги когато имате нужда от нещо - насреща съм за съвет! Оставам с приятелски чувства към всички!!!!"

Искам да напиша няколко думи и аз! Аз също много съжалявам за ситуацията. Не е тайна, че Сашето ми е приятел и се надявам и за в бъдеще да ми остане такъв! Жалко, че такава поредица от неприятни стечения на обстоятелства доведе до този резултат! Липсата на компромиси и липсата на диалог, а не задочно общуване чрез тази тема ми се струва, че е причината за тази неприятна случка! Неприятното е, че този резултат е неприятен за нас като екип ( за хората, които си го обичаме Сашето) и е в полза на разни лигльовци като Бижутеровци, Про-та и други такива. Лично моето отношение към Сашо няма да се промени нито на йота, защото в живота има много по-важни неща от виртуалното общуване и форума! За мен ще си остане част от екипа и поне за сега ще търся неговата помощ при модерирането на форум "Черно Море" по простата причина, че той е най-наясно със случващото се там! Това е моето мнение!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 мар 2010 20:54

kartago написа:Поради факта, че не е имал шанса да напише прощални думи в "Заседание", Сашо ме помоли да ви предам това:
Благодаря на всички за времето и доверието, гадно ми е от това, което се случи! Винаги когато имате нужда от нещо - насреща съм за съвет! Оставам с приятелски чувства към всички!!!!"

Искам да напиша няколко думи и аз! Аз също много съжалявам за ситуацията. Не е тайна, че Сашето ми е приятел и се надявам и за в бъдеще да ми остане такъв! Жалко, че такава поредица от неприятни стечения на обстоятелства доведе до този резултат! Липсата на компромиси и липсата на диалог, а не задочно общуване чрез тази тема ми се струва, че е причината за тази неприятна случка! Неприятното е, че този резултат е неприятен за нас като екип ( за хората, които си го обичаме Сашето) и е в полза на разни лигльовци като Бижутеровци, Про-та и други такива. Лично моето отношение към Сашо няма да се промени нито на йота, защото в живота има много по-важни неща от виртуалното общуване и форума! За мен ще си остане част от екипа и поне за сега ще търся неговата помощ при модерирането на форум "Черно Море" по простата причина, че той е най-наясно със случващото се там! Това е моето мнение!

Напълно съм съгласен с тебе Петьо!!! :!: :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 28 мар 2010 22:20

С две ръце заставам зад мнението на Петьо ;)

На мен също ми е гадно, че Сашо си замина, а Бижутера в момента се кефи :evil:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 мар 2010 22:52

И на мен ми е криво, но се надявам със Сашо да запазим винаги приятелството, което сме имали извън форума. По отношение на Бижутера Про-то и подобни, аз също ще следя и ако се издънят ги "пляскам" на общо основание. :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Модератори”