crap написа:Какво означава няма... искаш да кажеш може би "не, на никой не му направи впечетление"?? Много жалко.
Ти пък на сериозно ли го приемаш ??? Или се правиш на ударен, което е много характерно за вас
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
crap написа:Какво означава няма... искаш да кажеш може би "не, на никой не му направи впечетление"?? Много жалко.
xWarden написа:Ти пък на сериозно ли го приемаш ??? Или се правиш на ударен, което е много характерно за вас
crap написа:xWarden написа:Ти пък на сериозно ли го приемаш ??? Или се правиш на ударен, което е много характерно за вас
Ами дори и да не е сериозно, пак е идиотско, не мислиш ли?
И какво имаш в предвид нас? За кои нас е характерно да се правим на ударени?
UltraBlue. написа:zlatan написа:Стига вече гавра,спрете се веднъж завинаги.Гонзо излез и кажи истината за отбора-кажи абслютно всичко за отбора ни.
Защо не беше назначен тренер зимата?
Защо не се направи селекция на този отбор?
Защо футболистите не могат дори да се гледат на терена?
Защо лъжеш нас тези които те боготворим,бе Гонзо?
Защо превърна Левски в бит пазар?
Какво да направим ние привържениците за да се осъзнаеш,че Батков след три седмици ще ти бие шута и ще върне някоя друга силна фигура на отбора ни за да ни заблуди.
Защо сме толкова търпеливи НИЕ ,тези които боготворим отбора.Батков ако живеехме в някоя джунгла щях да ти извадя сърцето и докато още мърдаше щях да го изям.
И накрая-спасението според мен е елементарно и то ще дойде скоро.Левски тази година ще пропусне ЕКТ-НЕ ЧЕ МИ Е ЛЕСНО ДА ГО ПРЕЖИВЕЯ,НО ЩЕ ИЗСТЪРПЯ.Тогава г-н Батков София ще ви стане тясна и не защото ще ви изям сърцето,повярвайте ми няма да издържите на злобата и помията която ще излеем върху вас.
Тези редове ги пиша съзнателно и съм със всичкия си,защото това наше състояние е гибел не е криза.
Значи от всички тези въпроси ако има два смислени е добре..
Ясно е защо не беше назначен треньор и защо няма селекция и такива Гонзо тва не го решава нито който и да е треньор докато "онзи" е собственик на клуба ...
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, TristaNNN и 26 госта