Байерн М-Манчестър Ю

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Байерн М-Манчестър Ю

Мнениеот Boksiorcheto » 28 мар 2010 17:35

football.total написа:
Boksiorcheto написа:
Рууни не го виждай така,че не се знае въобще дали ще може да мине 2 метра с топка в крака,щото Ван Бомел и Ван Буйтен са свикнали да ги подритват такива,като него ;). Аз няма да се покрия и ти казах,че ако ни биете на Алианц Арена,аз лично ще ви честитя и ще ви пожелая успех ;).

Еми той Ван Бомел затова е редовно с червени картони. Щото е свикнал да "подритва". Нали знаеш поговоркта - рита който не може!
На Алианц Арена няма да ви бием, ще се задоволим с Х. Просто уикенда имаме мач с Челси и вярвай ми СЪР-а ще мисли и за него. Вишата Лига по принцип в Англия винаги е била на 1-во място. Незнам защо но всички отбори се стремят първо да станат шампиони и след това да печелят Шампионската Лига. Така че на 30-ти няма да има нужда да ме поздравяваш, но седмица след това с удоволствие ще приема поздравите ти.
А мен ако питаш теб по трябва да те вълнува Бундеслигата, защото и там я закъсахте яко. Идва мач със Шалке, после май с Леверкузен... Просто Байерн напоследък са в слаба форма и то точно в най-лошата част от сезона.

Прав си,че не сме в форма но мисля,че точно в тези моменти отборът ще са надигне ;). Не мисля,че ще имаме проблем с Лузеркузен,а Шалке ще ни изтормозят,но мисля че ще сме шампиони. Нали знаеш обаче,че големият отбор за това е голям,защото в най-лошите моменти показва класата си ;). Така,че не разчитай на това,че не сме в форма или че Швайни няма да играе. При всички положения ще ви е много трудно. Колкото до поздравите,ще си ги получиш ако биете ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 мар 2010 17:39

Boksiorcheto написа:
Прав си,че не сме в форма но мисля,че точно в тези моменти отборът ще са надигне ;). Не мисля,че ще имаме проблем с Лузеркузен,а Шалке ще ни изтормозят,но мисля че ще сме шампиони. Нали знаеш обаче,че големият отбор за това е голям,защото в най-лошите моменти показва класата си ;). Така,че не разчитай на това,че не сме в форма или че Швайни няма да играе. При всички положения ще ви е много трудно. Колкото до поздравите,ще си ги получиш ако биете ;).

Приятел,така е много по-добре,нека очакванията са кЪм тях,нека се заканват,нека подценяват-за тяхна сметка си е.Нали знаеш,че от високо се пада най-лесно!И спокойно,няма да ти се налага да поздравяваш никой за нищо ;)

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 28 мар 2010 17:43

niki87 написа:
Boksiorcheto написа:

Приятел,така е много по-добре,нека очакванията са кЪм тях,нека се заканват,нека подценяват-за тяхна сметка си е.Нали знаеш,че от високо се пада най-лесно!И спокойно,няма да ти се налага да поздравяваш никой за нищо ;)

Много обичам,когато прекланят глава пред немската машина и после се почва ... "ма късмета беше" ... "ма съдията беше" ... "ма еди кой си не игра" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 мар 2010 20:39

Последни новини от сайта на баварския колос,преди мача срещу Ман Ю:
Байерн продължава да се притеснява за участието на Ариен Робен в домакинския мач срещу Манчестър идния вторник, но могат да разчитат отново на Марио Гомез.
Германският национал проведе първата си тренировка с отбора днес, след като страдаше от скъсан мускул в прасеца, и ще може да участва във вторник най-малкото като резерва. „Готов съм,” каза Гомез, след като беше останал да тренира извънредно изстрели. 24-годишният играч игра за последно срещу Фиорентина на 9-ти март.
Ван Гаал разполага отново с алтернативи в нападението. Шансът за участие на Ариен Робен срещу англичаните все още не е напълно изяснен. „Той се чувства много по-добре от вчера”, съобщи капитанът Марк ван Бомел.

Кой ще замести Швайнщайгер?
Във вчерашния мач срещу Щутгарт Робен получи леко разтежение в левия прасец. Оттогава доктор Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт и медицинският екип на Байерн се занимават интензивно с него. Решението за участието му в мача обаче най-вероятно ще бъде направено в деня на самия мач.
Със сигурност ще отсъства наказаният за жълти картони Бастиан Швайнщайгер. Като заместници могат да се използват Анатоли Тимошчук, Даниел Пранич и Мартин Демикелис. След като страдаше от множество фрактури аржентинецът отпразнува завръщането си срещу Щутгарт и отново е на разположение.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 28 мар 2010 20:48

Баварската машина :lol: :lol: :lol:
Смях в залата.
Да се говори за машини, като единия от участниците в мача се казва Манчестър Юнайтед. :lol: :lol:
Ходете се мъчете с Фиорентина там и толкова.
Имали нападателна мощ, имате един Робен, който може и да не играе и един Рибери на приливи и отливи, в средата един Ван Бомел, който става горе-долу отзад един бек Лам, който е добър играч и всичко останало е от посредствено по посредствено.
И повече от 1 гол двата мача не виждам как ще вкарате, ние с Юношите в защита срещу Милан (Роналдиньо,Сеедорф, Бекъм, Пато, Хунти-Мунти, Пипооооооооооооооооооооооооооо и тн) допуснахме 2 гола, та сега ли ще допуснем повече от 1 ?
Усещайте се малко, играете срещу най-добрата защита в света, със най-добрия вратар в света, комичната ви защита трябва да се справи с най-добрия нападател в света.
Прогноза общ резултат от двата мача : 4:1 за Юнайтед.

Анатоли Тимошчук, Даниел Пранич и Мартин Демикелис. След като страдаше от множество фрактури аржентинецът отпразнува завръщането си срещу Щутгарт и отново е на разположение.

Кой ? :lol: :lol:
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 мар 2010 21:23

Eто и мнението на Сър Алекс Фъргюсън за предстоящия мач:
Сър Алекс Фъргюсън призна, че е фен на Франк Рибери и опазването на французина и Ариен Робен ще бъде ключово за успеха на Манчестър Юнайтед над Байерн Мюнхен в Шампионската лига.
Рибери, който отдавна се свързва с възможен трансфер на Олд Трафорд, бе похвален от мениджъра на червените дяволи преди четвъртфиналния сблъсък между двата тима в Шампионската лига.
„Робен и Рибери са тези, които дърпат Байерн напред. Те решиха толкова много мачове на тима си, така че очевидно това са играчите, които трябва да държим под око”, коментира сър Алекс.
„Рибери е добър играч и аз много го харесвам. Не съм сигурен, че е на нивото на Лионел Меси и Уейн Рууни, но определено е добър играч.”
„Робен ни си изплъзна преди време. Бяхме близко до купуването му когато играеше в ПСВ Айндховен, но Челси имаха предимство пред нас, защото бяха давали Алекс там под наем за няколко години и холандците решиха да го продадат на тях.”
„Робен е талантлив и знаем на какво е способен. Той играе отлично по дясното крило, което му дава шанс да навлиза към центъра и да стреля със силния си ляв крак, а той наистина има великолепен удар. Но смятам, че ще се справим с него. Мисля, че нашите крайни защитници са наясно с възможностите му. Спирането на Рибери и Робен ще е от огромна важност за нас”, заяви шотландецът.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 28 мар 2010 21:24

Oт обичайното.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 мар 2010 21:50

Според мен,вЪпреки очакванията,и двата отбора ще подходят предпазливо.Все пак фазата на турнира е такава,че всяка грешка може да бъде фатална.Това в по-голяма степен важи за Байерн,чиято защита далеч не е от най-стабилните.Ще дам малко по-различен,неочакван от специалистите резултат.Моята прогноза за този мач е-0:0 :)
м
Последна промяна от niki87 на 30 мар 2010 01:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 28 мар 2010 22:53

Чак неочакван не е.
Ама ако си мислите да мините с швабските номера на реванша, не сте познали. :lol:
Вероятно е, ама не вярвам.
GGMU

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 мар 2010 22:59

Lord of memory написа:Чак неочакван не е.
Ама ако си мислите да мините с швабските номера на реванша, не сте познали. :lol:
Вероятно е, ама не вярвам.

Точно така сЪм го замислил :lol:

Върни се в “Байерн”