Локомотив Сф - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Re: Локомотив Сф - Левски

Мнениеот Blacksea13 » 24 мар 2010 17:34

Айдеееееееее-Честито

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 24 мар 2010 17:34

жалки сме жалки сме вън на некадърниците от ЛЕВСКИ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2010 17:35

Blue_Lion написа:Добре играем...като за безплатен отбор :!: Аз още след мача с Литекс казах,че БаткOFF трябва да се маха,ама след мача със Славия се забрави лицето ТАРА...Отново :!: Сега пак са на дневен ред псувните по него,до следващата ни звездна победа срещу някой полу-умрял отбор,след което ще се забравят псувните по Борат :evil: Както и да е...тези,който мислят,че Левски няма шанс за ЕКТ,да не се тревожат,ние досега колко шанса загубихме и пак благодарение на нашите основни опоненти се върнахме в играта...за съжаление ! Аз не искам този отбор да играе в ЕКТ...писна ми вече да бера срам заради некви мърши ! След края на сезона,дай Боже да не сме в ЕКТ и баткOFF да се махне (не и без наша помощ) след което масова чистка в отбора,купуване на играчи,взимане на треньор и започваме начисто ;)

Квото и да става - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:

Всички на дербито - 90 мин. подкрепа за ЛЕВСКИ без значение от игра и резултат :!:

Приятелю, ако цената за напускането на "адвоката" ....е пропускане на евротурнирите, аз съм ЗА !

Но тоя няма да се махне ....докато не вземе някой милион от продажба на отбора ....или от разпродажба на отбора !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 24 мар 2010 17:37

Blacksea13 написа:
ЛЕВСКАРКА написа:
THE G.A.M.E написа:Загубим ли тоя мач ....можем да се сбогуваме с евротурнирите ....

Не мисля, че ако загубим този мач, се сбогуваме с евротурнирите.
Има още кръгове до края на шампионата.

Извинявай,ама гледам ти местоположението,объркала си стадиона-мача е в Надежда....

[offtopic]Сега играем в Надежда, но по-принцип си домакинстваме на Герена.[/offtopic]
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 мар 2010 17:37

THE G.A.M.E написа:
Blue_Lion написа:Добре играем...като за безплатен отбор :!: Аз още след мача с Литекс казах,че БаткOFF трябва да се маха,ама след мача със Славия се забрави лицето ТАРА...Отново :!: Сега пак са на дневен ред псувните по него,до следващата ни звездна победа срещу някой полу-умрял отбор,след което ще се забравят псувните по Борат :evil: Както и да е...тези,който мислят,че Левски няма шанс за ЕКТ,да не се тревожат,ние досега колко шанса загубихме и пак благодарение на нашите основни опоненти се върнахме в играта...за съжаление ! Аз не искам този отбор да играе в ЕКТ...писна ми вече да бера срам заради некви мърши ! След края на сезона,дай Боже да не сме в ЕКТ и баткOFF да се махне (не и без наша помощ) след което масова чистка в отбора,купуване на играчи,взимане на треньор и започваме начисто ;)

Квото и да става - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:

Всички на дербито - 90 мин. подкрепа за ЛЕВСКИ без значение от игра и резултат :!:

Приятелю, ако цената за напускането на "адвоката" ....е пропускане на евротурнирите, аз съм ЗА !

Но тоя няма да се махне ....докато не вземе някой милион от продажба на отбора ....или от разпродажба на отбора !

Ако не намерим място в ЕКТ и подхванем мощно "Батков К*рво" се съмнявам да не продаде отбора...ако трябва,ще нахлуваме и ние :lol: ;)
Изображение

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 24 мар 2010 17:37

Заслужена загуба няма какво да се добави, аз обаче си мисля че ако имаме треньор дорри и с тези футболисти ще сме поне 3-ти, ама с Гонзо няма как.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 24 мар 2010 17:39

Този мач свърши за Левски при 2:0.
:cry:
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 мар 2010 17:39

Батков махай се :evil: :evil: :evil:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 24 мар 2010 17:41

СРАМ СРАМ СРАМ МЕ Е ДА ГЛЕДАМ ЛЮБИМИЯ МИ ОТБОР ДА ИГРАЕ ПО ТОЗИ НАЧИН НЕ ЗНАЯ КАКВО ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЧЕ ГОНЗО ДА СИ ОБЕРЕ КРУШИТЕНЕ СТАВА ЗА ТРЕНЕР

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2010 17:42

Blue_Lion написа:Ако не намерим място в ЕКТ и подхванем мощно "Батков К*рво" се съмнявам да не продаде отбора...ако трябва,ще нахлуваме и ние

Докато си ги има тия платени "клакьори" ...не знам колко силно ще се чуват скандиранията срещу неадекватният 'собственик"!
Ама си прав !
Ако му се удари серизоно по джоба ( чрез глоби от нахлувания или други неща ) ...може да се усети, и да посмали серизоно цената на отбора.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”