Служебен жребий заради Англия и Уелс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Re: Служебен жребий заради Англия и Уелс

Мнениеот ReZo » 15 мар 2010 17:18

Стратегията е ясна - със служебния жребий целим да не сме последни в групата....която отсега предричам ,че ще бъде развявана от всичкото Бг журналист като "служебната група"
Перуци има оправдание след логичния провал и оставя Мъдьо и Гъзо за служебен треньор и служебен директор на нуц'налния (цитат от тренерчето на Мамелъди) отбор до живот...
Свиква се извънреден служебен конгрес на БФС и се назначава ново служебно пожизнено ръководство , начело с кой..с Перуци и първи зам. Лечков, който ще е избран за служебен кмет на Сливен и на Лече едновременно, за да може да трансферира звездите на Сливен там , с помощта на Джери Паломба ..служебно , разбира се
Жената на Данчо Тъча си изгубва службата, поради несправяне със служебните задължения и служебно се назначават момичетата от ансамбъла на Илияна Раева за секретарки на цялото БФС, пак служебно ...
През това време Гриша Ганчев е осигурил служеби титли за Литекс за 5 години напред ..
Съвсем ненадейно, вдъхновен от цялата тая сага Вежди Рашидов написва сценарий за римейк на култовата БГ класика "службогонци" , като лентата пожънва огромен успех и е номинирана в 8 категории за Оскар за чуждоезичен филм..печели само една статуетка , в категория "Постмодернистичен Абсурдизъм" и то пак служебно ....
аз в момента пиша на служебния си комп обаче и гледам ,че часът е 17:15 -тоест работния ден свърши и време да си тръгвам ......че една от служебните ми приятелки ме чака да я водя на кинце ....ще гледаме "Пророк" от София Филм Фест, дето гостува и у нас -под тепетата ....
Дано не съм лош пророк само с това по-горе дагоеба :)
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 мар 2010 17:50

Btovfan80 написа:Вие сте големи подлоги бе!!! :evil: :evil: :evil: Няма значение какъв фактор сме и дали имаме шансове за класиране или не! Защо трябва да се направи програмата по-благоприятна за фаворитите? За да може да нямаме никакъв шанс след това ли? :evil: Много са си правилни действията на ръководните органи! Стига толкова, нека разберат големите, че феърплеят не е едностранен! И всички вие, малки хорица - научете се да си отстоявате позициите, а не, който ви поиска и веднага си сваляте гащите! :evil:

Чудя ти се, какво хабиш нерви за един средно-статистически отбор от Балканите.
Хаби нерви за по-важни неща. Националният отдавна вече не си заслужава нервите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 мар 2010 18:02

Правилно ehh.Аз лично,не се ядосвам от миналата година,6.юни.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2010 19:03

Убеден съм,че ако не беше Станимир Стоилов,а Стойчо Младенов например,треньор на България,щяхте да казвате как е защитил националните интереси,държейки на своята концепция за програма,сега обаче трябва да се изхрачим и отделим екскременти по треньора и ръководството...Браво,пичове,така се прави :lol: Честно казано никога не съм смятал програмата за кой знае колко важна,а и чрез жребий е най-честно,така че не виждам особен проблем от тази новина.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 мар 2010 19:12

acmilan,проблем с програмата няма.Дали ще де разберат или служебна програма,с този тим и треньор,толкова.5-то или 4-то място,ако имаме шанс в някои срещи трето място.Това са ни възможностите.
Само Черно море.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 15 мар 2010 19:16

Ха, честито :) :P
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2010 21:59

garfild8 написа:acmilan,проблем с програмата няма.Дали ще де разберат или служебна програма,с този тим и треньор,толкова.5-то или 4-то място,ако имаме шанс в някои срещи трето място.Това са ни възможностите.

Ок,дай да коментираме и критикуваме Стоилов и отбора,определено има причини за такова нещо,но някои почват да се хващат за глупости,само защото става въпрос за него.Има хора,действащи на принципа едно си баба знае,едно си бае...Що се отнася до класирането в групата-щом играе България няма как да не се надявам на успех и да вярвам в него,иначе щях да си сменя гражданството.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 мар 2010 22:06

Не си сменяй гражданството,моля те.Аз без да го сменям,не подкрепям отбора.Защото съм му стискал палци от квалификациите за СП 82 в Испания,но никога не съм го виждал,толкова безпомощен и спрях да го подкрепям и да се ядосвам.Знаеш ми мнението за Мъри.Като сложат чужденец,пак ще си подкрепям отбора.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 мар 2010 22:09

garfild8 написа:Не си сменяй гражданството,моля те.Аз без да го сменям,не подкрепям отбора.Защото съм му стискал палци от квалификациите за СП 82 в Испания,но никога не съм го виждал,толкова безпомощен и спрях да го подкрепям и да се ядосвам.Знаеш ми мнението за Мъри.Като сложат чужденец,пак ще си подкрепям отбора.

Е,недей така,и на мен ми е писнало вече,първите ми детски спомени бяха със златното поколение и не съм си мислел,че ще стигнем дотук,но не мога да се откажа от отбора.Дано нашите направят добри мачове и да ти върнат емоцията ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 мар 2010 22:16

acmilan написа:
garfild8 написа:Не си сменяй гражданството,моля те.Аз без да го сменям,не подкрепям отбора.Защото съм му стискал палци от квалификациите за СП 82 в Испания,но никога не съм го виждал,толкова безпомощен и спрях да го подкрепям и да се ядосвам.Знаеш ми мнението за Мъри.Като сложат чужденец,пак ще си подкрепям отбора.

Е,недей така,и на мен ми е писнало вече,първите ми детски спомени бяха със златното поколение и не съм си мислел,че ще стигнем дотук,но не мога да се откажа от отбора.Дано нашите направят добри мачове и да ти върнат емоцията ;)

Чул те Господ,ще се радвам да е така...обаче засега не вярвам.
А отказването ми е само временно.Сега пак гледам отбора,но оттук-оттам и без тръпка.Дано да ми я върнат някой ден.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”