ЛОКО СФ-ЛЕВСКИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: ЛОКО СФ-ЛЕВСКИ
Много сме зле. А и тоя Гонзо за треньор не става. Колко ли неграмотен треньор трябва да си за да поставиш Жоазиньо централен защитник и в нападение да нямаш реално голово положение. Сега ще си мечтаеме за времето Боримиров-Стоилов ама докато е Батков връщане на зад няма!
Вън Батков и Гонзо от Левски!!!

МЕЦИ написа:lz1tmw написа: Бий за да те уважават.
Ти да не си Орлинов от ...?;)
Не не съм. Но щом нещо те сърби някаде да ти кажа. Бой и ...н не се връщат. На някой отбори вече им става навик.
killar написа:Много сме зле. А и тоя Гонзо за треньор не става. Колко ли неграмотен треньор трябва да си за да поставиш Жоазиньо централен защитник и в нападение да нямаш реално голово положение. Сега ще си мечтаеме за времето Боримиров-Стоилов ама докато е Батков връщане на зад няма!Вън Батков и Гонзо от Левски!!!
Няма да ги пипате тези двамата,ей!Виж как добре се справят!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
От 25години гледам мачове,по-слаб ЛЕВСКИ не съм виждал!Нека ако има някой още останал да подкрепя престъпника Т.Баткоф,заедно с платения тъпоумник Гугутката,да ходи да се застреля!!!
lz1tmw написа:МЕЦИ написа:lz1tmw написа: Бий за да те уважават.
Ти да не си Орлинов от ...?;)
Не не съм. Но щом нещо те сърби някаде да ти кажа. Бой и ...н не се връщат. На някой отбори вече им става навик.
Аз го написах за майтап,но ти явно си нервен..А и сигурно го знаеш от собствен опит...Сори
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
plamen etov написа:lz1tmw написа:Честито на Локо Сф. Браво за честната игра. И Славия можеше да постигне такъв резултат, но се наведоха много нежно пак. И тово не помогна на Левски срещу Локо Сф. Бий за да те уважават.
Последния абзац емного точен
Ти си локомотивец , аз не, но уважавам отбора Ви точно заради тези игри.
Не не съм. Но щом нещо те сърби някаде да ти кажа. Бой и ...н не се връщат. На някой отбори вече им става навик.[/quote]
Аз го написах за майтап,но ти явно си нервен..А и сигурно го знаеш от собствен опит...Сори[/quote]
Не не съм
нервен. Даже ми е весело.
Аз съм от Бургас, но уважавам точно тези отбори който играят честен футбол.
Аз го написах за майтап,но ти явно си нервен..А и сигурно го знаеш от собствен опит...Сори[/quote]
Не не съм

Феновете сигурни, че срамът в "Надежда" е режисиран
Феновете на Левски полудяха след унижението в "Надежда" и нападнаха с възгласи: "Кой продаде мача", тръгналите да ги поздравяват футболисти. Подобен въпрос те искаха да зададат и на собственика Тодор Батков. Запалянковците решиха, че отсъствието на наместника на Майкъл чорни от трибуните е сигурен знак, че има нещо гнило в мача. Очаква се на следващия мач те да опънат транспарант с питане за редовността на срещата в "Надежда".
Припомняме, че Николай Гигов и Тодор Батков са партньори по мегасделката за вертолетите "Кугър", с които се въоражи родната армия. Печалбата за двамата е за над 10 милиона долара.
Sportline.bg
Феновете на Левски полудяха след унижението в "Надежда" и нападнаха с възгласи: "Кой продаде мача", тръгналите да ги поздравяват футболисти. Подобен въпрос те искаха да зададат и на собственика Тодор Батков. Запалянковците решиха, че отсъствието на наместника на Майкъл чорни от трибуните е сигурен знак, че има нещо гнило в мача. Очаква се на следващия мач те да опънат транспарант с питане за редовността на срещата в "Надежда".
Припомняме, че Николай Гигов и Тодор Батков са партньори по мегасделката за вертолетите "Кугър", с които се въоражи родната армия. Печалбата за двамата е за над 10 милиона долара.
Sportline.bg
Последна промяна от MTK на 24 мар 2010 18:44, променено общо 1 път.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
За безпристрастния зрител това бе един бесрамно слаб мач. Да ви кажа тук в германия в 6 дивизия няма такива. Имах чувството че левски не искаше да бие, а локото си тичаха добре но и те не сътвориха кой знае какво. Чак се чудя за какво си губих времето да гледам тоя безсмислен мач. Дано да не съм прав, но догодина може и да няма български отбори в групите на ЕКТ. Просто отборите ни са безумно слаби. То днес топката беше повече във въздуха отколкото на терена.
Или май има нещо гнило все пак е българия, прекалено приятелски изказвания имаше преди мача, а и за дерби прекалено малко картони, а дори и най-слабите отбори имат удари към вратите... а левски се постара да не направи нито един.
Или май има нещо гнило все пак е българия, прекалено приятелски изказвания имаше преди мача, а и за дерби прекалено малко картони, а дори и най-слабите отбори имат удари към вратите... а левски се постара да не направи нито един.
- plamen etov
- Контакти:
Borussia написа:За безпристрастния зрител това бе един бесрамно слаб мач. Да ви кажа тук в германия в 6 дивизия няма такива. Имах чувството че левски не искаше да бие, а локото си тичаха добре но и те не сътвориха кой знае какво. Чак се чудя за какво си губих времето да гледам тоя безсмислен мач. Дано да не съм прав, но догодина може и да няма български отбори в групите на ЕКТ. Просто отборите ни са безумно слаби. То днес топката беше повече във въздуха отколкото на терена.
Я и как разбра че Левски неиска да бие

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.