Феновете на Левски обещаха...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Феновете на Левски обещаха...

Мнениеот kokic1986 » 11 мар 2010 18:33

ццц болните червени мозъци се развихрят за пореден път :lol: Нали червена агика е културна и възпитана - отива на стадиона сяда изпява няколко песнички и си тръгва обратно към вкъщи(доста често и с наведена глава) без да влиза в конфликти с никой ... пък сините остави ги :geek:

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 11 мар 2010 18:39

lakito7 написа:
от suni на 11 Мар 2010 14:04
Феновете на Левски обещаха в МВР: Няма да крадем кебапчета и да пикаем в мивките...

,,След като три години подред феновете на Лвески бяха карани като говеда към Ловеч, без право автобусите да спират в населени места, най-накрая те се пребориха за малко повече свободи. На среща с полицията по повод гостуването в града на люляците, привържениците на "сините" са си издействали 20-минутен пик-стоп на Български извор. Срещу тази привилегия, тарторпите на феновете са обещали, че запалянковците няма да крадат тави с кебапчета, нито пък ще пикаят в мивките на хорицата."

Говедата се водят,но я накарай дори и една свиня да да иде някъде.Трудно е. :lol: :lol: :lol:

:) :) :) :) :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 мар 2010 18:42

Малко изсмукани ми се виждат тези думи. Миналата година на въпросния паркинг си бяха спрели за почивка доста много фенове на Левски, пак някой ръчка ми се струва и цели да създаде изкуствено напрежение.
На паркинга както е било и преди така ще е и сега има солидно присъствие на Жандармерията, така че колкото и буйни фенове да има се съобразявят ;)

Обикновено не има дават да спират, когато се връщат обратно от Ловеч към София, тъй като е късно вечерта, вече имат емоции от мача, тъмно е и тогава може да сполучат разни нелепи ситуации.

Все пак пътува и аз за всеки мач по тази дестинация и зная прекрасно как седят нещата.
Изображение

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 мар 2010 18:44

Porto написа:
lakito7 написа:
от suni на 11 Мар 2010 14:04
Феновете на Левски обещаха в МВР: Няма да крадем кебапчета и да пикаем в мивките...

,,След като три години подред феновете на Лвески бяха карани като говеда към Ловеч, без право автобусите да спират в населени места, най-накрая те се пребориха за малко повече свободи. На среща с полицията по повод гостуването в града на люляците, привържениците на "сините" са си издействали 20-минутен пик-стоп на Български извор. Срещу тази привилегия, тарторпите на феновете са обещали, че запалянковците няма да крадат тави с кебапчета, нито пък ще пикаят в мивките на хорицата."

Говедата се водят,но я накарай дори и една свиня да да иде някъде.Трудно е. :lol: :lol: :lol:

Така е.Къде са говедата,къде са свинете,нали!Спор няма.Особено тази порода,как беше,южна нещо,саут порода,такива,едни добри,охранени,слушкат,водач им беше някакъв гълъб или...гугутка? :lol:

Порто много си отворен, дали ще говориш така ако има 2-ма, 3-ма (не повече) от "южна нещо,саут порода"-та пред теб! Ще се наакаш, от сега ми мирише! Говньо!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 11 мар 2010 18:48

PFC Litex написа:Малко изсмукани ми се виждат тези думи. Миналата година на въпросния паркинг си бяха спрели за почивка доста много фенове на Левски, пак някой ръчка ми се струва и цели да създаде изкуствено напрежение.
На паркинга както е било и преди така ще е и сега има солидно присъствие на Жандармерията, така че колкото и буйни фенове да има се съобразявят ;)

Обикновено не има дават да спират, когато се връщат обратно от Ловеч към София, тъй като е късно вечерта, вече имат емоции от мача, тъмно е и тогава може да сполучат разни нелепи ситуации.

Все пак пътува и аз за всеки мач по тази дестинация и зная прекрасно как седят нещата.
Ти най-добре може да кажеш как се държи "синята" и как "червената" агитка на стадиона в Ловеч !
Гришата май се беше заканил да не пуска панчаревци на неговия стадион а ?

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 11 мар 2010 18:51

Говедaта се водят,но я накарай дори и една свиня да да иде някъде.Трудно е. :lol: :lol: :lol:[/quote]

Така е.Къде са говедата,къде са свинете,нали!Спор няма.Особено тази порода,как беше,южна нещо,саут порода,такива,едни добри,охранени,слушкат,водач им беше някакъв гълъб или...гугутка? :lol:[/quote]
Порто много си отворен, дали ще говориш така ако има 2-ма, 3-ма (не повече) от "южна нещо,саут порода"-та пред теб! Ще се наакаш, от сега ми мирише! Говньо!!![/quote]

Много "мъжкарско" да сте 2-3-ма срещу един, бравос... колко благородно предлага да не са повече...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 мар 2010 18:58

kokic1986 написа:
PFC Litex написа:Малко изсмукани ми се виждат тези думи. Миналата година на въпросния паркинг си бяха спрели за почивка доста много фенове на Левски, пак някой ръчка ми се струва и цели да създаде изкуствено напрежение.

Ти най-добре може да кажеш как се държи "синята" и как "червената" агитка на стадиона в Ловеч !
Гришата май се беше заканил да не пуска панчаревци на неговия стадион а ?

Дано постът ми не предизвика излишни спорове.
Всеки носи глава на рамената си и само може да прецени същото.

Ако все пак държиш да получиш отговор - за последни 2-3 години феновете на Левски се държат в пъти по-нормално от тези на ЦСКА, а преди беше обратно.
Какво накара феновете на Левски да променят поведението, не мога да отговоря.
Какво визирам под нормално - подкрепят си отбора от сектора, пеят си песните, палят си димки и факли и толкова. Дори и след загуба я приемат и толкова.
Последна промяна от PFC Litex на 11 мар 2010 19:04, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 11 мар 2010 19:02

Автора, понеже си много отворен, защо не сложи и втората част от статията и защо не цитира от къде е?

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 11 мар 2010 19:03

Айде голямата работа 20-30 кебапчета и някоя и друга бира за изпът!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
supportforever
Контакти:

Мнениеот supportforever » 11 мар 2010 19:07

Ей авторчето,що не си гледаш кво става при Дудучето и при другите прасета,ами се занимаваш с шампионите на България и техните фенове.Стой си в кочината майка ти дейба нещастник.Такива като теб трябва да се пребиват профилактично педал гнусеннннннннннн

Върни се в “Футбол - България”