Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Fichango
Контакти:

Re: Докога ще чакаме Йовов да се разиграе!

Мнениеот Fichango » 15 мар 2010 08:48

joroo836 написа:До кога ще гледаме толкова слаби и безидеини играчи като Йовов,не сам виждал играч на Левски да прави повече пропуски от него.Не ми е ясно защо всички го налагат!Не може в момент когато трудно бележим да пропуснеш две чисти при 0:0 и още две при 1:0. Най лошото е, че това не е само в един мач, при него е постоянно!

Имам лоша новина. Просто няма да стане това вече. Времето е минало. И тук няма нищо общо клубното пристрастие. Същото се отнася за Кривия, Топчо, Мечо, Бардон, все по-лошо ще е положението с Петков.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 15 мар 2010 08:52

Lyubooo написа:така е, защото му е объркан поста!
Йовов, трябва да играе или зад нападател или на фланга!
Малко по-далече от вратата ще е по-полезен, отколкото сега!

Определено ще е по-полезен ! Освен това всички знаем, че той може да пропусне от невероятно чиста позиция и да вкара от още по-невероятно трудна позиция ! ( :lol: ) Но пък тази година Йовов като направи 33 години и като каже, че приключва с футбола, тогава най-вероятно за играч като него ще си мечтаем, щото Борат направо е пуснал корени...

Потребителски аватар
joroo836
Контакти:

Мнениеот joroo836 » 15 мар 2010 08:57

Да Тодор Батков маи се превръща в новият Христолoof и най болното е, че юношите ни бият наред,а след лъчко никои не е имал шанс да играе в първият отбор! Супер,мега неправилно е играчи републикански шампиони да не се налагат,това ли беше подмладяването на отбора-кривия,топчо,мечо!!!Не мога да се саглася!Със свободни пенсионери не се става шампион!

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот Apostola » 15 мар 2010 09:01

DrAvalanche написа:Честито на Литекс, вкараха красиви голове, победиха. Левски играха много слабо, НО...

...не можем да отчетем, че освен силен съперник те имаха срещу себе си един гений на свирката като Стефан Спасов. Ще си позволя една езвадка на най-доброто, което наблюдавахме вчера:
Правилни жълти и съответно втори жълти за Левски, в обратната посока, само жълти.
В 25 минута Кишишев получава жълт, веднага след това прави нови два фала отзад срещу Жо, но съдията мълчи. Резултата е 0:0
В 36-та минута при резултат 1:0 Кишишев отсича Веско Минев в наказателното, Спасов пак мълчи (като комунист на разпит).
В 44 минута при резултат 1:0 Спасов отменя гол на Телкийски заради несъществуваща засада (който иска да гледа повторение на ситуацията в Спортал или да се обади на Сашо Диков), в ответната атака Литекс правят 2:0.
На полувремето Спасов се опитва да придърпа Йовов и започва нещо да му се обяснява като ученичка.
В 52 минута Кишишев изрита Минев без топка, Спасов пак мълчи.

Не искам да оправдавам загубата на Левски само и едниствено със съдията, но във вчерашния мач съдията директно повлия на крайният резултат. Във всеки един мач съдиите правят грещки, но вчера те бяха фрапантни и само в едната посока. Явна на Спасов му е било припомнено защо Цветан Георгиев беше изваден от листата на реферите свирещи в А група и защо Ангел Ангелов получи наказание. Готов съм да се обзаложа, че Спасов ще получи висока оценка и няма да бъде наказан за вчерашният мач.

За тези неща си прав, но ми се ще нещо друго да спомена! Аз, като трето поколение левскар, също страдам от това което се случи снощи и спокойно мога да кажа, че това не е отборът, с който съм израстнал! Прекалено много се ИЗРОДИХА нещата, както в Левски, така и във футбола в България като цяло. Забрави се за какво, аджеба, е създадена тази игра и каква е нейната цел. Това е първото нещо, което трябва да проумеят и футболисти и треньори. Ако пак не се досещат, аз мога да им го кажа! На зеления терен се излиза на първо място, за хората които са дошли на крака да те гледат и да им носиш максимално радост и удовлетворение от играта си. На второ място заради цвета и емблемата, която носиш! Да се сещаш постоянно, кой я е носил преди теб, какво е дал на отбора, какъв завет е оставил и ДАЛИ ТИ СИ ДОСТОЕН ДА ПРОДЪЛЖИШ това, което той е правил. НА трето място трябва да излизаш заради себе си! Да се доказваш във всеки двубой, да играеш за удоволствие и с настроение, защото все още футболът е ИГРА и тя трябва да носи кеф както на теб, така и на хората, които гледат.
Нищо такова няма от много години при нас. Нито публиката е довлна, нито някой се съобразява какъв екип носи, да не говорим, че кеф от играта няма....както каза Ивелинката Попов: "отиваме на банкет", явно там кефа е по-голям!
На терена вчера за мен футбол нямаше! Изключително накъсана и безсмислена игра! Лутащи се футболисти, чиято цел е да събориш противника и да не му позволиш да играе! Красиви голове, съгласен съм, за което поздравявам футболистите на Литекс и дотам! НИЩО ДРУГО НЕ БЛЕСТЕШЕ С КАКВИТО И ДА Е ФУТБОЛНИ ДОСТОЙНСТВА!
За Левски! Мъка! Една голяма Мъка! "Бебетата" на Гонзо не разбраха в какъв клуб играят и кое е най-важното в тази игра! Не се разчита на млади български таланти, а най-добрият ни футболист е французин и което е най-интересното, той е единственият който казва отдавна нещата каквито са! Мъка! С този отбор-това! Жал ми е единствено за старите левскари, които са виждали оня Левски и сегашния! МЪКА!
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Мнениеот jivkovisz » 15 мар 2010 09:10

Аз мисля че Батков трябва да се махне час по скоро като няма пари да продава клуба не вярвам да няма желаещи да го купят, но той иска прекалено много пари, бил дал 15000000 лева а защо не каже колко взе от уефа и шанпионската лига. А и не е сериозно в такъв клуб Гонзо да е директор и треньр и то без лиценз, а Здравков да не се изказва неподготвн да не става за смях..

ilsengard

Мнениеот ilsengard » 15 мар 2010 09:30

Батков завинаги един от нас! Пича дава пари, прави срещи с феновете постоянно, бъзика ЦСКА, отнема им лицензи, купува съдии и съм сигурен че пак крои пъклен план с който да изплуваме, споко

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 мар 2010 10:07

ilsengard написа:Батков завинаги един от нас! Пича дава пари, прави срещи с феновете постоянно, бъзика ЦСКА, отнема им лицензи, купува съдии и съм сигурен че пак крои пъклен план с който да изплуваме, споко

Браво,пич!Ето така ви искам истинските левскари!Дръжте си Батков,колкото се може повече.Ние феновете на останалите отбори сме твърдо с него!Удоволствието което изпитвам от сегашните ви игри е сравнимо единствено с оня мач,когато играхте с Глазгоу Рейнджърс и аз като БЪЛГАРИН ви подкрепях.Сега пак като БЪЛГАРИН,искам да се изреже тоя тумор,в който се е превърнал този клуб.И това няма как да стане без бай ви Ганя.Само той може да ви причини клинична смърт,подобна на тази на Ботев и да отърве А група от вас,заблудените.И като ви дойде акъла в главата и решите че можете да играете честен футбол,заповядайте.Тогава никой няма да е против вас.А не като сега.Отбора на народа,мразен от целия народ.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 15 мар 2010 10:12

Темата е дълга почти 13 г. - толкова лекето Ицо Йовов ни къса нервите.

Завършен некадърник, малоумен /буквално/ поглед, поведение на полу-идиот!
Човек прическата му само да види вчера - ще си направи изводи, не на зрял мъж, а на пичлеме.

И въпросът не е да го обиждаме.
Просто констатираме, че е пълен некадърник + лигльо от класа.
Това, че е вкарал два гола на Марсилия и Лацио, не значи че 13 години ще го търпим да ни къса нервите.

За вчера конкретно:
- пропуск от дузпата сам срещу вратаря;
- като първокласник бе хваната в засада при отменения гол за Левски;
- бездарни центрирания от удобни фалове.

Не знам колко още трябва да търпим лекето Ицо,
не знам и с какво сме заслужили тази трудна участ.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 15 мар 2010 10:13

Грешиш приятел,целия БГ футбол отдавна е в биологична смърт.

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот Litex1 » 15 мар 2010 10:14

Христо Йовов беше в съсада и след това играе с топката.

[rimg]http://img641.imageshack.us/img641/6760/saveqp.png[/rimg]

[rimg]http://img19.imageshack.us/img19/6404/sasasasaq.png[/rimg]

Върни се в “Архив”