БФС и съдийската комисия - слугинаж без граници!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: След тази дузпа за Левски ни чака вълна от поръчкови съдии
Това ли е най-важното, което е направил съдията? Не е ли по-важно, какъв вкус остава в устата ни след такава игра? Не е ли по - важно, че дори и най-сините не могат да кажат "добри сме, има идея, има треньор, има отбор..." За съжаление има само тиня на терена и безидейност в играчите! Е, ако това е успокоение, то да си го кажем: Не сме сами в кереча. И другите са като нас. /разбирай Литекс, ЦСКА и т.н./
- bigbonusprize
- Контакти:
Дузпата си беше чиста. Няма какво да коментираме вече. При голов пас, футболиста на Миньор е затиснал крака на нападателя, който остана без обувка в момента, когато трябва да шутира към вратата. Това ако не е дузпа не знам кое е... Какво реват всички не мога да разбера?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Ти или си далтонист или не си гледал мача което е най вероятно .Съдията не беше в черно а в жълто.
И на мен ми се видя спорна тая дузпа. Но това не е най-лошото. След нашия мач гледах второто полувреме на Рединг и Астън Вила. Втородивизионен отбор в Англия играеше на такава скорост, че нашият мач ми се стори като филм на забавен каданс. Това е трагичното. Спорни дузпи винаги ще има.
На стадиона бях убеден, че дузпа няма. След като изгледах няколко записа съм на мнение, че както може да се даде, така може и да не се даде.
bomberman64 написа:Ситуацията с дузпата беше много комплексирана ,от една страна ръцете на защитника наистина бяха разперени в страни,от друга страна в калта след падането на нападателя, силно разкрачен, остана футболната му обувка!!!след като двата крака на нападателя не се докоснаха за да събуят обувката!!!а кракът на защитника виждаме на повторенията е настъпал обувката на нападателя!!!значи това във футболните правилници фигурира като фаулиране и се наказва с пряк свободен удар,в ситуацията дузпа!!!а късното отсъждане е точно за това щото обувката се видя чак след като нападателя падна и веднага посочи кракът си без обувка на съдията!!!футболната обувка ,драги запалянковци е вещественното доказателство и алибито на съдията !!!а не бутането ,което наистина, както казвате не беше за дузпа.Уф изморих се!но го обясних абсолютно правилно.
хаха пич за събута убувка единственото нещо кото се свири Е НЕ ПРЯК СВОБОДЕН УДАР

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- bigbonusprize
- Контакти:
kiko75 написа:хаха пич за събута убувка единственото нещо кото се свири Е НЕ ПРЯК СВОБОДЕН УДАР
Даже и да спира потенциален голов шут ли? Няма такова нещо за събута обувка не пряк свободен удар...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:kiko75 написа:хаха пич за събута убувка единственото нещо кото се свири Е НЕ ПРЯК СВОБОДЕН УДАР
Даже и да спира потенциален голов шут ли? Няма такова нещо за събута обувка не пряк свободен удар...
КАКЪВ ШУТ ВЕ

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
...Или защото Джуджето има пари... 

Много ми е интересно какво щаха да говорят достойните сини фенове, ако всичко това беше станало в тяхното наказателно поле и те бяха загубили след такава дузпа в края на мача.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Върни се в “Футбол - България”