Държавното нехайство относно родния СПОРТ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Държавното нехайство относно родния СПОРТ!

Мнениеот crap » 08 мар 2010 11:47

До 2 години националният отбор на България по футбол ще започне да домакинства в Бургас, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов пред "Ринг". До тогава "Васил Левски" ще загуби лиценза си и вече няма да отговаря на изискванията на ФИФА и УЕФА, а причината за това е липсата на козирки. В същото време стадион "Лазур" с малко подобрения и още една козирка ще успее да покрие изискванията.

Междувременно Михайлов сподели идеята си в СОфия да започте строеж на нов национален стадион на мястото на сегашния "Раковски".

"Там може да се получи наистина разкошно съоръжение, което да приеме дори финал в Лига Европа или Шампионската лига. Капацитет от 40 000 места е постижим, а ако може да е 80 000, ще е още по-добре", смята Михайлов, но призна, че за да стане това, държавата трябва да се ангажира пряко с този проблем.

Статия на sportal.bg...

Вече до гуша ми дойде!!! Принципно нямам нищо против да се играят мачове на националния в провинцията, даже ще е страхотно! НО! В този случай ми прави впечетление поредното идиотско изказване на Боби Перуката Михайлов, който с цялата си наглост заявява, че националният стадион няма да е ГОДЕН! След повече от 4 годишен ремонт и над 7милиона лева изхарчени по него, сега става ясно, че в България няма годен стадион! Дори и този в Бургас-Лазур няма да е годен, ще са необходими допълнителни козирки... Представяте ли си, държавата ОТНОВО нехае?! Нищо ново! Защо мама му стара тая държава е толкова скапана, вече всеки ден се питам това! Толкова ли сме бедни?! За 20 години неможаха една магистрала да направят, един стадион, една фабрика ако щеш! И в крайна сметка, дори и наш клубен отбор да успее да се класира за ШЛ, пак ще трябва да се ходи на майната си за да се играе мача! А аз, примерно, ще мога ли всеки път да бия 400 километра до там, и да давам сумати и пари?
Ставаме свидетели на поредния епизод от умишленото затриване на БЪЛГАРСКИЯТ СПОРТ! Държавата остава без нито един годен стадион, а Перуката се надявал някой да направи хубав стадион със, забележете, 80 000 седящи места! Е такъв тъпец няма просто! СМЕХ!!!
Последна промяна от crap на 08 мар 2010 11:51, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Националите се местят в Бургас до 2 години

Мнениеот child in time » 08 мар 2010 11:50

Ако ще и на луната да отидат да играят каквито са дупки нищо добро не ни чака! На пове4ето трябва да им се 4естити 8 ми Март! Весели празници! :) :twisted: :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Държавното нехайство относно родния СПОРТ!

Мнениеот crap » 08 мар 2010 11:53

Не бе, гледай кво се получава... Държавата НЕ ОПРАВЯ собствените си стадиони, а за сметка на това чака някое ЧАСТНО ЛИЦЕ да им изгради нов стадион за милиони, което в крайна пък самата държава не позволява!(б.а Българска Армия)...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 08 мар 2010 11:55

crap написа:Вече до гуша ми дойде!!! Принципно нямам нищо против да се играят мачове на националния в провинцията, даже ще е страхотно! НО! В този случай ми прави впечетление поредното идиотско изказване на Боби Перуката Михайлов, който с цялата си наглост заявява, че националният стадион няма да е ГОДЕН! След повече от 4 годишен ремонт и над 7милиона лева изхарчени по него, сега става ясно, че в България няма годен стадион! Дори и този в Бургас-Лазур няма да е годен, ще са необходими допълнителни козирки... Представяте ли си, държавата ОТНОВО нехае?! Нищо ново! Защо мама му стара тая държава е толкова скапана, вече всеки ден се питам това! Толкова ли сме бедни?! За 20 години неможаха една магистрала да направят, един стадион, една фабрика ако щеш! И в крайна сметка, дори и наш клубен отбор да успее да се класира за ШЛ, пак ще трябва да се ходи на майната си за да се играе мача! А аз, примерно, ще мога ли всеки път да бия 400 километра до там, и да давам сумати и пари?
Ставаме свидетели на поредния епизод от умишленото затриване на БЪЛГАРСКИЯТ СПОРТ! Държавата остава без нито един годен стадион, а Перуката се надявал някой да направи хубав стадион със, забележете, 80 000 седящи места! Е такъв тъпец няма просто! СМЕХ!!!

Сам си отговори на въпроса.Както каза Михов мисля ,че беше. "Кое ни е наред в държават та футбола да ни е наред.Плюс това продължавайте да гласувате за разни тройни коалиции и очаквайте нещо добро да се случи.Предполагам сте гледали Господари на ефира ,където Масларова покани журналисти в дома си.Много скромен двор 2 декара ......за къщата да не говорим.Ами Долорес Арсенова ? С цялата си наглост каза ,"ама ние не сме казали ,че къщата ни е скромна ,а че ние живеем скром". За Доган няма да говоря знаем му Сараии и яхти и всичко......
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 мар 2010 11:59

То не е в 3ната коалиция САМО проблема... преди нея да не би някой да е свършил нещо? Костов, Царя... Софиянски.. дане изборявам, всичките са поръчкови лица! Абсолютни нещасници! Държавата умира, в провинцията е страшно! Няма работа няма нищо! Заплатите са по 400 лева... както и да е... темата беше за тъпите стадиони! А от там МНОГО пари могат да се изкарат, ама някой иска да изкара ПОВЕЧЕ! В ада обаче си има място и за алчноста... мамка им!!!
YA GUNNERS YA

Garvana
Контакти:

Мнениеот Garvana » 08 мар 2010 12:06

е то няма такава комплексарщина във всяка статия ... щял да дава пари за 400км аз като съм от Варна как давам като идвам към софия ? да седна на 40000 стадион и да видя 800 да псуват бфс ? Ако мачовете са във Варна даже срещу малта ще има 40000 жалко че тим са осраха . За Бургас незнам може и там да са толкова софия освен да са оплаква друго незнае .... Национален стадион незначи стадион в столицата !!!! Видяхме с волейбола какво стана искахте го в софия отидохте 100 4овека и го върнаха във Варна . Един мач на националите в Бургас или Варна и няма да ги видите в софия повече има да ревете .... Михайлов казал няма да е годен ми няма да е годен като славков окраде парите за тоз стадион ама ти от де да знаеш се перуката виновен ..... 80000 стадион или 40000 да не са строй с на бабати спестяванията много ясно ,че държавата трябва да го направи нали е национален се пак. Недавали на великите казанджии е как да им дадат казаха им имате 15000000 задължения платете поне 1.8млн и няма проблем ама ...... как да ви го налеят в главата незнам, предпочитат да плащат наеми защото им е по изгодно изобщо нямат намерение да стоят стадион някои мол може .....

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 08 мар 2010 12:12

Шибана държава......
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 мар 2010 12:16

Garvana написа:е то няма такава комплексарщина във всяка статия ... щял да дава пари за 400км аз като съм от Варна как давам като идвам към софия ? да седна на 40000 стадион и да видя 800 да псуват бфс ? Ако мачовете са във Варна даже срещу малта ще има 40000 жалко че тим са осраха . За Бургас незнам може и там да са толкова софия освен да са оплаква друго незнае .... Национален стадион незначи стадион в столицата !!!! Видяхме с волейбола какво стана искахте го в софия отидохте 100 4овека и го върнаха във Варна . Един мач на националите в Бургас или Варна и няма да ги видите в софия повече има да ревете .... Михайлов казал няма да е годен ми няма да е годен като славков окраде парите за тоз стадион ама ти от де да знаеш се перуката виновен ..... 80000 стадион или 40000 да не са строй с на бабати спестяванията много ясно ,че държавата трябва да го направи нали е национален се пак. Недавали на великите казанджии е как да им дадат казаха им имате 15000000 задължения платете поне 1.8млн и няма проблем ама ...... как да ви го налеят в главата незнам, предпочитат да плащат наеми защото им е по изгодно изобщо нямат намерение да стоят стадион някои мол може .....

Ти четеш ли изобщо какво пиша?! Имах в предвид клубният ми отбор... чети, мисли, и после обиждай!
YA GUNNERS YA

Garvana
Контакти:

Мнениеот Garvana » 08 мар 2010 12:19

crap написа:
Garvana написа:е то няма такава комплексарщина във всяка статия ... щял да дава пари за 400км аз като съм от Варна как давам като идвам към софия ? да седна на 40000 стадион и да видя 800 да псуват бфс ? Ако мачовете са във Варна даже срещу малта ще има 40000 жалко че тим са осраха . За Бургас незнам може и там да са толкова софия освен да са оплаква друго незнае .... Национален стадион незначи стадион в столицата !!!! Видяхме с волейбола какво стана искахте го в софия отидохте 100 4овека и го върнаха във Варна . Един мач на националите в Бургас или Варна и няма да ги видите в софия повече има да ревете .... Михайлов казал няма да е годен ми няма да е годен като славков окраде парите за тоз стадион ама ти от де да знаеш се перуката виновен ..... 80000 стадион или 40000 да не са строй с на бабати спестяванията много ясно ,че държавата трябва да го направи нали е национален се пак. Недавали на великите казанджии е как да им дадат казаха им имате 15000000 задължения платете поне 1.8млн и няма проблем ама ...... как да ви го налеят в главата незнам, предпочитат да плащат наеми защото им е по изгодно изобщо нямат намерение да стоят стадион някои мол може .....

Ти четеш ли изобщо какво пиша?! Имах в предвид клубният ми отбор... чети, мисли, и после обиждай!

""А аз, примерно, ще мога ли всеки път да бия 400 километра до там, и да давам сумати и пари?""" къде по точно визирам клубен отбор че май ти си чел недочел ??

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 мар 2010 12:22

Garvana написа:
crap написа:

""А аз, примерно, ще мога ли всеки път да бия 400 километра до там, и да давам сумати и пари?""" къде по точно визирам клубен отбор че май ти си чел недочел ??

АМИ ТОЧНО ТОВА ТИ КАЗВАМ БЕ! Че аз, за да гледам мач примерно на ЦСКА, ще трябва да бия 400 километра до Бургас понеже шибаната държава не дава на концесия Армията, и националния стадион не отговаря на никакви критерии!!!
YA GUNNERS YA

Върни се в “Футбол - България”