Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Ще вика ли Левски за ЦСКА?

Мнениеот niki87 » 15 мар 2010 23:29

Не знам кво ви пречи на феновете на Цска,че потребители като Пуканката и Делянски се опитват да гледат релно на нещата?!
По-скоро трябва да се замислите за собственото си поведение :!:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 23:29

Porto написа:
POPCORN написа:
Porto написа:Ще извинявате,ама стига гъзолизачество!Левски като много знаят да се оправят както могат.Попкорн,какво ти става?Какъв коефициент?От БАТЭ и Жилина и големите мечти идва огромен коеф. Не,а огромен срам!Опомнете се!От какъв зор обсъждаме Левски в тема на ЦСКА?Едва ли след две седмици ще ти пука дали сините ще играят в Европа,защото ще имаме мач с тях и ще искаш да ги спукаме,за да не изоставаме от Литекс.

чакай сега.това не е никакво гъзолизачество.Аз не обичам Левкси и ги мразя.Ама без тях кво да гледам?Мачове ЦСКа - Сливен и някакви такива?Нали искаме да е интересно.Тях ако ги няма няма да ми е интересно!Да падат от анонимници обаче, има си статисктика братле.Аз не си го измислям.Последните години те носят най-много коефициент за страната!Човек трябва малко да е обективен, преди всичко!Разбира се, че ще искам да ги бием.Както се казва да бием Левски нищо друго не ми трявба , ще го преживея, че и Литекс са шампиони, ама ще знам че сме ги били 2 пъти тая година :)

Абе ти в ред ли си?Сериозно те питам?Остави,няма смисъл.За Левски си се затъжил.Левски нека правят каквото искат,не ми мисля злото,да се оправят по-скоро.Друг е въпросът,нали знаеш на нас през къде ни е дали Левски ще викат за нас за Купата?Ами то тях не ги...интересува,нас ли?Петотот място им е добре дошло,ЦСКА-Левски винаги ще има,не се притеснявай.Какво да направя като нищо не играят?Аз спирам,защото ми е безинтересно няколко минути да коментирам Левски по подобен въпрос,който няма нищо общо с нас.Ти си има мнение.Айде

еми аз не те карам да коментираш.Просто е много тъпо да определяте кои е по-голям цскар от другият!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2010 23:30

UltraBlue написа:
RedeviL написа:Че Ботев да не би да ги няма в момента? :roll:

[offtopic]Не можах да разбера намека ти с този въпрос...[/offtopic]

[offtopic]Ами щото викаш:Преди Батков Левки нямало ли го е?[/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 15 мар 2010 23:30

POPCORN написа:
Обичам Батков написа:Тоя POPCORN винаги ме е очудвал и сега пак ще му припомня, толкова ли ти се става модератор та винаги такива гъзолизки теми пускаш. Левскари ще викат за ЦСКА и цесекари за Левски, ти нещо превърташ окончателно!След малко като ти напишат смърт за ЦСКА и ти ще го разцелуваш! Голям цесекар си, убеждавам се за сетен път! То и затова най те търпят в тоя форум!

хах не аз съм обективен за разлика от 90% във форума!Както и цскари така и левскари.Кво значи голям цскар си бе?Ти не може да ми стъпиш на бройката на мачовете които съм ходил и средствата които съм давал, ще ми говориш ти кой е ЦСКАР и кой не!Ти кво по-голям цскар от мене ли си бе?Търпят ме защото не говоря глупости като полувината в тоя форум с цел да се заяждат само!Как го виждаш.виждам го много добре.Дядо ми цял живот е бил левскар и е ходил на всеки мач на Левски .Върл Левскар , обаче иска ЦСКа да стане шампион за сметка на Литекс- защото не ги харесва!

Точно там ти е грешката,че в гонене на топката си зарязъл учението,просто прочети какво пишеш и после целуни някой левскар!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 мар 2010 23:31

UltraBlue написа:
kartago написа:Чета тука "Никога, при никакви положения!"............... Абе, пичове, вие българи ли сте?!.................. Аз винаги стискам палци за българските отбори! Независимо кой играе!.............Бъдете българи, моля ви!... Фен си в идеята си, но в живота си оставаме българи!...

И това по българин ли те прави от другите... ами като не ми идва отвътре как да викам за тях???
Защо трябва да бъдем лицемери само и само да се изкараме по българи от другите??? :roll:

Ами сигурно ме прави по-българин от тебе например! Най-малкото това!..... Не съм от "Отбора на народа", но съм от народа! Схващаш ли?!... Аз съм българин, и когато ти сигурно не си бил роден, съм скачал на победите на "Левски" срещу Щутгарт ( две години подред), няма да ти разправям как си пукнах главата при гола на Н. Тодоров в последната минута с "Глазгоу"! Как съм плакал от гордост, когато ЦСКА отстраняваха европейски шампиони: Нотингам, Ливърпул ( Аякс ми са в ранното детство!), където навън само се подиграваха с България, а после?!....После зауважаваха страната ни и започнаха да купуват наши таланти, които толкова ни липсват тука!.........

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 23:32

незнам , ама омразата ще ви погуби.Затова сме на това дередже!Затова има побойща и какво ли не.никой не казва да харесваш Левски, но да мразиш според мене е прекалено.Пък и да ви кажа, честно не ми пука вашето мнение.Аз се знам какъв човек съм и знам колко ми струва да седя всяка седмица почти по стадионите и да милея за тоя отбор , за разлика от някой хора във форума където само говорят а не могат да дойдат на един мач!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 мар 2010 23:34

kartago написа:Ами сигурно ме прави по-българин от тебе например! Най-малкото това!..... Не съм от "Отбора на народа", но съм от народа! Схващаш ли?!... Аз съм българин, и когато ти сигурно не си бил роден, съм скачал на победите на "Левски" срещу Щутгарт ( две години подред), няма да ти разправям как си пукнах главата при гола на Н. Тодоров в последната минута с "Глазгоу"! Как съм плакал от гордост, когато ЦСКА отстраняваха европейски шампиони: Нотингам, Ливърпул ( Аякс ми са в ранното детство!), където навън само се подиграваха с България, а после?!....После зауважаваха страната ни и започнаха да купуват наши таланти, които толкова ни липсват тука!.........

Ами аз явно не съм българин значи...

По добре така, отколкото да съм лицемер. Както казах когато не ти идва отвътре няма как да стане :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2010 23:34

Обичам Батков написа:
POPCORN написа:
Обичам Батков написа:Тоя POPCORN винаги ме е очудвал и сега пак ще му припомня, толкова ли ти се става модератор та винаги такива гъзолизки теми пускаш. Левскари ще викат за ЦСКА и цесекари за Левски, ти нещо превърташ окончателно!След малко като ти напишат смърт за ЦСКА и ти ще го разцелуваш! Голям цесекар си, убеждавам се за сетен път! То и затова най те търпят в тоя форум!

хах не аз съм обективен за разлика от 90% във форума!Както и цскари така и левскари.Кво значи голям цскар си бе?Ти не може да ми стъпиш на бройката на мачовете които съм ходил и средствата които съм давал, ще ми говориш ти кой е ЦСКАР и кой не!Ти кво по-голям цскар от мене ли си бе?Търпят ме защото не говоря глупости като полувината в тоя форум с цел да се заяждат само!Как го виждаш.виждам го много добре.Дядо ми цял живот е бил левскар и е ходил на всеки мач на Левски .Върл Левскар , обаче иска ЦСКа да стане шампион за сметка на Литекс- защото не ги харесва!

Точно там ти е грешката,че в гонене на топката си зарязъл учението,просто прочети какво пишеш и после целуни някой левскар!

писането ми какво общо има с темата?Ти не ме познаваш кой съм и какъв съм пък ми говориш какво съм зарязал и какво не?Понеже няма какво да кажеш и затова се заяждаш за правописа ми ли?Ако няма какво да казваш по темата по-добре не го казвай , мен не ми пука че ти ме мислиш за неграмотен!Пък и аз си знам, че не съм от най-грамотните, ама поне съм обективен и гледам реално на нещата.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 15 мар 2010 23:34

POPCORN написа:незнам , ама омразата ще ви погуби.Затова сме на това дередже!Затова има побойща и какво ли не.никой не казва да харесваш Левски, но да мразиш според мене е прекалено.Пък и да ви кажа, честно не ми пука вашето мнение.Аз се знам какъв човек съм и знам колко ми струва да седя всяка седмица почти по стадионите и да милея за тоя отбор , за разлика от някой хора във форума където само говорят а не могат да дойдат на един мач!

И как го забеляза? А това за обективността само ти си го знаеш!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2010 23:36

Не мога да си представя хората от Сектор Г да подкрепят Левски при каквито и да е обстоятелства.Същото важи и за Сектор Б.Това са лични наблюдения.

Върни се в “Архив”