Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 мар 2010 22:03

slavia_forever написа:
stenly написа:Ако някой от редакцията пожелае от мен да махна бан на подобна основа, при положение, че има причина за наказанието, аз ще се откажа да се занимавам с този форум, защото смятам, че най-важното е екипната работа. И се доверявам на преценката на всеки един от вас.

Сигурен съм, че всички те подкрепяме и ако нещо ти направят заради правилните действия на Петьо в онази тема, която в онзи момент, с него модерирахме заедно, аз лично ще спра да се занимавам с форума (като модератор), защото също вярвам на теб, него и на колегите. Сигурен съм, че всички мислят като мен!

Разбира се, аз бих реагирал по същия начин и споделям мнението ви. ;)
А кога ще си получим заплатите най-накрая, не мога да поканя никой и никоя да излезем навън по заведенията, аз разчитам на тая заплата :evil: :x :lol: :lol: :lol: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 мар 2010 22:04

Cesc Fabregas, a пък и то на имен ден не се било канело ;)
Хахаха ти първо бонбоните да получиш... ;)

Славия, само се опитах да обясня как стоят нещата, за да се знае всичко и от всички модератори. Нищо кой знае какво не е станало, освен поредният заблудил се, че банът му ще бъде премахнат.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 мар 2010 22:12

stenly написа:Славия, само се опитах да обясня как стоят нещата, за да се знае всичко и от всички модератори. Нищо кой знае какво не е станало, освен поредният заблудил се, че банът му ще бъде премахнат.

Аз казах единствено, че ти знаеш, че няма да те подведем и подкрепата е взаимна. Както ти стоиш зад действията НИ, така и ние стоим зад теб. Нито повече, нито по-малко. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 25 мар 2010 22:15

stenly написа:Сега сериозно>> Този неземен образ Про-Юропеан... или както и да му се пише ника (мисля, че всчки се сещате) се добрал по някакъв незнаен начин до телефона на Томислав Русев и си поговорил с него... какви безчинства вършим. Казвам ви това чисто информативно.
От мен днес никой не е поискал да махам банове или нещо подобно. Казвам ви го и на вас. Аз банове не махам, още по-малко сложени от някой друг и обосновани, разбира се. Сами знаете, че когато имам нещо да кажа, предпочитам да го обсъдим и заедно да вземем решенията.
Банът на този Про...едикой си няма да бъде махан! Въпросният човек ще бъде следен изкъсо, след като се върне и при всеки опит да се прави на интересен или по-точно когато наруши правилата - ще бъде санкциониран! Пък после нека пак се обажда на който си иска.
Ако някой от редакцията пожелае от мен да махна бан на подобна основа, при положение, че има причина за наказанието, аз ще се откажа да се занимавам с този форум, защото смятам, че най-важното е екипната работа. И се доверявам на преценката на всеки един от вас. Затова се ядосвам и когато модовете са повече фенове, отколкото модове (това за пламен_етов ;)). Очаквам да бъдете още по-внимателни и да обосновавате наказанията, за да имам аз лице, когато и ако изобщо някой ми поиска сметка.
Хух... че дълго стана.

Не знам какво да кажа! Жалко, че заради мои действия има такива последствия! Но и пак да се повтори ситуацията, пак щях да постъпя така! По-жалко е, че явно още ги има такива модели, които си мислят, че с обаждане по-нагоре, натиск чрез началството, опитват да манипулират определени действия, без грам да се замислят, че може би имат вина, че тези правила са направени за да се спазват! Сигурен съм, че това в телефонния разговор не го е казал! Ние сме живи хора, и на мен пък лично ми писна от тоя юнак, то теми ли не пускаше, навсякъде при първа възможност поустове за "въстания", "стачки", "велчови завери", не сме ставали за модератори и това е! Ама защо, как? Абе не ставаме и толкоз! Така е решил! Но кой е той, че да дава оценки на други хора? Дали е наясно, че от когато сме станали модератори, един мач на спокойствие не можем да изгледаме, щото постоянно сме във форума? Че свободното си време повече го даваме на форума, отколкото на семействата си?!....Такива лишения, за такива малки заплати :lol: ( от които той се канеше да ни лиши)!
Майната му, не искам да се занимавам с този комплексар! Просто заставам зад Стенли, и ако има най-малкия опит за натиск към нея, защото си вършим работата?! Аз също ще си грабна шапката образно казано! Не че ще уплаша някого, ама пък и не съм женен за форума и не искам да ставам проводник на каквато и да е било безпринципност!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 мар 2010 22:16

Много поздрави за всички от...Майк. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 мар 2010 22:17

stenly написа:Cesc Fabregas, a пък и то на имен ден не се било канело ;)
Хахаха ти първо бонбоните да получиш... ;)

Аз съм свикнал да каня и да го празнувам, защото рождения ми ден е на 28 Юли, а тогава както добре знаем е лятната ваканция за училищата, и повечето хора са я на море, я по селата. Затова именния ден съм свикнал да го отбелязвам като рождения ден, горе-долу :) ;)
Иначе съм чувал, че не се кани, ама... :roll: ;) [/quote]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 мар 2010 22:18

Не се ядосвайте, стига за тоя Про... ;)

Нещо ново: "Когато посмееш най-накрая да излезеш от нет- простраството и се научиш да не се заяждаш, без да има грам покритие... Тъй, като страха е нормално нещо, но да си страхливец и да се перчиш не е! Сега стана ли ти ясно!!!"
МОРСКИИИИИИИИ ?????? Това май ти си го писал?

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 25 мар 2010 22:20

Модератор ЛокоПД написа:Много поздрави за всички от...Майк. ;)

Хахаххаха само това ни липсва :)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 мар 2010 22:20

stenly написа:Сега сериозно>> Този неземен образ Про-Юропеан... или както и да му се пише ника (мисля, че всчки се сещате) се добрал по някакъв незнаен начин до телефона на Томислав Русев и си поговорил с него... какви безчинства вършим. Казвам ви това чисто информативно.
От мен днес никой не е поискал да махам банове или нещо подобно. Казвам ви го и на вас. Аз банове не махам, още по-малко сложени от някой друг и обосновани, разбира се. Сами знаете, че когато имам нещо да кажа, предпочитам да го обсъдим и заедно да вземем решенията.
Банът на този Про...едикой си няма да бъде махан! Въпросният човек ще бъде следен изкъсо, след като се върне и при всеки опит да се прави на интересен или по-точно когато наруши правилата - ще бъде санкциониран! Пък после нека пак се обажда на който си иска.
Ако някой от редакцията пожелае от мен да махна бан на подобна основа, при положение, че има причина за наказанието, аз ще се откажа да се занимавам с този форум, защото смятам, че най-важното е екипната работа. И се доверявам на преценката на всеки един от вас. Затова се ядосвам и когато модовете са повече фенове, отколкото модове (това за пламен_етов ;)). Очаквам да бъдете още по-внимателни и да обосновавате наказанията, за да имам аз лице, когато и ако изобщо някой ми поиска сметка.

Хух... че дълго стана.

Този човек е завършен интригант! :shock: Няма си друга работа,че да звъни на Т.Русев! :shock: Явно има хора които по цял ден няма какво да правят и си запълват времето с глупости!При нас има един "образ"3 пъти го махам по айпи адрес,баннах му никнейма,и пак намира начин да пише и да спами темите! ;) Сега просто му трия мненията,не всички,но повечето са обиди и спам...Може би имат нещо общо двата "образа",напълно те подкрепям. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 мар 2010 22:23

stenly написа:
Модератор ЛокоПД написа:Много поздрави за всички от...Майк. ;)

Хахаххаха само това ни липсва :)

:lol: :lol: Няма,няма...Вече ще се държи прилично.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Модератори”