БФС и съдийската комисия - слугинаж без граници!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

gembala
Контакти:

Re: След тази дузпа за Левски ни чака вълна от поръчкови съдии

Мнениеот gembala » 08 мар 2010 10:58

Това ли е най-важното, което е направил съдията? Не е ли по-важно, какъв вкус остава в устата ни след такава игра? Не е ли по - важно, че дори и най-сините не могат да кажат "добри сме, има идея, има треньор, има отбор..." За съжаление има само тиня на терена и безидейност в играчите! Е, ако това е успокоение, то да си го кажем: Не сме сами в кереча. И другите са като нас. /разбирай Литекс, ЦСКА и т.н./

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 мар 2010 11:12

Дузпата си беше чиста. Няма какво да коментираме вече. При голов пас, футболиста на Миньор е затиснал крака на нападателя, който остана без обувка в момента, когато трябва да шутира към вратата. Това ако не е дузпа не знам кое е... Какво реват всички не мога да разбера?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

pepsi
Контакти:

Мнениеот pepsi » 08 мар 2010 11:15

Ти или си далтонист или не си гледал мача което е най вероятно .Съдията не беше в черно а в жълто.

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 08 мар 2010 11:16

И на мен ми се видя спорна тая дузпа. Но това не е най-лошото. След нашия мач гледах второто полувреме на Рединг и Астън Вила. Втородивизионен отбор в Англия играеше на такава скорост, че нашият мач ми се стори като филм на забавен каданс. Това е трагичното. Спорни дузпи винаги ще има.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 08 мар 2010 11:19

На стадиона бях убеден, че дузпа няма. След като изгледах няколко записа съм на мнение, че както може да се даде, така може и да не се даде.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 08 мар 2010 11:21

bomberman64 написа:Ситуацията с дузпата беше много комплексирана ,от една страна ръцете на защитника наистина бяха разперени в страни,от друга страна в калта след падането на нападателя, силно разкрачен, остана футболната му обувка!!!след като двата крака на нападателя не се докоснаха за да събуят обувката!!!а кракът на защитника виждаме на повторенията е настъпал обувката на нападателя!!!значи това във футболните правилници фигурира като фаулиране и се наказва с пряк свободен удар,в ситуацията дузпа!!!а късното отсъждане е точно за това щото обувката се видя чак след като нападателя падна и веднага посочи кракът си без обувка на съдията!!!футболната обувка ,драги запалянковци е вещественното доказателство и алибито на съдията !!!а не бутането ,което наистина, както казвате не беше за дузпа.Уф изморих се!но го обясних абсолютно правилно.

хаха пич за събута убувка единственото нещо кото се свири Е НЕ ПРЯК СВОБОДЕН УДАР 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 мар 2010 11:22

kiko75 написа:хаха пич за събута убувка единственото нещо кото се свири Е НЕ ПРЯК СВОБОДЕН УДАР 8-)

Даже и да спира потенциален голов шут ли? Няма такова нещо за събута обувка не пряк свободен удар...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 08 мар 2010 11:29

bigbonusprize написа:
kiko75 написа:хаха пич за събута убувка единственото нещо кото се свири Е НЕ ПРЯК СВОБОДЕН УДАР 8-)

Даже и да спира потенциален голов шут ли? Няма такова нещо за събута обувка не пряк свободен удар...

КАКЪВ ШУТ ВЕ :) :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: ХАЛ ДА ВИЕ ТАЯ ДУЗПА НА ВАС ЗА УДАР СЪС ГЛАВА ВИ ДАДОХА ТА ТАЯ ЛИ НЯМА ДА Е ЧЕСНА ПОНЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ДА СИ БЯХА ПРИЗНАЛИ ЧЕ НЯМА А ТЕ ТРЪГНАХА ДА ЗАЩИТАВАТ СЪДЯТА НО ИДВА ДРУГАТА СЕДМИЦА И СЪМ УБЕДЕН ЧЕ В ЛОВЕЧ ЩЕ ВИ ПОРЕЖАТ ЗДРАВО СЪДИТЕ ЗАЩОТО ИМА ГОСПОД
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 08 мар 2010 11:42

Много ми е интересно какво щаха да говорят достойните сини фенове, ако всичко това беше станало в тяхното наказателно поле и те бяха загубили след такава дузпа в края на мача.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Футбол - България”