Левски - Мишки

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Re: Левски - Мишки

Мнениеот ivo1964 » 24 мар 2010 18:33

samo levski написа:заслужено паднахме а в събота кво дерби ще е незнам между два слаби отбора

Ще е дерби на слабите отбори :mrgreen:

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 24 мар 2010 18:34

Левски - Мишки :?:

Според Пътеводител на галактическия стопаджия -The Hitch Hiker’s Guide to Galaxy МИШКИТЕ са най-висшите организми на планетата Земя. А бандата на Гонзо показаха че са по-низши организми.
автора на темата да опита с
Re: Левски - магарета
,Re: Левски - слепоци
,Re: Левски - телета
,Re: Левски - оФце
или др. определения.
По-подходящо е друго заглавие на Дъглас Адамс - Почти безобидни 1992
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

sudokoman

Мнениеот sudokoman » 24 мар 2010 18:35

ИСТИНАТА Е ЕДНА
НЯМА ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ..

ФЕНОВЕ РАЗЛИЧНИ
КЛУБОВЕ ТРАГИЧНИ...

КАК ЛИ ДА ИЗГОНИМ ТАЯ СГАН..
ДЕТО БФС ПРЕВЪРНАЛА Е В ХАН...

НЯМА МАЙ ТОВА ДА СТАНЕ СКОРО
ЩОТО ФЕНОВЕТЕ СИЛНИ СМЕ САМО В НЯКОЙ ФОРУМ..!!!

ЗА ТОВА ЩЕ СИ ТЪРПИМ РЕЗИЛИТЕ..
И КАК СИ СМЕНЯТ АВТОМОБИЛИТЕ..!!!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 24 мар 2010 18:38

Gretna написа:Сега е времето да пуска млади играчи този които ще е треньор след Гонзалдо.

Ако знам че ще играят децата може и да ходя да ги гледам. няма да ме интересува дали падаме и с колко. Но като знам че тия звездици взимат по и над 10 000 лв и ми става лошо. Аз за 10 000 лв ще работя цял месец по 15 часа на ден а на тях им ги дават ей така без значение дали стават или не. Президента да не се оплаква колко давал като е балък и повече ще дава.

Две-три халфчета от старша възраст + Цачев и ще сме по-добре. Отзад без промяна. Тази защита с подкрепа от халфовете си е добра.

Не плюите по младите. Виновни са старите и външните. Те трябва всеки мач да показват защо са в Левски а не да се влачат като чорбари по терена.

А за песимистите ще кажа че до две години Левски пак ще е силен, поне за България. Това е на 100%. С или без Батков Левски е Левски и ще се оправи. По-младите от вас не са виждали слаб Левски преди но аз съм виждал и знам че нищо не се губи в природата. Затова Левски е голям отбор, зашото винаги се съвзема от тия кризи. Я погледнете чорбата те от 15 години са в криза с някои малки изключения. Това е разликата между големите и малките отбори.
Ние като гледаме децата та кво? Важното е тумора(Селския/Батков)да го няма.

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 24 мар 2010 18:39

vladipo написа:Хора стига обвинявали футболистите. Тези футболисти станаха шампиони(макар и с не много добра игра) в първенство, което беше една доза по-силно от това тази година. Просто няма настроение, няма мотиватор и го няма човека на терена, който да поведе отбора. Гонзо излиза в събота, а треньора го изпуснахме той отиде в Пирин. Херо е зает, Гочето вече не става, както и Петрович. Най-голямата грешка е уволнението на Вили Вуцов, аз съм на мнение, че той можеше да води Левски,но....

Станаха шампиони щото си купиха титлата затова. Сега няма пари за заплати камо ли за нещо друго.

Потребителски аватар
dell78
Контакти:

Мнениеот dell78 » 24 мар 2010 18:42

lz1tmw написа:
vladipo написа:Хора стига обвинявали футболистите. Тези футболисти станаха шампиони(макар и с не много добра игра) в първенство, което беше една доза по-силно от това тази година. Просто няма настроение, няма мотиватор и го няма човека на терена, който да поведе отбора. Гонзо излиза в събота, а треньора го изпуснахме той отиде в Пирин. Херо е зает, Гочето вече не става, както и Петрович. Най-голямата грешка е уволнението на Вили Вуцов, аз съм на мнение, че той можеше да води Левски,но....

Станаха шампиони щото си купиха титлата затова. Сега няма пари за заплати камо ли за нещо друго.
Абе и само с пари не става-виж Черноморец

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 мар 2010 18:44

dell78 написа:
lz1tmw написа:

Абе и само с пари не става-виж Черноморец

Или Реал Мадрид :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 24 мар 2010 18:45

sudokoman написа:ИСТИНАТА Е ЕДНА
НЯМА ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ..

ФЕНОВЕ РАЗЛИЧНИ
КЛУБОВЕ ТРАГИЧНИ...

КАК ЛИ ДА ИЗГОНИМ ТАЯ СГАН..
ДЕТО БФС ПРЕВЪРНАЛА Е В ХАН...

НЯМА МАЙ ТОВА ДА СТАНЕ СКОРО
ЩОТО ФЕНОВЕТЕ СИЛНИ СМЕ САМО В НЯКОЙ ФОРУМ..!!!

ЗА ТОВА ЩЕ СИ ТЪРПИМ РЕЗИЛИТЕ..
И КАК СИ СМЕНЯТ АВТОМОБИЛИТЕ..!!!
САМО ЛЕВСКИ!

Ти, като ти гледам регистрацията и постовете, ще дойдеш извънземен?!... Ама, за съжаление, си прав!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
sasho007
Контакти:

Мнениеот sasho007 » 24 мар 2010 18:45

Искам да кажа само няколко неща.

1. Повече от 20 години ходя на мачовете на ЛЕВСКИ, а от 5 годинди си купувам сезонна карта за "Б" сектор на ст. "Георги Аспарухов", ако на 27.03.2010 г. не победим ЦСКА тогава ще е последния път когато ще си ползвам картата и ще я изхвърля на боклука. (между другото на 27.03.1976 г. съм роден).
2. Гледам отбора, че в някои от мачовете забелязвам, че няма никаква идея в нападение и дори няма НИКАКВА ТАКТИЧЕСКА ДИСЦИПЛИНА. В мача с Литекс към края на мача го гледам Веско минев(ляв бек) да се мотае до ДЕСНИЯ корнер на Литекс.
3. Много хора плюеха по Мъри Стоилов, но по негово време имаше стил на игра на Левски и всеки си знаеше мястото. Направиха няколко слаби мача и г-н Батков го изгони. ЗАЩО ПИТАМ АЗ И ИСКАМ ОТГОВОР. Като никой от феновете неискаше това от г-н Батков.

Това писмо ще го изпратя и на всички имейли от ръководството на любимия ми отбор ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 24 мар 2010 18:45

lz1tmw написа:

Ти беше свидетел?!
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Върни се в “Левски”