stenly написа:Сега сериозно>> Този неземен образ Про-Юропеан... или както и да му се пише ника (мисля, че всчки се сещате) се добрал по някакъв незнаен начин до телефона на Томислав Русев и си поговорил с него... какви безчинства вършим. Казвам ви това чисто информативно.
От мен днес никой не е поискал да махам банове или нещо подобно. Казвам ви го и на вас. Аз банове не махам, още по-малко сложени от някой друг и обосновани, разбира се. Сами знаете, че когато имам нещо да кажа, предпочитам да го обсъдим и заедно да вземем решенията.
Банът на този Про...едикой си няма да бъде махан! Въпросният човек ще бъде следен изкъсо, след като се върне и при всеки опит да се прави на интересен или по-точно когато наруши правилата - ще бъде санкциониран! Пък после нека пак се обажда на който си иска.
Ако някой от редакцията пожелае от мен да махна бан на подобна основа, при положение, че има причина за наказанието, аз ще се откажа да се занимавам с този форум, защото смятам, че най-важното е екипната работа. И се доверявам на преценката на всеки един от вас. Затова се ядосвам и когато модовете са повече фенове, отколкото модове (това за пламен_етов

). Очаквам да бъдете още по-внимателни и да обосновавате наказанията, за да имам аз лице, когато и ако изобщо някой ми поиска сметка.
Хух... че дълго стана.
Не знам какво да кажа! Жалко, че заради мои действия има такива последствия! Но и пак да се повтори ситуацията, пак щях да постъпя така! По-жалко е, че явно още ги има такива модели, които си мислят, че с обаждане по-нагоре, натиск чрез началството, опитват да манипулират определени действия, без грам да се замислят, че може би имат вина, че тези правила са направени за да се спазват! Сигурен съм, че това в телефонния разговор не го е казал! Ние сме живи хора, и на мен пък лично ми писна от тоя юнак, то теми ли не пускаше, навсякъде при първа възможност поустове за "въстания", "стачки", "велчови завери", не сме ставали за модератори и това е! Ама защо, как? Абе не ставаме и толкоз! Така е решил! Но кой е той, че да дава оценки на други хора? Дали е наясно, че от когато сме станали модератори, един мач на спокойствие не можем да изгледаме, щото постоянно сме във форума? Че свободното си време повече го даваме на форума, отколкото на семействата си?!....Такива лишения, за такива малки заплати

( от които той се канеше да ни лиши)!
Майната му, не искам да се занимавам с този комплексар! Просто заставам зад Стенли, и ако има най-малкия опит за натиск към нея, защото си вършим работата?! Аз също ще си грабна шапката образно казано! Не че ще уплаша някого, ама пък и не съм женен за форума и не искам да ставам проводник на каквато и да е било безпринципност!