ДЕРБИТО СИ Е ДЕРБИ! Независимо от състояние, класирания и т.н. ДЕРБИТО СИ Е ДЕРБИ! Всички на мача, аз лично съм в сектор А, тъй като някои хора се стараят да убият сектор Б...
ВСИЧКИ НА МАЧА!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
levski_777 написа:ilsengard написа:ооо, я стига сте драматизирали! Там сме и ще подкрепяме отбора ни, трябва и гугутката да си организира феновете, както и софия запад и south division
+1
Толкова ниско ли искате да паднем?!?!
svence написа:ilsengard написа:ооо, я стига сте драматизирали! Там сме и ще подкрепяме отбора ни, трябва и гугутката да си организира феновете, както и софия запад и south division
Ти си мазохист
Колко по ниско бе човек, бяхме в А сектор и ми идваше да се заровя в земята. Това не е Левски.
svence написа:levski_777 написа:ilsengard написа:ооо, я стига сте драматизирали! Там сме и ще подкрепяме отбора ни, трябва и гугутката да си организира феновете, както и софия запад и south division
+1
Колко по ниско бе човек, бяхме в А сектор и ми идваше да се заровя в земята. Това не е Левски.
levski_777 написа:ilsengard написа:ооо, я стига сте драматизирали! Там сме и ще подкрепяме отбора ни, трябва и гугутката да си организира феновете, както и софия запад и south division
+1
thebully написа:много силни думи виждам от някой колеги тука,това си е Дерби-от където и както да го погледнеш(мача за който всеки фен на двата отбора чака с нетърпение през годината да дойде),не мислете че ще накривите шапките на собствениците на съответните отбори с един бойкот,ама вие си знаете и преценявате дали да ходите или не,подкрепете си отборите в трудния за тях момент,пък след мача взимайте решения
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост