mun4o1 написа:shammi написа:Поредната смешна и измислена тема.... Вие наистина се чудите с какво да си чешете езиците.....
Във време на световна финансова криза никой не купува ей така просто отбори.......
Извиняваи специалисте , ти защо не отидеш при Дянков , да му помагаш да изкарате държавата от кризата , защото като гледам как пишеш , май си голям икономист. А това темата каква е - не го решаваш ти или най - малкото не е коректно да се изказваш по този начин.
Ще те разочаровам, не съм икономист, а си казвам горчивата истина направо и не се срамувам от това. Не ме е срам и че имам желание отбора да върви напред, по европейски както му се вика, но на 100% съм сигурнА че от тук бълващите фенове я има я няма 3 % които да имат абонаментни карти и да внасят своята лепта за така любимия клуб. В другата тема писах, че някак нереално ми се струва тук да се вика и да се крещи срещу управлението на тоя и на оня, той самия /визирам Батков/ ако има начин да угажда на всеки поядосал се фен, пък и сметките да плаща, пък и парички да дава.....ееееееееееееее не става така....