Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
lakito7 написа:от suni на 11 Мар 2010 14:04
Феновете на Левски обещаха в МВР: Няма да крадем кебапчета и да пикаем в мивките...
,,След като три години подред феновете на Лвески бяха карани като говеда към Ловеч, без право автобусите да спират в населени места, най-накрая те се пребориха за малко повече свободи. На среща с полицията по повод гостуването в града на люляците, привържениците на "сините" са си издействали 20-минутен пик-стоп на Български извор. Срещу тази привилегия, тарторпите на феновете са обещали, че запалянковците няма да крадат тави с кебапчета, нито пък ще пикаят в мивките на хорицата."
Говедата се водят,но я накарай дори и една свиня да да иде някъде.Трудно е.![]()
![]()
Porto написа:lakito7 написа:от suni на 11 Мар 2010 14:04
Феновете на Левски обещаха в МВР: Няма да крадем кебапчета и да пикаем в мивките...
,,След като три години подред феновете на Лвески бяха карани като говеда към Ловеч, без право автобусите да спират в населени места, най-накрая те се пребориха за малко повече свободи. На среща с полицията по повод гостуването в града на люляците, привържениците на "сините" са си издействали 20-минутен пик-стоп на Български извор. Срещу тази привилегия, тарторпите на феновете са обещали, че запалянковците няма да крадат тави с кебапчета, нито пък ще пикаят в мивките на хорицата."
Говедата се водят,но я накарай дори и една свиня да да иде някъде.Трудно е.![]()
![]()
Така е.Къде са говедата,къде са свинете,нали!Спор няма.Особено тази порода,как беше,южна нещо,саут порода,такива,едни добри,охранени,слушкат,водач им беше някакъв гълъб или...гугутка?
Ти най-добре може да кажеш как се държи "синята" и как "червената" агитка на стадиона в Ловеч !PFC Litex написа:Малко изсмукани ми се виждат тези думи. Миналата година на въпросния паркинг си бяха спрели за почивка доста много фенове на Левски, пак някой ръчка ми се струва и цели да създаде изкуствено напрежение.
На паркинга както е било и преди така ще е и сега има солидно присъствие на Жандармерията, така че колкото и буйни фенове да има се съобразявят
Обикновено не има дават да спират, когато се връщат обратно от Ловеч към София, тъй като е късно вечерта, вече имат емоции от мача, тъмно е и тогава може да сполучат разни нелепи ситуации.
Все пак пътува и аз за всеки мач по тази дестинация и зная прекрасно как седят нещата.
kokic1986 написа:Ти най-добре може да кажеш как се държи "синята" и как "червената" агитка на стадиона в Ловеч !PFC Litex написа:Малко изсмукани ми се виждат тези думи. Миналата година на въпросния паркинг си бяха спрели за почивка доста много фенове на Левски, пак някой ръчка ми се струва и цели да създаде изкуствено напрежение.
На паркинга както е било и преди така ще е и сега има солидно присъствие на Жандармерията, така че колкото и буйни фенове да има се съобразявят
Обикновено не има дават да спират, когато се връщат обратно от Ловеч към София, тъй като е късно вечерта, вече имат емоции от мача, тъмно е и тогава може да сполучат разни нелепи ситуации.
Все пак пътува и аз за всеки мач по тази дестинация и зная прекрасно как седят нещата.
Гришата май се беше заканил да не пуска панчаревци на неговия стадион а ?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта