DrAvalanche написа:Честито на Литекс, вкараха красиви голове, победиха. Левски играха много слабо, НО...
...не можем да отчетем, че освен силен съперник те имаха срещу себе си един гений на свирката като Стефан Спасов. Ще си позволя една езвадка на най-доброто, което наблюдавахме вчера:
Правилни жълти и съответно втори жълти за Левски, в обратната посока, само жълти.
В 25 минута Кишишев получава жълт, веднага след това прави нови два фала отзад срещу Жо, но съдията мълчи. Резултата е 0:0
В 36-та минута при резултат 1:0 Кишишев отсича Веско Минев в наказателното, Спасов пак мълчи (като комунист на разпит).
В 44 минута при резултат 1:0 Спасов отменя гол на Телкийски заради несъществуваща засада (който иска да гледа повторение на ситуацията в Спортал или да се обади на Сашо Диков), в ответната атака Литекс правят 2:0.
На полувремето Спасов се опитва да придърпа Йовов и започва нещо да му се обяснява като ученичка.
В 52 минута Кишишев изрита Минев без топка, Спасов пак мълчи.
Не искам да оправдавам загубата на Левски само и едниствено със съдията, но във вчерашния мач съдията директно повлия на крайният резултат. Във всеки един мач съдиите правят грещки, но вчера те бяха фрапантни и само в едната посока. Явна на Спасов му е било припомнено защо Цветан Георгиев беше изваден от листата на реферите свирещи в А група и защо Ангел Ангелов получи наказание. Готов съм да се обзаложа, че Спасов ще получи висока оценка и няма да бъде наказан за вчерашният мач.
За тези неща си прав, но ми се ще нещо друго да спомена! Аз, като трето поколение левскар, също страдам от това което се случи снощи и спокойно мога да кажа, че това не е отборът, с който съм израстнал! Прекалено много се ИЗРОДИХА нещата, както в Левски, така и във футбола в България като цяло. Забрави се за какво, аджеба, е създадена тази игра и каква е нейната цел. Това е първото нещо, което трябва да проумеят и футболисти и треньори. Ако пак не се досещат, аз мога да им го кажа! На зеления терен се излиза на първо място, за хората които са дошли на крака да те гледат и да им носиш максимално радост и удовлетворение от играта си. На второ място заради цвета и емблемата, която носиш! Да се сещаш постоянно, кой я е носил преди теб, какво е дал на отбора, какъв завет е оставил и ДАЛИ ТИ СИ ДОСТОЕН ДА ПРОДЪЛЖИШ това, което той е правил. НА трето място трябва да излизаш заради себе си! Да се доказваш във всеки двубой, да играеш за удоволствие и с настроение, защото все още футболът е ИГРА и тя трябва да носи кеф както на теб, така и на хората, които гледат.
Нищо такова няма от много години при нас. Нито публиката е довлна, нито някой се съобразява какъв екип носи, да не говорим, че кеф от играта няма....както каза Ивелинката Попов: "отиваме на банкет", явно там кефа е по-голям!
На терена вчера за мен футбол нямаше! Изключително накъсана и безсмислена игра! Лутащи се футболисти, чиято цел е да събориш противника и да не му позволиш да играе! Красиви голове, съгласен съм, за което поздравявам футболистите на Литекс и дотам! НИЩО ДРУГО НЕ БЛЕСТЕШЕ С КАКВИТО И ДА Е ФУТБОЛНИ ДОСТОЙНСТВА!
За Левски! Мъка! Една голяма Мъка! "Бебетата" на Гонзо не разбраха в какъв клуб играят и кое е най-важното в тази игра! Не се разчита на млади български таланти, а най-добрият ни футболист е французин и което е най-интересното, той е единственият който казва отдавна нещата каквито са! Мъка! С този отбор-това! Жал ми е единствено за старите левскари, които са виждали оня Левски и сегашния! МЪКА!