Porto написа:Тоя мач бях за Левски не за друго,а защото не харесвам този изкуствен измислен Литекс и ми се щеше да биетеза да си решим мача помежду си-в дербито.Иначи чета тук много трагедии,0:3 си е 0:3,но понеже никога не съм обичал разни простотии обиди и прочие,въпреки че момента е меко казано подходящ,ще си кажа набързо мнението,за да не се натрапвам в темата.Според мен днес играхте слабо-Левски,но от това не трябва да се правят трагедии.Личното ми мнение е,че ви липсва само треньор и едни нападател.Защото тези играчи няма кой да ги нареди.Но не смятам,че трябва да бъдете толкова трагично настроени-0:3 паднахме и ние от Миньор,но ето че макар и сега да не сме в най-доброто състояние,все пак се борим за титлата,така че нищо фатално не е станало,но загубата е факт и е тежка.Разбирам напълно,защото срещу Литекс с тези съдии,където си водят и цялата плеяда медийни герои трудно някой друг ще вземе титлата.Наистина трудно.Чист гол на Левски отменен първата част.Защо?!Не е ясно,а всъщност е пределно ясно...За евротурнирите според мен ще се класирате безпроблемно,освен ако не стане някакъв катаклизъм и не почнете да падате от Славия и т.н.Айде лека вечер и по-спокойно приемайте загубата-на нас феновете такава ни е работата-да подкрепяме отбора и да ни боли.
[offtopic]П.П:Браво за хореографията!Добра беше.[/offtopic]
[offtopic]Всеки уважаващ себе си армеец никога не би подкрепял кръвния враг!НЕ знам какъв фен на ЦСКА си ти?[/offtopic]
Как ще е чист гола на Левски?