Xanko написа:Ех не знам с изключение на Лорда всички други фенове на МЮ сме се отнасяли с уважение към другите отбори и техните фенове и не знам защо това е отношението на другите към МЮ знам че е гадно да губиш, но трябва да умееш да губиш, за да спечелиш. Знам, че повечето фенове на Милан помнят успехите от деветдесетте, когато за английски отбор да направи това с Милан, което се случи вчера тогава след наказанието на английските отбори беше равностойно на извънземно чудо, но времената се променят. Знам също, че много хора мразят МЮ защото провежда добър маркетинг, но в крайна сметка футбола е и бизнес питайте Берлускони това че МЮ се учеше от италианския модел през началото на 90-те и после ученика надмина учитяля си еми развивайте се бе хора не стойте на едно място. Знам, че много хора мразят МЮ затова, че имат пари и купуват футболисти, но кого са купили всъщтност МЮ в крайна сметка поколението от 90 - те си беше в по-голяма степен техен продукт и отхвърления от Нюкасъл Коул и купиха Йорк еми за колко го купиха не за баснословна сума. Сегашното поколение, еми купихме Рууни и Роналдо но те бяха келеши три години ходене по мъките докато се шлифоват диамантите колко нерви бяха но баснословни суми нямаше имаше баснословна работа и дори след продажбата на Роналдо МЮ пак спечели трофей пак се бори за титлата и продължава в ШЛ а в крайна сметка вчера на терена срещу Роналдиньо Зеедорф Хунтелар, като изключим Рууни кой беше и би с 4:0 великия и скъпоплатен Милан корейчито Парк, шотландският боец Флетчър, дядо Скоулс и дядо Невил. Накрая стигам до извода че мразите МЮ, ЗАЩОТО ЗА РАЗЛИКА ФЕНОВЕТЕ НА ДРУГИТЕ ОТБОРИ НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА МЮ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ БРОИМ НЕ ГОДИНИТЕ В КОИТО СМЕ СПЕЧЕЛИИ ТРОФЕЙ А ТЕЗИ В КОИТО НЕ СМЕ ПРОСТО Е ПО-ЛЕСНО БРОИШ НА ПРЪСТИТЕ НА ЕДНАТА РЪКА, ако ни мразите заради това мразете ни ние ще ви уважаваме и пак ще печелим трофеии. Успех на всички мразещи догодина.
Това е истината. Манчестър са богат отбор основно заради Сър Алекс, който вероятно е най-доказалият се и успешен треньор за всички времена (Който може, да ме обори. Не споря.). Колко поколения играчи минаха през него? От бебета и нешлифовани диаманти, се превърнаха в звезди от световна класа. Опитът в комбинация с младостта в Манчестър дава чудесни резултати. Всичко е до нюх за млади играчи. Не можеш да пазаруваш звезди на кило и да чакаш да се сработят. Примери: Реал, Интер, Челси... Не само Манчестър обаче имат примери за добри находки. Защитата на Милан винаги е била изградена от футболисти изградили се в клуба. Голяма част от халфовете също. Нападателите, макар и основно чужденци, винаги са били откривани млади и перспективни. Мисля, че като единствения досегашен бразилски скаут на отбора, Леонардо е основната причина за пристигането на Кака и Пато в Милан. Хунтелаар не знам защо не може да покаже това, на което е способен, а Гуркуф го изпуснахме по нелеп начин. Фламини може да играе и по-добре от сега. И до тук приключваме със играчите с потенциал в Милан. Какво прави впечатление? Нито един млад обещаващ италианец. Къде е школата на Милан? Къде са новите Малдини, Барези, Гатузо (макар и сицилианец израстна в Милан), Пирло (юноша на Интер, но доказал се в Милан) и т.н.? За сравнение, колко млади англичани играят в Манчестър и колко от тях са на път да се преврънат ако не в звезди, то поне в играчи от световна класа? Не е лесно да се открият перспективни младежи навън и да се развият, но мисля, че веднъж на година е добро постижение. Проблемът е, че липсва италианския гръбнак на отбора, който винаги е правил Милан, това което е. Вижте Барса и Манчестър и какви испанци и англичани са титуляри в тях и сравнете с Милан. Кои са обещаващите италианци в Милан?