Агонията на БГ футбола

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Агонията на БГ футбола

Мнениеот UltraBlue » 15 мар 2010 20:59

Не ни е виновен съдията... :roll:
Защо продължаваме да се заблуждаваме и да търсим причина навсякъде другаде, но не и в нас... :roll:
Слаби сме и с този отбор ако се класираме за Европа ще е чудо, при това напълно незаслужено :!:

П.С. -> Съдията си свири нормално според мен :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 15 мар 2010 21:04

Ами тоя един, може би е най стабилен финансово в момента и ще е шампион.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 мар 2010 21:12

petar123 написа:Че кой обвинява само съдиите. Мисля,че съм ясен - аз не искам те свирят и в наша полза. Аз не искам да ни отменят автогол заради засада. Проблемът е, че се знаеше цяла седмица как ще свири Тортата и той точно така направи. В крайна сметка ако той е обективен, какъв ли ще е необективният. Може би трябва да изгони 5-има и мачът да завърши служебно!? В крайна сметка дузпа, отменен гол и недаден червен картон биха предрешили всеки един мач. Не искам да има такова съдийство нито срещу "Левски", нито срещу "ЦСКА", нито срещу който и да едруг отбор. Аз виждам, че отборът ми не играе добре. Не съм сляп. Просто си мисля, че грешките на Тортата не са случайни. Нещо повече мисля си, че в най-скоро време и други отбори ще изреват от съдийството. Абе, хора, нормално ли е почти всеки мач "Черноморец" да завършва с намален състав. нормално ли е да се свирят измислени дузпи срещу "ЦСКА" на Армията! Ами то в почти всеки кръг има ощетен състав. Освен един.

Абе ква конспирация?? Какви грешки?? Това с гола и дузпата го видяхте само няколко левскари! Цяла българия видя друго :!: Борбен Литекс и бездушен Левски :!: За това оправдание нямате, още по малко пък съдията е повлиял на мача! Взимайте се в ръце и променяйте нещата докато е време, не чакайте като нас 10 години :!:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2010 21:28

Къде е Славията да заключи темата. Заглавието няма нищо общо с текста.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2010 21:31

za nas e toj religiq написа:
petar123 написа:Че кой обвинява само съдиите. Мисля,че съм ясен - аз не искам те свирят и в наша полза. Аз не искам да ни отменят автогол заради засада. Проблемът е, че се знаеше цяла седмица как ще свири Тортата и той точно така направи. В крайна сметка ако той е обективен, какъв ли ще е необективният. Може би трябва да изгони 5-има и мачът да завърши служебно!? В крайна сметка дузпа, отменен гол и недаден червен картон биха предрешили всеки един мач. Не искам да има такова съдийство нито срещу "Левски", нито срещу "ЦСКА", нито срещу който и да едруг отбор. Аз виждам, че отборът ми не играе добре. Не съм сляп. Просто си мисля, че грешките на Тортата не са случайни. Нещо повече мисля си, че в най-скоро време и други отбори ще изреват от съдийството. Абе, хора, нормално ли е почти всеки мач "Черноморец" да завършва с намален състав. нормално ли е да се свирят измислени дузпи срещу "ЦСКА" на Армията! Ами то в почти всеки кръг има ощетен състав. Освен един.

Абе ква конспирация?? Какви грешки?? Това с гола и дузпата го видяхте само няколко левскари! Цяла българия видя друго :!: Борбен Литекс и бездушен Левски :!: За това оправдание нямате, още по малко пък съдията е повлиял на мача! Взимайте се в ръце и променяйте нещата докато е време, не чакайте като нас 10 години :!:

Дузпата и червеният картон ги вижда Стефан Орманджиев,а голът дори ГА :roll: Те са болни левскари :lol: Съдийството няма как да не е повлияло на резултата при положение,че Литекс оставаха с 10 души още в 20 и някоя минута,а дори и да не даде картон,после Киш прави дузпа...Голът си е отменен правилно според мен и то заради Йовов,който тръгва към топката и се опитва да играе с нея.Иначе Литекс категорично надигра футболно Левски,но не виждам защо да не се коментира и съдията,все пак той е много важна част от играта.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 15 мар 2010 21:49

acmilan написа:Дузпата и червеният картон ги вижда Стефан Орманджиев,а голът дори ГА :roll: Те са болни левскари :lol: Съдийството няма как да не е повлияло на резултата при положение,че Литекс оставаха с 10 души още в 20 и някоя минута,а дори и да не даде картон,после Киш прави дузпа...Голът си е отменен правилно според мен и то заради Йовов,който тръгва към топката и се опитва да играе с нея.Иначе Литекс категорично надигра футболно Левски,но не виждам защо да не се коментира и съдията,все пак той е много важна част от играта.
Колега стига с тая дузпа.....Минев никой не го закачи,гледай повторение и ще забележиш ,че не направи никакво движение ,а просто видя крака на Кишишев и си скоси неговите крака........А за това дали Кишишев трябваше да бъде изгонен е по-преценка на съдията,ако не беше дал авантаж можеше и да го изгони.НО Петраш и той трябваше да си излезе малко по-късно ,така че го приемете като бонус........
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 мар 2010 21:52

acmilan написа:

Дузпата и червеният картон ги вижда Стефан Орманджиев,а голът дори ГА :roll: Те са болни левскари :lol: Съдийството няма как да не е повлияло на резултата при положение,че Литекс оставаха с 10 души още в 20 и някоя минута,а дори и да не даде картон,после Киш прави дузпа...Голът си е отменен правилно според мен и то заради Йовов,който тръгва към топката и се опитва да играе с нея.Иначе Литекс категорично надигра футболно Левски,но не виждам защо да не се коментира и съдията,все пак той е много важна част от играта.

Ми да ги беше свирил като ги вижда :lol: Ама щом ще ви е по леко като коментирате съдията продължавайте ;) Нищо че литекс ви надиграха, това няма нужда от коментар? Утре и други ще ви надиграят пък вий пак си коментирайте съдията и световната конспирация :lol: Защо да се опитвате да си поправите грешките след като съдията е виновен за всичко :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2010 22:02

Колега,трябва ли да съм от Левски,за да съм на мнение,че съдията не се е справил с мача?Не разбирам защо трябва да имаш пристрастие,за да заемеш дадена позиция?Иначе никът ни е готин ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 мар 2010 22:17

acmilan написа:Колега,трябва ли да съм от Левски,за да съм на мнение,че съдията не се е справил с мача?Не разбирам защо трябва да имаш пристрастие,за да заемеш дадена позиция?Иначе никът ни е готин ;)

Изкриви си душата и кажи че не им симпатизираш пък ;) Ако им беше дал пък дузпа за тая ситуация дето минев сам се спъна щеше да е по смешна и от предния им мач :lol: пък за гола въобще да не говорим че коментатора каза че съдията е вдигнал флага още преди топката да стигне до емо! Съответно не той беше във засада :!: Единственото с което мога да се съглася е че можеше да даде картон на Киш но в такъв случай и на Петраш само няколко мин по късно! Така че кое точно повлия на мача :?:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2010 22:35

acmilan написа:Колега,трябва ли да съм от Левски,за да съм на мнение,че съдията не се е справил с мача?Не разбирам защо трябва да имаш пристрастие,за да заемеш дадена позиция?Иначе никът ни е готин ;)

Изкриви си душата и кажи че не им симпатизираш пък ;) Ако им беше дал пък дузпа за тая ситуация дето минев сам се спъна щеше да е по смешна и от предния им мач :lol: пък за гола въобще да не говорим че коментатора каза че съдията е вдигнал флага още преди топката да стигне до емо! Съответно не той беше във засада :!: Единственото с което мога да се съглася е че можеше да даде картон на Киш но в такъв случай и на Петраш само няколко мин по късно! Така че кое точно повлия на мача :?:

Аз те питам ти чел ли си ГА и гледал ли си Стиви О по Ринг?Те симпатизират ли на Левски?Странно е мисленето на бг футболния фен.Щом смяташ,че си кривя душата твоя работа,аз не съм фен на Левски и не виждам защо не мога да смятам,че и те могат да са ощетени,така както всеки един отбор може да бъде ощетен или пък подпрян.Може нескромно да звучи,но се смятам за обективен човек.Само да уточня,че картона на Киш беше 50 мин. преди този на Петраш.

Върни се в “Левски”