Перуци има оправдание след логичния провал и оставя Мъдьо и Гъзо за служебен треньор и служебен директор на нуц'налния (цитат от тренерчето на Мамелъди) отбор до живот...
Свиква се извънреден служебен конгрес на БФС и се назначава ново служебно пожизнено ръководство , начело с кой..с Перуци и първи зам. Лечков, който ще е избран за служебен кмет на Сливен и на Лече едновременно, за да може да трансферира звездите на Сливен там , с помощта на Джери Паломба ..служебно , разбира се
Жената на Данчо Тъча си изгубва службата, поради несправяне със служебните задължения и служебно се назначават момичетата от ансамбъла на Илияна Раева за секретарки на цялото БФС, пак служебно ...
През това време Гриша Ганчев е осигурил служеби титли за Литекс за 5 години напред ..
Съвсем ненадейно, вдъхновен от цялата тая сага Вежди Рашидов написва сценарий за римейк на култовата БГ класика "службогонци" , като лентата пожънва огромен успех и е номинирана в 8 категории за Оскар за чуждоезичен филм..печели само една статуетка , в категория "Постмодернистичен Абсурдизъм" и то пак служебно ....
аз в момента пиша на служебния си комп обаче и гледам ,че часът е 17:15 -тоест работния ден свърши и време да си тръгвам ......че една от служебните ми приятелки ме чака да я водя на кинце ....ще гледаме "Пророк" от София Филм Фест, дето гостува и у нас -под тепетата ....
Дано не съм лош пророк само с това по-горе дагоеба