Барса - Арсенал 1/4 финал на ШЛ, предварителни коментари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Барса - Арсенал 1/4 финал на ШЛ, предварителни коментари

Мнениеот megan fox » 19 мар 2010 17:20

manchesteR*und написа:И кво като няма по-голям стадион бе ? И пак ти казвам не са решили не са направили ,защото ако мислиш че като строиха Уембли им е било проблем да сложат още 6,7 хиляди седалки се лъжеш . А доколкото посещаемоста на мачовете жестоко ме съмнява в Испания да е по-голяма от колкото в Англия ама не ми се спори сега .Но едно е ясно Англииското първенство е най-интересното и най гледаното в целия свят и това е факт !

Личи си колко си некомпетентен! Извинен си - следиш оная боза наречена ВЛ!

Първо: Капацитета на Камп Ноу бе намален от 110000 седящи места на 98800!!! Така че с още 6-7 хиляди места на Уембли пак ще сте зад Камп Ноу!

Второ: да не би само в Англия да може да се строи? По твоята логика Барса не е решила - не е построила много по-голям стадион!

Трето: Барселона вече е в процес на изграждането на проект за нов стадион! Много скоро този Камп Ноу няма да го има, защото ще бъде съборен и на негово място ще бъде построен нов...., който ще бъде много по-голям от сегашният!!! В момента все още не може да бъде постигнат консенсус за капацитета на Камп Ноу, но размерите варират от 150 до 250 хиляди седящи места!!! /На логичния ти въпрос защо ще бъде правен стадион за 150 хиляди души, след като на сегашният стадион капацитета му е намален от 110 хиляди на 98800...? Има много лесен отговор: Ако си бил някога на Камп Ноу ще знаеш защо!!! Защото ако се намираш на последният етаж на стадиона долу играчите се виждат като мравки, а мача трябва да го гледаш с бинокъл! Затова бяха демонтирани седалките на последните 3 реда! Новият стадион ще бъде с по-голяма площ, т.е. няма да бъде толкова висок, но самите трибуни ще са по-големи и ще побират повече зрители!

Четвърто: Да средната посещаемост в Испания е по-ниска от средната в Англия! Но мен не ме вълнува средната посещаемост на другите отбори в Испания, а на Барселона! И няма нито един отбор в Англия, който да има по-голяма посещаемост от Барса през този сезон, защото няма как да побирате повече зрители то нас, вече няколко пъти споменах капацитета на Камп Ноу - 98800 седящи места!!! Защото заради историческата 2009-а година и спечелените 6 трофея... Барса този сезон има рекордна посещаемост и винаги Камп Ноу е пълен ПОНЕ на 85%, за дербита като с Реал, Валенсия, Севиля, Еспаньол стадиона беше пълен на 100% :!: :!: :!: :!:

Пето: Да прав си ВЛ е по-гледаното първеснтво! Просто винаги по-глупавите хора са били мнозинство, а умните са единици!!! Не случайно целият човешки прогрес се дължи на единици много умни хора, а цялата масовка от телета просто ги е последвала и се възползва от тяхните открития, така че не ми е хвали с това, че глупаците са повече и затова ВЛ е по-гледаното първенство! Примера е по-качественото първенство и испанските отбори имат най-много спечелени КЕШ! Вярно основно благодарение на Реал, но това няма значение, важното е, че ВЛ е след Примера и по този показател!!!

П.П. Ето какво пише на сайта на Барса за новият стадион: http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... uccio.html Нищо не се споменава за капацитет на стадиона, защото както казах още не е уточнен, само се знае, че ще бъде по-голям от сегашният! ;)
Последна промяна от megan fox на 19 мар 2010 17:29, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 19 мар 2010 17:27

Барса ще минат без проблеми! Справка мачовете на Арсенал срещу Челси и Ман Юнайтед в първенството!

Потребителски аватар
manchesteR*und
Контакти:

Мнениеот manchesteR*und » 19 мар 2010 18:15

ОК вишата лига е скучна :lol: както и да е НЕ МИ СЕ СПОРИ и мисля че вече прекалено мн се отдалечаваме от темата . Пожелавам успех на Арсенал и дано гледаме хубави мачове с много голове във всички сблъсъци

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 19 мар 2010 18:36

Много тежък жребий за Арсенал, а и Барса имат предимство, че ще бъдат домакини на реванша.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 19 мар 2010 18:40

Awesome написа:Много тежък жребий за Арсенал, а и Барса имат предимство, че ще бъдат домакини на реванша.

Тука за домакинството малко сбърка, но принципно си прав а и при такива отбори едва ли е от значение кой в кой от двата мача е домакин.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 мар 2010 18:55

Xanko написа:
Awesome написа:Много тежък жребий за Арсенал, а и Барса имат предимство, че ще бъдат домакини на реванша.

Тука за домакинството малко сбърка, но принципно си прав а и при такива отбори едва ли е от значение кой в кой от двата мача е домакин.

Абе не е точно така! Ако мача на Камп Ноу свърши примерно 4:0.... и реванша става протоколен! Спомни си какво стана миналата година, когато се паднахме с Байерн! Смазахме ги първият мач и вторият беше ужасно смотан, като двата отбора изобщо не се напрягаха да играят, а пазеха сили за първенствата си и завъртяха един супер скучен Х! От друга страна виж мача с Щутгарт... - Барса ги подцени и изигра най-слабото си първо полувреме от много време насам и имаше интрига за реванша! Друг е въпроса, че каталунците убиха интригата до 22-рата минута и пак стигнаха до лесна победа с 4:0 ;)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 19 мар 2010 19:02

Бе кви са тия глупости за размери на стадиони, я се стегнете ;)
Барса за 1 година и половина игра на какви ли не терени и съвсем ясно показа, че е най-добрият отбор в света.
Пък колкото до мача с Арсенал - това е най-чаканият мач за годината, тъй като се срещат двата най-атрактивно играещи отбора в турнира. Шоуто е гарантирано.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 19 мар 2010 19:04

megan fox написа:
Xanko написа:

Абе не е точно така! Ако мача на Камп Ноу свърши примерно 4:0.... и реванша става протоколен! Спомни си какво стана миналата година, когато се паднахме с Байерн! Смазахме ги първият мач и вторият беше ужасно смотан, като двата отбора изобщо не се напрягаха да играят, а пазеха сили за първенствата си и завъртяха един супер скучен Х! От друга страна виж мача с Щутгарт... - Барса ги подцени и изигра най-слабото си първо полувреме от много време насам и имаше интрига за реванша! Друг е въпроса, че каталунците убиха интригата до 22-рата минута и пак стигнаха до лесна победа с 4:0 ;)

Не съм фен на Арсенал знаеш на кой съм, но затова написах мачове между такива отбори, не бъркай Арсенал с Байрен на Клинсман от миналия сезон и Щутгарт.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 мар 2010 19:13

Xanko написа:Не съм фен на Арсенал знаеш на кой съм, но затова написах мачове между такива отбори, не бъркай Арсенал с Байрен на Клинсман от миналия сезон и Щутгарт.

Не ги бъркам, но и Арсенал не са Челси, а нас ни спъва стил на игра като на Челси! Отборите, които решат да играят открито срещу нас и да ни атакуват... спомни си какво им се случи:
Реал - Барса 2:6; Барса - Байерн 4:0; Барса - Лион 5:2, Барса - МЮ 2:0 и тн... ;)

ФАКТ Арсенал са много добър отбор, много бърз и техничен, но нас не това може да ни затрудни! Напротив това ще направи мача истински спектакъл! ;)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 19 мар 2010 19:34

megan fox написа:
Xanko написа:Не съм фен на Арсенал знаеш на кой съм, но затова написах мачове между такива отбори, не бъркай Арсенал с Байрен на Клинсман от миналия сезон и Щутгарт.

Не ги бъркам, но и Арсенал не са Челси, а нас ни спъва стил на игра като на Челси! Отборите, които решат да играят открито срещу нас и да ни атакуват... спомни си какво им се случи:
Реал - Барса 2:6; Барса - Байерн 4:0; Барса - Лион 5:2, Барса - МЮ 2:0 и тн... ;)

ФАКТ Арсенал са много добър отбор, много бърз и техничен, но нас не това може да ни затрудни! Напротив това ще направи мача истински спектакъл! ;)

Е аз още в първия си пост ти казах, че Арсенал умеят и да затварят играта и ти започна да развиваш теории за ширина на терен, но пак ти казвам Венгер не е толкова честилюбив или толкова глупав като Мъри /незнам май не му е тук местото/, че да не помисли за това, че ако се оголи и се хвърли тотално в атака ще се случи като с МЮ и Челси един съфорумец по горе каза, че не очаква много голове в тези мачове и може би е прав атрактивен и хубав футбол не означава непременно много голове това не е ЛЕ нито ще играят Валенсия-Вердер, за първия мач очаквам Венгер да заложи на играта от първия полуфинал с МЮ миналия сезон с леки корекции в защита и да разчита на скоростта и твърдостта присъща на отбор от ВЛ.
Е спирам не напразно си написал в заглавието предварителен коментар т.е за днес стига толкова.

Върни се в “Барселона”