ЛОКО СФ-ЛЕВСКИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

killar
Контакти:

Re: ЛОКО СФ-ЛЕВСКИ

Мнениеот killar » 24 мар 2010 18:05

Много сме зле. А и тоя Гонзо за треньор не става. Колко ли неграмотен треньор трябва да си за да поставиш Жоазиньо централен защитник и в нападение да нямаш реално голово положение. Сега ще си мечтаеме за времето Боримиров-Стоилов ама докато е Батков връщане на зад няма! :evil: Вън Батков и Гонзо от Левски!!!

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 24 мар 2010 18:06

МЕЦИ написа:
lz1tmw написа: Бий за да те уважават.

Ти да не си Орлинов от ...?;)

Не не съм. Но щом нещо те сърби някаде да ти кажа. Бой и ...н не се връщат. На някой отбори вече им става навик.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 мар 2010 18:07

killar написа:Много сме зле. А и тоя Гонзо за треньор не става. Колко ли неграмотен треньор трябва да си за да поставиш Жоазиньо централен защитник и в нападение да нямаш реално голово положение. Сега ще си мечтаеме за времето Боримиров-Стоилов ама докато е Батков връщане на зад няма! :evil: Вън Батков и Гонзо от Левски!!!

Няма да ги пипате тези двамата,ей!Виж как добре се справят!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 24 мар 2010 18:07

От 25години гледам мачове,по-слаб ЛЕВСКИ не съм виждал!Нека ако има някой още останал да подкрепя престъпника Т.Баткоф,заедно с платения тъпоумник Гугутката,да ходи да се застреля!!!

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 24 мар 2010 18:09

lz1tmw написа:
МЕЦИ написа:
lz1tmw написа: Бий за да те уважават.

Ти да не си Орлинов от ...?;)

Не не съм. Но щом нещо те сърби някаде да ти кажа. Бой и ...н не се връщат. На някой отбори вече им става навик.

Аз го написах за майтап,но ти явно си нервен..А и сигурно го знаеш от собствен опит...Сори
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 24 мар 2010 18:10

plamen etov написа:
lz1tmw написа:Честито на Локо Сф. Браво за честната игра. И Славия можеше да постигне такъв резултат, но се наведоха много нежно пак. И тово не помогна на Левски срещу Локо Сф. Бий за да те уважават.

Последния абзац емного точен ;)

Ти си локомотивец , аз не, но уважавам отбора Ви точно заради тези игри.

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 24 мар 2010 18:13

Не не съм. Но щом нещо те сърби някаде да ти кажа. Бой и ...н не се връщат. На някой отбори вече им става навик.[/quote]
Аз го написах за майтап,но ти явно си нервен..А и сигурно го знаеш от собствен опит...Сори[/quote]

Не не съм :) нервен. Даже ми е весело. :) Аз съм от Бургас, но уважавам точно тези отбори който играят честен футбол.

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 24 мар 2010 18:18

Феновете сигурни, че срамът в "Надежда" е режисиран

Феновете на Левски полудяха след унижението в "Надежда" и нападнаха с възгласи: "Кой продаде мача", тръгналите да ги поздравяват футболисти. Подобен въпрос те искаха да зададат и на собственика Тодор Батков. Запалянковците решиха, че отсъствието на наместника на Майкъл чорни от трибуните е сигурен знак, че има нещо гнило в мача. Очаква се на следващия мач те да опънат транспарант с питане за редовността на срещата в "Надежда".

Припомняме, че Николай Гигов и Тодор Батков са партньори по мегасделката за вертолетите "Кугър", с които се въоражи родната армия. Печалбата за двамата е за над 10 милиона долара.
Sportline.bg
Последна промяна от MTK на 24 мар 2010 18:44, променено общо 1 път.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
Borussia
Контакти:

Мнениеот Borussia » 24 мар 2010 18:19

За безпристрастния зрител това бе един бесрамно слаб мач. Да ви кажа тук в германия в 6 дивизия няма такива. Имах чувството че левски не искаше да бие, а локото си тичаха добре но и те не сътвориха кой знае какво. Чак се чудя за какво си губих времето да гледам тоя безсмислен мач. Дано да не съм прав, но догодина може и да няма български отбори в групите на ЕКТ. Просто отборите ни са безумно слаби. То днес топката беше повече във въздуха отколкото на терена.
Или май има нещо гнило все пак е българия, прекалено приятелски изказвания имаше преди мача, а и за дерби прекалено малко картони, а дори и най-слабите отбори имат удари към вратите... а левски се постара да не направи нито един.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 24 мар 2010 18:37

Borussia написа:За безпристрастния зрител това бе един бесрамно слаб мач. Да ви кажа тук в германия в 6 дивизия няма такива. Имах чувството че левски не искаше да бие, а локото си тичаха добре но и те не сътвориха кой знае какво. Чак се чудя за какво си губих времето да гледам тоя безсмислен мач. Дано да не съм прав, но догодина може и да няма български отбори в групите на ЕКТ. Просто отборите ни са безумно слаби. То днес топката беше повече във въздуха отколкото на терена.
Или май има нещо гнило все пак е българия, прекалено приятелски изказвания имаше преди мача, а и за дерби прекалено малко картони, а дори и най-слабите отбори имат удари към вратите... а левски се постара да не направи нито един.

Я и как разбра че Левски неиска да бие :mrgreen: майче много боли когато те бият 5 мача поред :)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Върни се в “Локо София”