Бойкот на дербито!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

U.L.
Контакти:

Re: Бойкот на дербито!

Мнениеот U.L. » 24 мар 2010 19:21

ДО АВТОРА: Бойкот на дербито си прави ти :!:
ДЕРБИТО СИ Е ДЕРБИ! Независимо от състояние, класирания и т.н. ДЕРБИТО СИ Е ДЕРБИ! Всички на мача, аз лично съм в сектор А, тъй като някои хора се стараят да убият сектор Б...
ВСИЧКИ НА МАЧА! :!: :!:

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 24 мар 2010 19:21

Аз ще бъда в сектор Г и мощно само ЦСКА.
А Подуенци да си бойкотират, слабо ме вълнува.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 24 мар 2010 19:23

levski_777 написа:
ilsengard написа:ооо, я стига сте драматизирали! Там сме и ще подкрепяме отбора ни, трябва и гугутката да си организира феновете, както и софия запад и south division

+1
Толкова ниско ли искате да паднем?!?! :oops:

Колко по ниско бе човек, бяхме в А сектор и ми идваше да се заровя в земята. Това не е Левски.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 мар 2010 19:23

svence написа:
ilsengard написа:ооо, я стига сте драматизирали! Там сме и ще подкрепяме отбора ни, трябва и гугутката да си организира феновете, както и софия запад и south division

Ти си мазохист :shock:

Не му обръщайте внимание. Това е провокатор-фен на ЦСКА, разгледайте му по-старите мнения. Правете се че не му виждате поустовете! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Мнениеот komi » 24 мар 2010 19:26

Колко по ниско бе човек, бяхме в А сектор и ми идваше да се заровя в земята. Това не е Левски.

Тъй като това не е и ЦСКА дерби просто няма как да има ;) Бих се радвал, ако всяка година ЦСКА и Левски имат конкуренция от Литекс, Локо СФ и който и да било друг и до последно да не се знае кой ще е шампион. Само че това да се случва, защото всички са силни, а не защото всички са слаби.

U.L.
Контакти:

Мнениеот U.L. » 24 мар 2010 19:28

svence написа:
levski_777 написа:

+1

Левски никога не е бил просто футболен отбор :idea: Това, което го прави велик клуб е публиката, която в добри и лоши моменти винаги е зад него. За жалост от публиката на Левски в момента не е останало нищо, защото сектор Б в момента е превърнат в наркомански сектор, управляван от пласьори. Има обаче и други сектори, от които СЪЩО се подкрепя Левски. Всички на дербито :!:

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 24 мар 2010 19:28

Колкото и гадно да ми е и мъчно че всичко това се случва, аз ще пътувам 500 км., но ще си подкрепя отбора пък квото ще да става. НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МЕ ОТКАЖЕ
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

vacheron
Контакти:

Мнениеот vacheron » 24 мар 2010 19:34

levski_777 написа:

+1

Те могат да паднат ниско,а ние не, така ли?

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 24 мар 2010 19:34

много силни думи виждам от някой колеги тука,това си е Дерби-от където и както да го погледнеш(мача за който всеки фен на двата отбора чака с нетърпение през годината да дойде),не мислете че ще накривите шапките на собствениците на съответните отбори с един бойкот,ама вие си знаете и преценявате дали да ходите или не,подкрепете си отборите в трудния за тях момент,пък след мача взимайте решения
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 мар 2010 19:36

thebully написа:много силни думи виждам от някой колеги тука,това си е Дерби-от където и както да го погледнеш(мача за който всеки фен на двата отбора чака с нетърпение през годината да дойде),не мислете че ще накривите шапките на собствениците на съответните отбори с един бойкот,ама вие си знаете и преценявате дали да ходите или не,подкрепете си отборите в трудния за тях момент,пък след мача взимайте решения

Колега, думите ми са силни, защото така мисля нещата. Ние поне имаме емоции и ни пука, за разлика от тия бездушници дето се разхождат по терените!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Футбол - България”