Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот RedeviL » 14 мар 2010 21:50

Porto написа:Тоя мач бях за Левски не за друго,а защото не харесвам този изкуствен измислен Литекс и ми се щеше да биетеза да си решим мача помежду си-в дербито.Иначи чета тук много трагедии,0:3 си е 0:3,но понеже никога не съм обичал разни простотии обиди и прочие,въпреки че момента е меко казано подходящ,ще си кажа набързо мнението,за да не се натрапвам в темата.Според мен днес играхте слабо-Левски,но от това не трябва да се правят трагедии.Личното ми мнение е,че ви липсва само треньор и едни нападател.Защото тези играчи няма кой да ги нареди.Но не смятам,че трябва да бъдете толкова трагично настроени-0:3 паднахме и ние от Миньор,но ето че макар и сега да не сме в най-доброто състояние,все пак се борим за титлата,така че нищо фатално не е станало,но загубата е факт и е тежка.Разбирам напълно,защото срещу Литекс с тези съдии,където си водят и цялата плеяда медийни герои трудно някой друг ще вземе титлата.Наистина трудно.Чист гол на Левски отменен първата част.Защо?!Не е ясно,а всъщност е пределно ясно...За евротурнирите според мен ще се класирате безпроблемно,освен ако не стане някакъв катаклизъм и не почнете да падате от Славия и т.н.Айде лека вечер и по-спокойно приемайте загубата-на нас феновете такава ни е работата-да подкрепяме отбора и да ни боли.
[offtopic]П.П:Браво за хореографията!Добра беше.[/offtopic]

[offtopic]Всеки уважаващ себе си армеец никога не би подкрепял кръвния враг!НЕ знам какъв фен на ЦСКА си ти?[/offtopic]
Как ще е чист гола на Левски?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 мар 2010 21:50

bossar написа:
vasko1936 написа:Стига бе, оревахте света!? Айде подкрепяйте си отбора за ЕКТ, футбол е все пак, а пък и Литекс са отбор с потенциал....

Къде го видя този потенциал?

:lol: Ами в току що свършилия мач :lol:

Потребителски аватар
Dumbara
Контакти:

Мнениеот Dumbara » 14 мар 2010 21:52

Е, ако си мислиш, че с мнения ще стигнем до европейско или световно:). Ама един никакъв отбор да бие друг никакъв с помощта на съдията в едно загубено първенство, яко контролирано от секви типове и тука да ми разправят тва така, другото иначе... Що ли .. .. ... ......!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 14 мар 2010 21:53

Хареса ми гола на Дока - това си беше сладко отмъщение отвсядъке :lol:
На "Герена" го осакатиха, но им го върна с лихвите. ;)

А Ицо Янев вероятно се израдва така заради бас, че ако го пуснат ще вкара на левски... :lol:

Видя се, че когато се свири обективно - просто отбора на Батков не може да завърши с 11 човека.... :roll:

А сините бяха толкова зле, че дори на Пепеляшка не можа да и се събуе обувката за почетна дузпа :lol: :)

Обаче Гонзо е треньор. :)
Това е положението :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 14 мар 2010 21:53

SoundWave написа:докато бай ви Ганя е тука, все така ще е
не критикувайте играчите, те не са виновни, токова си могат пичовете

След като толкова си могат, защо взимат пари на месец, колкото ние с теб не изкарваме и за една година?
Докато няма хвърлени обувки в съблекалнята, както стори сър Алекс, няма да има оправия!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 14 мар 2010 21:53

ivaka написа:"...Левски записа две победи срещу ЦСКА при юношите и децата
14 март 2010 19:20 Размер на шрифта: T- | T | T+ © снимка: БГНЕС Две победи записаха юношеския и детския тим на Левски над вечния съперник ЦСКА, в срещи за първенство, които се играха днес на изкуствения терен на "Герена".

Първи един срещу друг се изправиха юношите младша-възраст (набор 1994 г.). След по-добра игра, „сините" таланти с треньор Радой Минковски победиха с 5:3.

Двубоят между детските тимове (набор 1996 г.) на Левски и ЦСКА бе по-оспорван, но все пак „сините" с треньор Кирил Кирилов грабнаха победата с минималното 1:0. ..."

НАПРАВО ДА ГИ ВЗИМАТ В МЪЖКИЯ ТИМ, ЩЕ БЪДЕ ПО-ДОБРЕ!

Една радостна новина тази вечер.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 14 мар 2010 21:54

Само не разбрах,защо някои от вас отписват дори евротурнирите след като има още доста мачове.
Изображение

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 14 мар 2010 21:54

Yasso написа:Хареса ми гола на Дока - това си беше сладко отмъщение отвсядъке :lol:

А Ицо Янев вероятно се израдва така заради бас, че ако го пуснат ще вкара на левски... :lol:

Видя се, че когато се свири обективно - просто отбора на Батков не може да завърши с 11 човека.... :roll:

А сините бяха толкова зле, че дори на Пепеляшка не можа да и се събуе обувката за почетна дузпа :lol: :)

Искам така обективно да свирят и двубоя ЦСКА - Литекс и отново ще поспорим с теб!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 14 мар 2010 21:57

ivaka написа:
Yasso написа:Хареса ми гола на Дока - това си беше сладко отмъщение отвсядъке :lol:

Искам така обективно да свирят и двубоя ЦСКА - Литекс и отново ще поспорим с теб!

Защо не си доволен от съдията?
Имаше си засада, и двата червени картона бяха безпорни. (защо мсеки мач получаваме червен картон?)
Само за Кишишев имам претенции, но за второто полувреме. А нашия Жо си е пълен симулант.

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 14 мар 2010 21:58

:lol: Ами в току що свършилия мач :lol:[/quote]
Ами предния с Пирин?Непостоянството не е потенцял.

Върни се в “Архив”