football.total написа:Boksiorcheto написа:
Рууни не го виждай така,че не се знае въобще дали ще може да мине 2 метра с топка в крака,щото Ван Бомел и Ван Буйтен са свикнали да ги подритват такива,като него. Аз няма да се покрия и ти казах,че ако ни биете на Алианц Арена,аз лично ще ви честитя и ще ви пожелая успех
.
Еми той Ван Бомел затова е редовно с червени картони. Щото е свикнал да "подритва". Нали знаеш поговоркта - рита който не може!
На Алианц Арена няма да ви бием, ще се задоволим с Х. Просто уикенда имаме мач с Челси и вярвай ми СЪР-а ще мисли и за него. Вишата Лига по принцип в Англия винаги е била на 1-во място. Незнам защо но всички отбори се стремят първо да станат шампиони и след това да печелят Шампионската Лига. Така че на 30-ти няма да има нужда да ме поздравяваш, но седмица след това с удоволствие ще приема поздравите ти.
А мен ако питаш теб по трябва да те вълнува Бундеслигата, защото и там я закъсахте яко. Идва мач със Шалке, после май с Леверкузен... Просто Байерн напоследък са в слаба форма и то точно в най-лошата част от сезона.
Прав си,че не сме в форма но мисля,че точно в тези моменти отборът ще са надигне