xWarden написа:Рабех беше добър защитник преди пиянските изцепки. След това стана като Иван Русия и Иван Караджов - кръгла нула
Съгласна съм с теб.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
xWarden написа:Рабех беше добър защитник преди пиянските изцепки. След това стана като Иван Русия и Иван Караджов - кръгла нула
kiko75 написа:а ти някога в измисления си живот да си виждфал тъкав договорblue SASHO77 написа:crap написа:Напротив! ИИ, за разлика от Рабехчо, струва 3 000 000$! Караджов, за разлика от Рабехчо, играе в ЦСКА, а Рабехчо милия не играе никъде!
Опа, тука нещо си се объркал!! 3 000 000 рубли може и да струва, някъде официално да си видял договор ли, анекс ли, нещо ли???![]()
![]()
![]()
ЛЕВСКАРКА написа:xWarden написа:Рабех беше добър защитник преди пиянските изцепки. След това стана като Иван Русия и Иван Караджов - кръгла нула
Съгласна съм с теб.
delqnski47 написа:ЛЕВСКАРКА написа:xWarden написа:Рабех беше добър защитник преди пиянските изцепки. След това стана като Иван Русия и Иван Караджов - кръгла нула
Съгласна съм с теб.
Само да кажа,че Иван Караджов изобщо не е ''кръгла нула''!На вас ви се иска,но не е така
И ако мислите,че Русия е ''кръгла нула'',то аз не знаех,че 3 000 000 долара са равни на 0
ilsengard написа:И с Рабех и без Рабех ..... това е положението!
Това ни е грешката на нас, че вместо да се развиваме и да гледаме с перспектива все лежим на стари лаври и ревем (като вдовица да не казвам какво) за минали неща. Дайте да върнем Наско Сираков, Топчо, Йовов, Бардон и т.н. накрая виждаме какъв е ефекта! Всички тези неща наподобяват претоплена манджа, която се е втръснала на всички. Моята идея е да се влагат пари в не много скъпи, но перспективни играчи предимно от БГ като Димитър Илиев, Иво Иванов, Галин Иванов и т.н. вместо да вземаме на кило свободни агенти с по 2 мача за последните 3 години. На батков му се досвидяха пари за Асус и Дезире Жоб и сега бере негативите
delqnski47 написа:ЛЕВСКАРКА написа:xWarden написа:Рабех беше добър защитник преди пиянските изцепки. След това стана като Иван Русия и Иван Караджов - кръгла нула
Съгласна съм с теб.
Само да кажа,че Иван Караджов изобщо не е ''кръгла нула''!На вас ви се иска,но не е така
И ако мислите,че Русия е ''кръгла нула'',то аз не знаех,че 3 000 000 долара са равни на 0
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта