Локомотив Сф - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Blacksea13
- Контакти:
Re: Локомотив Сф - Левски
Айдеееееееее-Честито
жалки сме жалки сме вън на некадърниците от ЛЕВСКИ
-
Blue_Lion написа:Добре играем...като за безплатен отборАз още след мача с Литекс казах,че БаткOFF трябва да се маха,ама след мача със Славия се забрави лицето ТАРА...Отново
Сега пак са на дневен ред псувните по него,до следващата ни звездна победа срещу някой полу-умрял отбор,след което ще се забравят псувните по Борат
Както и да е...тези,който мислят,че Левски няма шанс за ЕКТ,да не се тревожат,ние досега колко шанса загубихме и пак благодарение на нашите основни опоненти се върнахме в играта...за съжаление ! Аз не искам този отбор да играе в ЕКТ...писна ми вече да бера срам заради некви мърши ! След края на сезона,дай Боже да не сме в ЕКТ и баткOFF да се махне (не и без наша помощ) след което масова чистка в отбора,купуване на играчи,взимане на треньор и започваме начисто
![]()
Квото и да става - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ![]()
Всички на дербито - 90 мин. подкрепа за ЛЕВСКИ без значение от игра и резултат
Приятелю, ако цената за напускането на "адвоката" ....е пропускане на евротурнирите, аз съм ЗА !
Но тоя няма да се махне ....докато не вземе някой милион от продажба на отбора ....или от разпродажба на отбора !
-
- Контакти:
Blacksea13 написа:ЛЕВСКАРКА написа:THE G.A.M.E написа:Загубим ли тоя мач ....можем да се сбогуваме с евротурнирите ....
Не мисля, че ако загубим този мач, се сбогуваме с евротурнирите.
Има още кръгове до края на шампионата.
Извинявай,ама гледам ти местоположението,объркала си стадиона-мача е в Надежда....
[offtopic]Сега играем в Надежда, но по-принцип си домакинстваме на Герена.[/offtopic]
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.
THE G.A.M.E написа:Blue_Lion написа:Добре играем...като за безплатен отборАз още след мача с Литекс казах,че БаткOFF трябва да се маха,ама след мача със Славия се забрави лицето ТАРА...Отново
Сега пак са на дневен ред псувните по него,до следващата ни звездна победа срещу някой полу-умрял отбор,след което ще се забравят псувните по Борат
Както и да е...тези,който мислят,че Левски няма шанс за ЕКТ,да не се тревожат,ние досега колко шанса загубихме и пак благодарение на нашите основни опоненти се върнахме в играта...за съжаление ! Аз не искам този отбор да играе в ЕКТ...писна ми вече да бера срам заради некви мърши ! След края на сезона,дай Боже да не сме в ЕКТ и баткOFF да се махне (не и без наша помощ) след което масова чистка в отбора,купуване на играчи,взимане на треньор и започваме начисто
![]()
Квото и да става - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ![]()
Всички на дербито - 90 мин. подкрепа за ЛЕВСКИ без значение от игра и резултат
Приятелю, ако цената за напускането на "адвоката" ....е пропускане на евротурнирите, аз съм ЗА !
Но тоя няма да се махне ....докато не вземе някой милион от продажба на отбора ....или от разпродажба на отбора !
Ако не намерим място в ЕКТ и подхванем мощно "Батков К*рво" се съмнявам да не продаде отбора...ако трябва,ще нахлуваме и ние

- comandosa1
- Контакти:
Заслужена загуба няма какво да се добави, аз обаче си мисля че ако имаме треньор дорри и с тези футболисти ще сме поне 3-ти, ама с Гонзо няма как.
-
- Контакти:
Този мач свърши за Левски при 2:0.

България има природни богатства ,
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.
но само един Левски
футболен тим.
Левски,Левски,Левски.
- modor
- Контакти:
Батков махай се

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
СРАМ СРАМ СРАМ МЕ Е ДА ГЛЕДАМ ЛЮБИМИЯ МИ ОТБОР ДА ИГРАЕ ПО ТОЗИ НАЧИН НЕ ЗНАЯ КАКВО ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЧЕ ГОНЗО ДА СИ ОБЕРЕ КРУШИТЕНЕ СТАВА ЗА ТРЕНЕР
-
Blue_Lion написа:Ако не намерим място в ЕКТ и подхванем мощно "Батков К*рво" се съмнявам да не продаде отбора...ако трябва,ще нахлуваме и ние
Докато си ги има тия платени "клакьори" ...не знам колко силно ще се чуват скандиранията срещу неадекватният 'собственик"!
Ама си прав !
Ако му се удари серизоно по джоба ( чрез глоби от нахлувания или други неща ) ...може да се усети, и да посмали серизоно цената на отбора.