За Рабех и останалите в защита.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: За Рабех и останалите в защита.

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 25 мар 2010 09:49

xWarden написа:Рабех беше добър защитник преди пиянските изцепки. След това стана като Иван Русия и Иван Караджов - кръгла нула :(

Съгласна съм с теб.
8-)
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 25 мар 2010 09:54

kiko75 написа:
blue SASHO77 написа:
crap написа:Напротив! ИИ, за разлика от Рабехчо, струва 3 000 000$! Караджов, за разлика от Рабехчо, играе в ЦСКА, а Рабехчо милия не играе никъде!

Опа, тука нещо си се объркал!! 3 000 000 рубли може и да струва, някъде официално да си видял договор ли, анекс ли, нещо ли???
а ти някога в измисления си живот да си виждфал тъкав договор :mrgreen: 8-) 8-) 8-)

Ей, момченце! Първо- да виждал съм подобни договори! Второ- от поста ти личи, че си адски тъпо и ограничино създание! Трето-научи се на БЪЛГАРСКИ ПРАВОПИС и след това давай мнения!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 мар 2010 10:00

ЛЕВСКАРКА написа:
xWarden написа:Рабех беше добър защитник преди пиянските изцепки. След това стана като Иван Русия и Иван Караджов - кръгла нула :(

Съгласна съм с теб.
8-)

Само да кажа,че Иван Караджов изобщо не е ''кръгла нула''!На вас ви се иска,но не е така ;)
И ако мислите,че Русия е ''кръгла нула'',то аз не знаех,че 3 000 000 долара са равни на 0
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Lochsof
Контакти:

Мнениеот Lochsof » 25 мар 2010 10:14

delqnski47 написа:
ЛЕВСКАРКА написа:

Съгласна съм с теб.
8-)

Само да кажа,че Иван Караджов изобщо не е ''кръгла нула''!На вас ви се иска,но не е така ;)
И ако мислите,че Русия е ''кръгла нула'',то аз не знаех,че 3 000 000 долара са равни на 0

За кой Караджов говориш, да не е тоя, където го гонехте с камани по терена :roll:
Последна промяна от Lochsof на 25 мар 2010 10:22, променено общо 1 път.
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 25 мар 2010 10:17

ilsengard написа:И с Рабех и без Рабех ..... това е положението!
Това ни е грешката на нас, че вместо да се развиваме и да гледаме с перспектива все лежим на стари лаври и ревем (като вдовица да не казвам какво) за минали неща. Дайте да върнем Наско Сираков, Топчо, Йовов, Бардон и т.н. накрая виждаме какъв е ефекта! Всички тези неща наподобяват претоплена манджа, която се е втръснала на всички. Моята идея е да се влагат пари в не много скъпи, но перспективни играчи предимно от БГ като Димитър Илиев, Иво Иванов, Галин Иванов и т.н. вместо да вземаме на кило свободни агенти с по 2 мача за последните 3 години. На батков му се досвидяха пари за Асус и Дезире Жоб и сега бере негативите

Нещо си противоречиш ... реши какво искаш

Lochsof
Контакти:

Мнениеот Lochsof » 25 мар 2010 10:19

Колкото до мароканеца, невиждам какво плачеш за него, ако беше на терена щеше да има просто още един зрител отблизо, а в този мач бяха прекалено много зрители пред вратата на Митрев, а и после пред Цецо. Това е обяснимо на фона на многото контузий и наказания, обаче какво да кажем за нападението :?: :roll:
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 25 мар 2010 10:42

delqnski47 написа:
ЛЕВСКАРКА написа:

Съгласна съм с теб.
8-)

Затова единия го гонихте по терена и го замеряхте с камъни, а другия искахте да го биете в заведение !

Върни се в “Левски”