samo levski написа:заслужено паднахме а в събота кво дерби ще е незнам между два слаби отбора
Ще е дерби на слабите отбори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
samo levski написа:заслужено паднахме а в събота кво дерби ще е незнам между два слаби отбора
Ние като гледаме децата та кво? Важното е тумора(Селския/Батков)да го няма.Gretna написа:Сега е времето да пуска млади играчи този които ще е треньор след Гонзалдо.
Ако знам че ще играят децата може и да ходя да ги гледам. няма да ме интересува дали падаме и с колко. Но като знам че тия звездици взимат по и над 10 000 лв и ми става лошо. Аз за 10 000 лв ще работя цял месец по 15 часа на ден а на тях им ги дават ей така без значение дали стават или не. Президента да не се оплаква колко давал като е балък и повече ще дава.
Две-три халфчета от старша възраст + Цачев и ще сме по-добре. Отзад без промяна. Тази защита с подкрепа от халфовете си е добра.
Не плюите по младите. Виновни са старите и външните. Те трябва всеки мач да показват защо са в Левски а не да се влачат като чорбари по терена.
А за песимистите ще кажа че до две години Левски пак ще е силен, поне за България. Това е на 100%. С или без Батков Левски е Левски и ще се оправи. По-младите от вас не са виждали слаб Левски преди но аз съм виждал и знам че нищо не се губи в природата. Затова Левски е голям отбор, зашото винаги се съвзема от тия кризи. Я погледнете чорбата те от 15 години са в криза с някои малки изключения. Това е разликата между големите и малките отбори.
vladipo написа:Хора стига обвинявали футболистите. Тези футболисти станаха шампиони(макар и с не много добра игра) в първенство, което беше една доза по-силно от това тази година. Просто няма настроение, няма мотиватор и го няма човека на терена, който да поведе отбора. Гонзо излиза в събота, а треньора го изпуснахме той отиде в Пирин. Херо е зает, Гочето вече не става, както и Петрович. Най-голямата грешка е уволнението на Вили Вуцов, аз съм на мнение, че той можеше да води Левски,но....
Абе и само с пари не става-виж Черноморецlz1tmw написа:vladipo написа:Хора стига обвинявали футболистите. Тези футболисти станаха шампиони(макар и с не много добра игра) в първенство, което беше една доза по-силно от това тази година. Просто няма настроение, няма мотиватор и го няма човека на терена, който да поведе отбора. Гонзо излиза в събота, а треньора го изпуснахме той отиде в Пирин. Херо е зает, Гочето вече не става, както и Петрович. Най-голямата грешка е уволнението на Вили Вуцов, аз съм на мнение, че той можеше да води Левски,но....
Станаха шампиони щото си купиха титлата затова. Сега няма пари за заплати камо ли за нещо друго.
dell78 написа:Абе и само с пари не става-виж Черноморецlz1tmw написа:vladipo написа:Хора стига обвинявали футболистите. Тези футболисти станаха шампиони(макар и с не много добра игра) в първенство, което беше една доза по-силно от това тази година. Просто няма настроение, няма мотиватор и го няма човека на терена, който да поведе отбора. Гонзо излиза в събота, а треньора го изпуснахме той отиде в Пирин. Херо е зает, Гочето вече не става, както и Петрович. Най-голямата грешка е уволнението на Вили Вуцов, аз съм на мнение, че той можеше да води Левски,но....
Станаха шампиони щото си купиха титлата затова. Сега няма пари за заплати камо ли за нещо друго.
sudokoman написа:ИСТИНАТА Е ЕДНА
НЯМА ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ..
ФЕНОВЕ РАЗЛИЧНИ
КЛУБОВЕ ТРАГИЧНИ...
КАК ЛИ ДА ИЗГОНИМ ТАЯ СГАН..
ДЕТО БФС ПРЕВЪРНАЛА Е В ХАН...
НЯМА МАЙ ТОВА ДА СТАНЕ СКОРО
ЩОТО ФЕНОВЕТЕ СИЛНИ СМЕ САМО В НЯКОЙ ФОРУМ..!!!
ЗА ТОВА ЩЕ СИ ТЪРПИМ РЕЗИЛИТЕ..
И КАК СИ СМЕНЯТ АВТОМОБИЛИТЕ..!!!САМО ЛЕВСКИ!
lz1tmw написа:vladipo написа:Хора стига обвинявали футболистите. Тези футболисти станаха шампиони(макар и с не много добра игра) в първенство, което беше една доза по-силно от това тази година. Просто няма настроение, няма мотиватор и го няма човека на терена, който да поведе отбора. Гонзо излиза в събота, а треньора го изпуснахме той отиде в Пирин. Херо е зает, Гочето вече не става, както и Петрович. Най-голямата грешка е уволнението на Вили Вуцов, аз съм на мнение, че той можеше да води Левски,но....
Потребители, разглеждащи този форум: Halo, LoveAndPeace, VDP и 16 госта