По-скоро трябва да се замислите за собственото си поведение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Porto написа:POPCORN написа:Porto написа:Ще извинявате,ама стига гъзолизачество!Левски като много знаят да се оправят както могат.Попкорн,какво ти става?Какъв коефициент?От БАТЭ и Жилина и големите мечти идва огромен коеф. Не,а огромен срам!Опомнете се!От какъв зор обсъждаме Левски в тема на ЦСКА?Едва ли след две седмици ще ти пука дали сините ще играят в Европа,защото ще имаме мач с тях и ще искаш да ги спукаме,за да не изоставаме от Литекс.
чакай сега.това не е никакво гъзолизачество.Аз не обичам Левкси и ги мразя.Ама без тях кво да гледам?Мачове ЦСКа - Сливен и някакви такива?Нали искаме да е интересно.Тях ако ги няма няма да ми е интересно!Да падат от анонимници обаче, има си статисктика братле.Аз не си го измислям.Последните години те носят най-много коефициент за страната!Човек трябва малко да е обективен, преди всичко!Разбира се, че ще искам да ги бием.Както се казва да бием Левски нищо друго не ми трявба , ще го преживея, че и Литекс са шампиони, ама ще знам че сме ги били 2 пъти тая година
Абе ти в ред ли си?Сериозно те питам?Остави,няма смисъл.За Левски си се затъжил.Левски нека правят каквото искат,не ми мисля злото,да се оправят по-скоро.Друг е въпросът,нали знаеш на нас през къде ни е дали Левски ще викат за нас за Купата?Ами то тях не ги...интересува,нас ли?Петотот място им е добре дошло,ЦСКА-Левски винаги ще има,не се притеснявай.Какво да направя като нищо не играят?Аз спирам,защото ми е безинтересно няколко минути да коментирам Левски по подобен въпрос,който няма нищо общо с нас.Ти си има мнение.Айде
UltraBlue написа:RedeviL написа:Че Ботев да не би да ги няма в момента?
[offtopic]Не можах да разбера намека ти с този въпрос...[/offtopic]
POPCORN написа:Обичам Батков написа:Тоя POPCORN винаги ме е очудвал и сега пак ще му припомня, толкова ли ти се става модератор та винаги такива гъзолизки теми пускаш. Левскари ще викат за ЦСКА и цесекари за Левски, ти нещо превърташ окончателно!След малко като ти напишат смърт за ЦСКА и ти ще го разцелуваш! Голям цесекар си, убеждавам се за сетен път! То и затова най те търпят в тоя форум!
хах не аз съм обективен за разлика от 90% във форума!Както и цскари така и левскари.Кво значи голям цскар си бе?Ти не може да ми стъпиш на бройката на мачовете които съм ходил и средствата които съм давал, ще ми говориш ти кой е ЦСКАР и кой не!Ти кво по-голям цскар от мене ли си бе?Търпят ме защото не говоря глупости като полувината в тоя форум с цел да се заяждат само!Как го виждаш.виждам го много добре.Дядо ми цял живот е бил левскар и е ходил на всеки мач на Левски .Върл Левскар , обаче иска ЦСКа да стане шампион за сметка на Литекс- защото не ги харесва!
UltraBlue написа:kartago написа:Чета тука "Никога, при никакви положения!"............... Абе, пичове, вие българи ли сте?!.................. Аз винаги стискам палци за българските отбори! Независимо кой играе!.............Бъдете българи, моля ви!... Фен си в идеята си, но в живота си оставаме българи!...
И това по българин ли те прави от другите... ами като не ми идва отвътре как да викам за тях???
Защо трябва да бъдем лицемери само и само да се изкараме по българи от другите???
kartago написа:Ами сигурно ме прави по-българин от тебе например! Най-малкото това!..... Не съм от "Отбора на народа", но съм от народа! Схващаш ли?!... Аз съм българин, и когато ти сигурно не си бил роден, съм скачал на победите на "Левски" срещу Щутгарт ( две години подред), няма да ти разправям как си пукнах главата при гола на Н. Тодоров в последната минута с "Глазгоу"! Как съм плакал от гордост, когато ЦСКА отстраняваха европейски шампиони: Нотингам, Ливърпул ( Аякс ми са в ранното детство!), където навън само се подиграваха с България, а после?!....После зауважаваха страната ни и започнаха да купуват наши таланти, които толкова ни липсват тука!.........
Обичам Батков написа:POPCORN написа:Обичам Батков написа:Тоя POPCORN винаги ме е очудвал и сега пак ще му припомня, толкова ли ти се става модератор та винаги такива гъзолизки теми пускаш. Левскари ще викат за ЦСКА и цесекари за Левски, ти нещо превърташ окончателно!След малко като ти напишат смърт за ЦСКА и ти ще го разцелуваш! Голям цесекар си, убеждавам се за сетен път! То и затова най те търпят в тоя форум!
хах не аз съм обективен за разлика от 90% във форума!Както и цскари така и левскари.Кво значи голям цскар си бе?Ти не може да ми стъпиш на бройката на мачовете които съм ходил и средствата които съм давал, ще ми говориш ти кой е ЦСКАР и кой не!Ти кво по-голям цскар от мене ли си бе?Търпят ме защото не говоря глупости като полувината в тоя форум с цел да се заяждат само!Как го виждаш.виждам го много добре.Дядо ми цял живот е бил левскар и е ходил на всеки мач на Левски .Върл Левскар , обаче иска ЦСКа да стане шампион за сметка на Литекс- защото не ги харесва!
Точно там ти е грешката,че в гонене на топката си зарязъл учението,просто прочети какво пишеш и после целуни някой левскар!
POPCORN написа:незнам , ама омразата ще ви погуби.Затова сме на това дередже!Затова има побойща и какво ли не.никой не казва да харесваш Левски, но да мразиш според мене е прекалено.Пък и да ви кажа, честно не ми пука вашето мнение.Аз се знам какъв човек съм и знам колко ми струва да седя всяка седмица почти по стадионите и да милея за тоя отбор , за разлика от някой хора във форума където само говорят а не могат да дойдат на един мач!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта