Това не е Милан !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Това не е Милан !

Мнениеот acmilan » 12 мар 2010 21:19

Lord of memory написа:Проявих достатъчно.
Чета ви форума често от жребия насам и определено съм на мнение че проявих достатъчно, то не са шизофреници там то не е чудо особенно някакъв ******** с ник БМВПауър или както беше. Нахъсване с 3-4 гола след мача дето уж само късмета ни е спасил и след 3-4 ама във врата на гостуващия отбор. Така че за уважение не ми говори.
Някакъв обратен дето си позволява да обижда САФ, некъв друг келеш дето си позволява да "прогнозира" състоянието на клуба и общо взето на 10 - 1 дето не е с обратни сексуални наклонности.
А върха беше някъв наркоман да нарича най-добрата защита в Света последните 4 години - "разграден двор" - no comment.

Чакай малко сега,тук си пишем във форума на Гонг,фенсайта на Милан и форумът към него са съвсем различни неща.Аз там не пиша,между другото,само чета,единственият форум,в който пиша е този тук.Ето защо не смятам,че с нещо аз или останалите миланисти тук сме обиждали отбора ти,за да се държиш така...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 12 мар 2010 21:27

Аз с кво съм обидил който и да е в тоя форум, даже не се логнах нарочно по време на мача.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 мар 2010 01:07

Lord of memory написа:Аз с кво съм обидил който и да е в тоя форум, даже не се логнах нарочно по време на мача.

Гледам,че с дурекса си показвате злобата в техния форум :lol: Що се отнася до мача онзи ден,гледах го в апартамента на един голям фен на Юнайтед и човекът се държа много колегиално,макар да не се познаваме толкова добре.Има и свестни фенове на Манчо,все пак...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 13 мар 2010 01:50

То и на Милан има ама са много малко.
И може да се прави на герой всеки фен докато отбора му бие, докато не минат няколко годинки и като не решиш да влезеш във форума след поредната загуба на европейските грандове и не прочетеш от какво са направени масата от феновете му. Иначе да, ние сме глори хънтъри дето се радваме на титлите, а масата от останалите завиждат че не са те тия, не знам кой е лошия тука.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 мар 2010 03:03

Lord of memory написа:То и на Милан има ама са много малко.
И може да се прави на герой всеки фен докато отбора му бие, докато не минат няколко годинки и като не решиш да влезеш във форума след поредната загуба на европейските грандове и не прочетеш от какво са направени масата от феновете му. Иначе да, ние сме глори хънтъри дето се радваме на титлите, а масата от останалите завиждат че не са те тия, не знам кой е лошия тука.

И,кажи ми,аз от какво съм направен примерно?Не поздравих ли феновете на Юнайтед за победата(всички,без теб,се държат много точно и колегиално)?Не изразявам ли критика към любимия си отбор?Не осъзнавам ли слабостите му?Никога не съм ти писал,че сте глори хънтъри.Аз лично съм фен на Милан от 1996 г. и едни от първите ми спомени са 1-6 от Ювентус и 1-2 от Розенборг...Обичам си отбора не заради успехите му,а заради други неща,които съм писал тук вече,Вярвам,че и с теб вероятно е така.Само че ти не можеш да приемеш,че на всеки рано или късно му идва реда и всеки си намира майстора,нещо,което аз осъзнавам добре.Няма да ти пиша във форума на онези другите от Милано,затова ще ти го кажа тук-не виждам какво игра Юнайтед преди 3 години на Сан Сиро.Червените дяволи бяха премазани.Така както и росонерите на Олд Трафорд в сряда вечер.Само че огромната разлика между мен и теб е,че аз мога да призная победата на другия,слабостите на моите любимци и да поздравя противника за победата.Както и да е,злобейте си с дурекса,не се учудвам въобще...Само че не съм сигурен дали твоето държание към интеристите преди година е било както към нас сега и дали не става въпрос за избирателна проява на низки страсти...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 13 мар 2010 16:08

Нужни са радикални мерки...Първо,трябват нови играчи и то доказани.Трябва малко свежест,но според мен тренерът ви не става.А и не мисля,че играхте толкова зле.В първия мач можехте да решите всичко и тогава нямаше да има това 4-0 на ОТ :) 8-)

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 14 мар 2010 11:17

Xanko написа:Ех не знам с изключение на Лорда всички други фенове на МЮ сме се отнасяли с уважение към другите отбори и техните фенове и не знам защо това е отношението на другите към МЮ знам че е гадно да губиш, но трябва да умееш да губиш, за да спечелиш. Знам, че повечето фенове на Милан помнят успехите от деветдесетте, когато за английски отбор да направи това с Милан, което се случи вчера тогава след наказанието на английските отбори беше равностойно на извънземно чудо, но времената се променят. Знам също, че много хора мразят МЮ защото провежда добър маркетинг, но в крайна сметка футбола е и бизнес питайте Берлускони това че МЮ се учеше от италианския модел през началото на 90-те и после ученика надмина учитяля си еми развивайте се бе хора не стойте на едно място. Знам, че много хора мразят МЮ затова, че имат пари и купуват футболисти, но кого са купили всъщтност МЮ в крайна сметка поколението от 90 - те си беше в по-голяма степен техен продукт и отхвърления от Нюкасъл Коул и купиха Йорк еми за колко го купиха не за баснословна сума. Сегашното поколение, еми купихме Рууни и Роналдо но те бяха келеши три години ходене по мъките докато се шлифоват диамантите колко нерви бяха но баснословни суми нямаше имаше баснословна работа и дори след продажбата на Роналдо МЮ пак спечели трофей пак се бори за титлата и продължава в ШЛ а в крайна сметка вчера на терена срещу Роналдиньо Зеедорф Хунтелар, като изключим Рууни кой беше и би с 4:0 великия и скъпоплатен Милан корейчито Парк, шотландският боец Флетчър, дядо Скоулс и дядо Невил. Накрая стигам до извода че мразите МЮ, ЗАЩОТО ЗА РАЗЛИКА ФЕНОВЕТЕ НА ДРУГИТЕ ОТБОРИ НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА МЮ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ БРОИМ НЕ ГОДИНИТЕ В КОИТО СМЕ СПЕЧЕЛИИ ТРОФЕЙ А ТЕЗИ В КОИТО НЕ СМЕ ПРОСТО Е ПО-ЛЕСНО БРОИШ НА ПРЪСТИТЕ НА ЕДНАТА РЪКА, ако ни мразите заради това мразете ни ние ще ви уважаваме и пак ще печелим трофеии. Успех на всички мразещи догодина.

Това е истината. Манчестър са богат отбор основно заради Сър Алекс, който вероятно е най-доказалият се и успешен треньор за всички времена (Който може, да ме обори. Не споря.). Колко поколения играчи минаха през него? От бебета и нешлифовани диаманти, се превърнаха в звезди от световна класа. Опитът в комбинация с младостта в Манчестър дава чудесни резултати. Всичко е до нюх за млади играчи. Не можеш да пазаруваш звезди на кило и да чакаш да се сработят. Примери: Реал, Интер, Челси... Не само Манчестър обаче имат примери за добри находки. Защитата на Милан винаги е била изградена от футболисти изградили се в клуба. Голяма част от халфовете също. Нападателите, макар и основно чужденци, винаги са били откривани млади и перспективни. Мисля, че като единствения досегашен бразилски скаут на отбора, Леонардо е основната причина за пристигането на Кака и Пато в Милан. Хунтелаар не знам защо не може да покаже това, на което е способен, а Гуркуф го изпуснахме по нелеп начин. Фламини може да играе и по-добре от сега. И до тук приключваме със играчите с потенциал в Милан. Какво прави впечатление? Нито един млад обещаващ италианец. Къде е школата на Милан? Къде са новите Малдини, Барези, Гатузо (макар и сицилианец израстна в Милан), Пирло (юноша на Интер, но доказал се в Милан) и т.н.? За сравнение, колко млади англичани играят в Манчестър и колко от тях са на път да се преврънат ако не в звезди, то поне в играчи от световна класа? Не е лесно да се открият перспективни младежи навън и да се развият, но мисля, че веднъж на година е добро постижение. Проблемът е, че липсва италианския гръбнак на отбора, който винаги е правил Милан, това което е. Вижте Барса и Манчестър и какви испанци и англичани са титуляри в тях и сравнете с Милан. Кои са обещаващите италианци в Милан?
Изображение

Върни се в “Милан”