Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

shammi
Контакти:

Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!

Мнениеот shammi » 16 мар 2010 13:51

mun4o1 написа:
shammi написа:Поредната смешна и измислена тема.... Вие наистина се чудите с какво да си чешете езиците.....
Във време на световна финансова криза никой не купува ей така просто отбори.......

Извиняваи специалисте , ти защо не отидеш при Дянков , да му помагаш да изкарате държавата от кризата , защото като гледам как пишеш , май си голям икономист. А това темата каква е - не го решаваш ти или най - малкото не е коректно да се изказваш по този начин.

Ще те разочаровам, не съм икономист, а си казвам горчивата истина направо и не се срамувам от това. Не ме е срам и че имам желание отбора да върви напред, по европейски както му се вика, но на 100% съм сигурнА че от тук бълващите фенове я има я няма 3 % които да имат абонаментни карти и да внасят своята лепта за така любимия клуб. В другата тема писах, че някак нереално ми се струва тук да се вика и да се крещи срещу управлението на тоя и на оня, той самия /визирам Батков/ ако има начин да угажда на всеки поядосал се фен, пък и сметките да плаща, пък и парички да дава.....ееееееееееееее не става така....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Re: Протест срещу БаткOFF !

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 16 мар 2010 13:52

"Заплатите не се бавят" съм го чувал само от Батков. :)
Никой от клуба освен него не го е казвал или по скоро "не смее" да го каже.Но е похвално тъй като НИКОГА Левски няма да излезе с празни джобове на тренировка за разлика от Цецка :)

mun4o1
Контакти:

Мнениеот mun4o1 » 16 мар 2010 14:01

shammi написа:
mun4o1 написа:
shammi написа:Поредната смешна и измислена тема.... Вие наистина се чудите с какво да си чешете езиците.....
Във време на световна финансова криза никой не купува ей така просто отбори.......

Извиняваи специалисте , ти защо не отидеш при Дянков , да му помагаш да изкарате държавата от кризата , защото като гледам как пишеш , май си голям икономист. А това темата каква е - не го решаваш ти или най - малкото не е коректно да се изказваш по този начин.

Ще те разочаровам, не съм икономист, а си казвам горчивата истина направо и не се срамувам от това. Не ме е срам и че имам желание отбора да върви напред, по европейски както му се вика, но на 100% съм сигурнА че от тук бълващите фенове я има я няма 3 % които да имат абонаментни карти и да внасят своята лепта за така любимия клуб. В другата тема писах, че някак нереално ми се струва тук да се вика и да се крещи срещу управлението на тоя и на оня, той самия /визирам Батков/ ако има начин да угажда на всеки поядосал се фен, пък и сметките да плаща, пък и парички да дава.....ееееееееееееее не става така....

Възможно е и така да бъде , относно картите , което всъщност няма да ме учуди , защото много са геройте по форумите малко са по стадионите , но както и да е. Значи другаря комсомолец , дава пари до толкова до колкото да се плашат заплатите навреме , той други пари не дава. Левски къде е изхарчил пари за новите футболисти ли - я е дал 100000 евро я не за тях. За подръжката на супер терена ли ? Та той езаприличал на картофена нива!!! КАто цяло цялата ни маркетингова политика е смешна - в България не знаят как да изкарват пари от ФК. А най голямата трагедия и пародия през изминалата година беше . когато тъй наречените любимци двамата комсомолци с буквата Б проддаваха и местата в ложите на ветераните за мачовете от Лига Европа. Та въпросът ми е , Батков за какво дава пари в Левски освен за заплати , в момента и ако дава изобщо?

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 16 мар 2010 14:05

Друго нещо, което аз предлагам е наистина шалчетата да са черни... Щото някак си червеното на мач на Левски не ми понася. Другото предимство на черните шалчета е, че няма да има скандали с прозиводство, продажба и тн и тн. За справка- вече се заговори, че жълто-червените щели да бъдат продавани от еди кой си фен клуб, щели да праят пари на наш гръб и тн. Черно шалче можеш да си купиш от всякъде... Символичната смърт на боратков и неговото управление или каквото си поискате...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 мар 2010 14:09

ilsengard написа:Ние няма да излезем с празни джобове като цецка, но излезнахме с празни искания за смяна на президента, дето няма как да стане! На мен батков си ми харесва. удряйте ключа на темата, моля :oops:

Ти дотук не каза нищо градивно...дори напротив ! Трай си,моля те ;) Като ти харесва Батков,ожени се за него ;)
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 мар 2010 14:11

Samoyl написа:Божков е един от големите престъпници в тази държава. И да той наистина е Левскар. Още преди години исках той да ни е президент...защото просто дава пари.По негово време в цецка не се оплакваха за пари..а и изобщо не се оплакваха.

Само, че Божков в интервю каза, че не иска да се занимава с футбол. Единствено проблеми си създавал.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 16 мар 2010 14:15

[offtopic]Blue_Lion няма ли бан за такива хора? Това си е чиста проба провокация! Направих си труда да прочета менията писани от този "юзър" и всички са с цел провокация и създаване на дразги сред феновете на Левски. Няма ли някой да се заеме с тая персона? Не само в тази тема, всички мнения писани от него са такива. Личи си, че по никакъв начин не е левскар, а се представя за тактъв. Къде успешно, къде не. Не знам как до сега не са взети някакви мерки. Подобни подривни партизански дейности знаем на кой тип същества са присъщи... :|[/offtopic]
Последна промяна от McLovin на 16 мар 2010 14:40, променено общо 1 път.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 мар 2010 14:17

Аз мнението си за Батков като картинка съм си го гложил като аватар ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 мар 2010 14:20

balef написа:Батков - вън ! Kупувам веднага жълто червен шал !

Дайте наистина да кажем сериозно-готови ли сме на тоя вариант! КОйто е съгласен да направим по-голяма поръчка, да напише едно простичко АЗ! :) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 16 мар 2010 14:21

Левскар или цскар,важното е да дава пари....А и не мисля,че Божков толкова обича ЦСКА 8-)

Върни се в “Архив”