Защо продължаваме да се заблуждаваме и да търсим причина навсякъде другаде, но не и в нас...
Слаби сме и с този отбор ако се класираме за Европа ще е чудо, при това напълно незаслужено
П.С. -> Съдията си свири нормално според мен
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petar123 написа:Че кой обвинява само съдиите. Мисля,че съм ясен - аз не искам те свирят и в наша полза. Аз не искам да ни отменят автогол заради засада. Проблемът е, че се знаеше цяла седмица как ще свири Тортата и той точно така направи. В крайна сметка ако той е обективен, какъв ли ще е необективният. Може би трябва да изгони 5-има и мачът да завърши служебно!? В крайна сметка дузпа, отменен гол и недаден червен картон биха предрешили всеки един мач. Не искам да има такова съдийство нито срещу "Левски", нито срещу "ЦСКА", нито срещу който и да едруг отбор. Аз виждам, че отборът ми не играе добре. Не съм сляп. Просто си мисля, че грешките на Тортата не са случайни. Нещо повече мисля си, че в най-скоро време и други отбори ще изреват от съдийството. Абе, хора, нормално ли е почти всеки мач "Черноморец" да завършва с намален състав. нормално ли е да се свирят измислени дузпи срещу "ЦСКА" на Армията! Ами то в почти всеки кръг има ощетен състав. Освен един.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
za nas e toj religiq написа:petar123 написа:Че кой обвинява само съдиите. Мисля,че съм ясен - аз не искам те свирят и в наша полза. Аз не искам да ни отменят автогол заради засада. Проблемът е, че се знаеше цяла седмица как ще свири Тортата и той точно така направи. В крайна сметка ако той е обективен, какъв ли ще е необективният. Може би трябва да изгони 5-има и мачът да завърши служебно!? В крайна сметка дузпа, отменен гол и недаден червен картон биха предрешили всеки един мач. Не искам да има такова съдийство нито срещу "Левски", нито срещу "ЦСКА", нито срещу който и да едруг отбор. Аз виждам, че отборът ми не играе добре. Не съм сляп. Просто си мисля, че грешките на Тортата не са случайни. Нещо повече мисля си, че в най-скоро време и други отбори ще изреват от съдийството. Абе, хора, нормално ли е почти всеки мач "Черноморец" да завършва с намален състав. нормално ли е да се свирят измислени дузпи срещу "ЦСКА" на Армията! Ами то в почти всеки кръг има ощетен състав. Освен един.
Абе ква конспирация?? Какви грешки?? Това с гола и дузпата го видяхте само няколко левскари! Цяла българия видя другоБорбен Литекс и бездушен Левски
За това оправдание нямате, още по малко пък съдията е повлиял на мача! Взимайте се в ръце и променяйте нещата докато е време, не чакайте като нас 10 години
Колега стига с тая дузпа.....Минев никой не го закачи,гледай повторение и ще забележиш ,че не направи никакво движение ,а просто видя крака на Кишишев и си скоси неговите крака........А за това дали Кишишев трябваше да бъде изгонен е по-преценка на съдията,ако не беше дал авантаж можеше и да го изгони.НО Петраш и той трябваше да си излезе малко по-късно ,така че го приемете като бонус........acmilan написа:Дузпата и червеният картон ги вижда Стефан Орманджиев,а голът дори ГАТе са болни левскари
Съдийството няма как да не е повлияло на резултата при положение,че Литекс оставаха с 10 души още в 20 и някоя минута,а дори и да не даде картон,после Киш прави дузпа...Голът си е отменен правилно според мен и то заради Йовов,който тръгва към топката и се опитва да играе с нея.Иначе Литекс категорично надигра футболно Левски,но не виждам защо да не се коментира и съдията,все пак той е много важна част от играта.
acmilan написа:za nas e toj religiq написа:petar123 написа:Че кой обвинява само съдиите. Мисля,че съм ясен - аз не искам те свирят и в наша полза. Аз не искам да ни отменят автогол заради засада. Проблемът е, че се знаеше цяла седмица как ще свири Тортата и той точно така направи. В крайна сметка ако той е обективен, какъв ли ще е необективният. Може би трябва да изгони 5-има и мачът да завърши служебно!? В крайна сметка дузпа, отменен гол и недаден червен картон биха предрешили всеки един мач. Не искам да има такова съдийство нито срещу "Левски", нито срещу "ЦСКА", нито срещу който и да едруг отбор. Аз виждам, че отборът ми не играе добре. Не съм сляп. Просто си мисля, че грешките на Тортата не са случайни. Нещо повече мисля си, че в най-скоро време и други отбори ще изреват от съдийството. Абе, хора, нормално ли е почти всеки мач "Черноморец" да завършва с намален състав. нормално ли е да се свирят измислени дузпи срещу "ЦСКА" на Армията! Ами то в почти всеки кръг има ощетен състав. Освен един.
Абе ква конспирация?? Какви грешки?? Това с гола и дузпата го видяхте само няколко левскари! Цяла българия видя другоБорбен Литекс и бездушен Левски
За това оправдание нямате, още по малко пък съдията е повлиял на мача! Взимайте се в ръце и променяйте нещата докато е време, не чакайте като нас 10 години
Дузпата и червеният картон ги вижда Стефан Орманджиев,а голът дори ГАТе са болни левскари
Съдийството няма как да не е повлияло на резултата при положение,че Литекс оставаха с 10 души още в 20 и някоя минута,а дори и да не даде картон,после Киш прави дузпа...Голът си е отменен правилно според мен и то заради Йовов,който тръгва към топката и се опитва да играе с нея.Иначе Литекс категорично надигра футболно Левски,но не виждам защо да не се коментира и съдията,все пак той е много важна част от играта.
acmilan написа:Колега,трябва ли да съм от Левски,за да съм на мнение,че съдията не се е справил с мача?Не разбирам защо трябва да имаш пристрастие,за да заемеш дадена позиция?Иначе никът ни е готин
za nas e toj religiq написа:acmilan написа:Колега,трябва ли да съм от Левски,за да съм на мнение,че съдията не се е справил с мача?Не разбирам защо трябва да имаш пристрастие,за да заемеш дадена позиция?Иначе никът ни е готин
Изкриви си душата и кажи че не им симпатизираш пъкАко им беше дал пък дузпа за тая ситуация дето минев сам се спъна щеше да е по смешна и от предния им мач
пък за гола въобще да не говорим че коментатора каза че съдията е вдигнал флага още преди топката да стигне до емо! Съответно не той беше във засада
Единственото с което мога да се съглася е че можеше да даде картон на Киш но в такъв случай и на Петраш само няколко мин по късно! Така че кое точно повлия на мача
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта