Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

xWarden
Контакти:

Re: Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Мнениеот xWarden » 17 мар 2010 09:32

crap написа:Какво означава няма... искаш да кажеш може би "не, на никой не му направи впечетление"?? Много жалко.

Ти пък на сериозно ли го приемаш ??? Или се правиш на ударен, което е много характерно за вас

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 мар 2010 10:49

xWarden написа:Ти пък на сериозно ли го приемаш ??? Или се правиш на ударен, което е много характерно за вас

Ами дори и да не е сериозно, пак е идиотско, не мислиш ли?
И какво имаш в предвид нас? За кои нас е характерно да се правим на ударени?
YA GUNNERS YA

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 17 мар 2010 11:05

crap написа:
xWarden написа:Ти пък на сериозно ли го приемаш ??? Или се правиш на ударен, което е много характерно за вас

Ами дори и да не е сериозно, пак е идиотско, не мислиш ли?
И какво имаш в предвид нас? За кои нас е характерно да се правим на ударени?

Ами последния път се надувахте и се бихте в гърдите, че Борат е агент на ДС все едно ние го обожаваме и искаме да остане в Левски, въпреки че е всеизвестно как стоят нещата. А като е идиотско защо му обръщаш внимание ?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 17 мар 2010 13:14

Не бе, аз само малко се присмивах, и написах 2-3 коментара. Ако трябва да бъдем честни, повече ме притесняваше това, че отбора ви се издърваше изцяло от престъпните пари на Чорни, който съвсем случайно имаше политечски чадър у нас (И.К.), въпреки, че съвсем случайно бе издирван от Интерпол. :)
Иначе, нали все пак трябва да се заяждаме за нещо, да върви лафа ;)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 17 мар 2010 22:52

UltraBlue. написа:
zlatan написа:Стига вече гавра,спрете се веднъж завинаги.Гонзо излез и кажи истината за отбора-кажи абслютно всичко за отбора ни.
Защо не беше назначен тренер зимата?
Защо не се направи селекция на този отбор?
Защо футболистите не могат дори да се гледат на терена?
Защо лъжеш нас тези които те боготворим,бе Гонзо?
Защо превърна Левски в бит пазар?
Какво да направим ние привържениците за да се осъзнаеш,че Батков след три седмици ще ти бие шута и ще върне някоя друга силна фигура на отбора ни за да ни заблуди.
Защо сме толкова търпеливи НИЕ ,тези които боготворим отбора.Батков ако живеехме в някоя джунгла щях да ти извадя сърцето и докато още мърдаше щях да го изям.
И накрая-спасението според мен е елементарно и то ще дойде скоро.Левски тази година ще пропусне ЕКТ-НЕ ЧЕ МИ Е ЛЕСНО ДА ГО ПРЕЖИВЕЯ,НО ЩЕ ИЗСТЪРПЯ.Тогава г-н Батков София ще ви стане тясна и не защото ще ви изям сърцето,повярвайте ми няма да издържите на злобата и помията която ще излеем върху вас.

Тези редове ги пиша съзнателно и съм със всичкия си,защото това наше състояние е гибел не е криза.

Значи от всички тези въпроси ако има два смислени е добре..

Ясно е защо не беше назначен треньор и защо няма селекция и такива Гонзо тва не го решава нито който и да е треньор докато "онзи" е собственик на клуба ...

Въпроса е защо Гонзо (и тук ще го кажа мой любимец) не тропна по масата "Това не е Левски,който аз искам. Никой не ме бръсне за слива.Батков съсипва отбора". Е,тогава Гонзо наистина щеше да остане легенда. Каза край аз съм до зимата,сега все още е треньор. Каза давам си оставката,сега все още е треньор. Жалко за него.
110 години любов!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 мар 2010 10:41

Не вижда какво се обсъжда Гонзо. Гонзо НЕ искаше да води отбора, ама Мустака не му се даваха пари за Грозни. Мустака обяви, че Гонзо е новото му откритие след Мъри и Наско. Много ясно, че Гонзо ще стои и ще се мъчи всячески да помогне на Левски. Друг е въпросът има ли потенциал да го стори... Аз съм твърдо зад Гонзо. Ако го нямаше Мустака, Гонзо щеше да е спортен директор, а някой като Илиян Илиев треньор... Затова в събота всички на стадиона, БАТКОФ ВЪН и силна подкрепа за любимците!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

pepsi
Контакти:

Мнениеот pepsi » 19 мар 2010 17:00

В България истините се знаят но не се казват.Харакири си правят само самураите.

pepsi
Контакти:

Мнениеот pepsi » 19 мар 2010 17:01

В България истините се знаят но не се казват.Харакири си правят само самураите.

Върни се в “Левски”