А нии сме горди сини фенове!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: А нии сме горди сини фенове!!!

Мнениеот acmilan » 07 мар 2010 23:04

honda написа:Момчета,много сте ми интересни спорите дали имало дузпа или не. От това ,което видях не видях да има нарушение за дузпа,но и не видях запис ,които да показва точно момента на съприкосновението и как се е свалила обувката на М.Антонов,ако е е бил настъпан или бутнат значи има дузпа . Просто няма камера(или поне аз не видях запис) ,коята да е хванала момента. Всеки го тълкува според фенските си пристрастия.
Иначе бих казал на феновете на ЦСКА когато преди една година Ви свири 2 дузпи срещу "Славия"от които едната не беше по-малко спорна от днешната,но тогава А.Ангелов беше добър съдия,доколкото си спомням. За мен нямаше тендеция -просто А.Ангелов е слаб съдия и много спорни положения ги свири за дузпа. Ако искаше да реши мача за "Левски" щеще да продължи първото полувреме с поне 7-8 минути(имаше достатъчно основание за това) и да нашари отбора на "Миньор" с картони-също имаше достатъчно основания да го направи ,ако искаше. Съвсем спокойно можеше да извади и още червени картони на "Миньор". Ако един съдия иска да реши мач не е необходимо да свири дузпа в последната минута има си начини да го направи и по по-елегантен и не толкова нагъл начин. Но явно А.Ангелов е слаб съдия.
също бих попитал и феновете на ЦСКА и за съдията Ст.Тодоров ,които в предишния кръг свири 2 дузпи срещу ЦСКА -беше наречен смешник ,продажник, поръчков съдия и т.н. Но този същия съдия миналата година свири онази смешна дузпа на мача ЦСКА-"Левски' през есента. Явно и той е слаб съдия ,който много лесно надува свирката за дузпа. Виждаме ,че както е свирил срещу ЦСКА, така е свирили за ЦСКА.
И двамата съдии А.Ангелов и Ст.Тодоров показаха горе-долу един и същ критерии при дузпите,според мен прекалено лесно свирят дузпи,но това си е тяхно право.

Съгласен съм с теб напълно.Не само Ангел Ангелов и Станислав Тодоров са некадърници,а и почти всички останали български съдии.Единственият,който има качествата да реши мач тънко и почти недоловимо за невъоръжено око(няколко тв повторения на всяка ситуация) е Антон Генов.Другите просто не стават.За 14 години,откакто гледам български футбол,качествен съдия не съм виждал.Може би донякъде Атанас Узунов...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 мар 2010 23:05

Мацек написа:
TristaNNN написа:
Паднахме - прав си, с много на нула....ама опитахме нали, опитахме - не стана...поне не се закопахме отзад и хората ни свалиха шапка за това ....вижда се че родните отбори са много по-назад от европейските клубове. ... А за радостта - ще ти кажа че Левски сега е в криза - няма 2 мнения. Ама затова СИНИТЕ фенове сме големи - защото бяхме там и подкрепихме отбора - това е да си обичаш отбора- в труден момент да си там и да вярваш в момчетата на терена 8-) Защото този мач беше важен за Левски - много важен. Затова се радвахме..... 8-)

Да ви е честито, щом е толкова важно за вас, ама аз не бих била щастлива, ако отборът ми ме зарадва с подобна измъчена победа срещу непретенциозен съперник, какъвто е Миньор и то след съдийско подпиране.
Целият български футбол е пълна пародия и написаното от теб за напъните на Левски в Европа ми много напомня за добрите стари вицове, в които се казвше " англичаните играят, а нашите ги гледат, гледайте момчета-учете се" и " биха ни 5:0, ама какъв як гол им вкарахме".

Измъчена или не - победата е ПОБЕДА! И пак казвам - ЛЕВСКИ е голям защото гони своето до последната минута! А освен това всеки голям отбор е имал такива мачове-когато победата идва трудно, защото противника е с 11, оп исках да кажа с 10 души отзад :) Просто отборът има много труден сезон и сега е момента СИНИТЕ фонове да застанем твърдо и мъжки зад любимия отбор, разбра ли жено.
Отново за съдиите - според мен дузпа имаше и за N-ти път казвам че си защитавам мнението.
Но за едно мога да се съглася: Целият български футбол е пълна пародия а относно вицовете - то по твоята логика не трябва да се опитва нищо хахахахха да лягаме и да мрем тогава. То без опит и без проба не става бре госпожа :) Паднахме - биха ни в Европа, по слаби бяхме - факт. Ама нали знаеш че първият път дава начало на нещо повече и по-добро! Ти като жена трябва да го знаеш :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2010 23:06

kartago написа:
THE G.A.M.E написа:Факт е, че от както се помня....стила на игра на останалите български отбори срещу Левски е - отзад бетон - напред на контри. ...и каквото стане !
По принцип така играят срещу нас, дори .....и Литекс и ЦСКА !
Другите отбори, особенно в последните 2-3 години....започнаха да се опитват да се надиграват срещу ЦСКА и Литекс .......но срещу Левски.,....играят даже още по затворено !
Е, как искат да не се свирят дузпи за Левски ?
След като 90 % от времето срещу в мачовете срещу "Сините", съперника прекарва пред наказателното си поле ( често направо и в наказателното ) ? ! ?
Междудругото....за това и нивото на футбола в А група не мърда !
Просто някои отбори....ги е страх да атакуват !
Но после......виновни били "грандовете" , че били подкрепяни ?
Наистина, по добре е някои отбори да започнат да играят нормален футбол....от колкото да продължат да се оплакват, че били рязани !

Да,да, спомням си, приятелю! И ЦСКА, и Литекс, и Локомотив София от сегашните, едно време и "Нефтохимик", само бетон играеше срещу вас!........... :lol: :lol: :lol: ..............не се изказвай неподготвен......... :lol: :lol: :lol:

Е, ще го отречеш ли, че в 90 % от мачовете срещу български съперници, Левски играе в тяхната половина ?
Независимо как се казва съперника ? !
Ти си посочил отделни отбори....и това реално са - ОТДЕЛНИ МАЧОВЕ на тези тимове !
Особенно пък "Нафтата" винаги играеха ( и наистина често биеха ) срещу Левски на контри !
А останалите отбори които даваш като пример.....има торент сайтове, изтегли си мачовете.....и гледай !
От мнението ти съдя, че ще останеш много....ама много изненадан от видяното ! ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 мар 2010 23:11

Marlqchat написа:
TristaNNN написа:
Blacksea13 написа:Щото като цяло, у нас 70% от отборите (точно тези които визираш) съществуват и живеят на мускули.....така не става ..... няма как да се получи....в А група оцеляват ама сме дотам. Така че ....всяка жаба да си знае гьола :!:
Левски не са ли от тези 70%?Май не сте много добре с мангите?А?Я кажи,че явно си наясно с финансите на отборите....

Левски не е цъфнал и вързал с пари сега - факт. Ама стадион има ли - има. Лицензът за Европа в канцелариите ли е - там е. Теренът добър ли е - добър е. Треньорите и играчите взимат ли си заплатите - взимат си ги.... А?????? Айде финансистеееее :mrgreen:

Аиде де знаеш му ти на Батков парите и простотиите

Не му ги знам, никой не ги знае - говоря ти за нещата които искат фенове и играчи... ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 мар 2010 23:15

THE G.A.M.E написа:
kartago написа:
THE G.A.M.E написа:Факт е, че от както се помня....стила на игра на останалите български отбори срещу Левски е - отзад бетон - напред на контри. ...и каквото стане !
По принцип така играят срещу нас, дори .....и Литекс и ЦСКА !
Другите отбори, особенно в последните 2-3 години....започнаха да се опитват да се надиграват срещу ЦСКА и Литекс .......но срещу Левски.,....играят даже още по затворено !
Е, как искат да не се свирят дузпи за Левски ?
След като 90 % от времето срещу в мачовете срещу "Сините", съперника прекарва пред наказателното си поле ( често направо и в наказателното ) ? ! ?
Междудругото....за това и нивото на футбола в А група не мърда !
Просто някои отбори....ги е страх да атакуват !
Но после......виновни били "грандовете" , че били подкрепяни ?
Наистина, по добре е някои отбори да започнат да играят нормален футбол....от колкото да продължат да се оплакват, че били рязани !

Да,да, спомням си, приятелю! И ЦСКА, и Литекс, и Локомотив София от сегашните, едно време и "Нефтохимик", само бетон играеше срещу вас!........... :lol: :lol: :lol: ..............не се изказвай неподготвен......... :lol: :lol: :lol:

Е, ще го отречеш ли, че в 90 % от мачовете срещу български съперници, Левски играе в тяхната половина ?
Независимо как се казва съперника ? !
Ти си посочил отделни отбори....и това реално са - ОТДЕЛНИ МАЧОВЕ на тези тимове !
Особенно пък "Нафтата" винаги играеха ( и наистина често биеха ) срещу Левски на контри !
А останалите отбори които даваш като пример.....има торент сайтове, изтегли си мачовете.....и гледай !
От мнението ти съдя, че ще останеш много....ама много изненадан от видяното ! ... :lol:

Разбира се, че ще го отрека!....Не ме карай да тегля нещо в което съм участвал!..........Нещата в момента са много различни! Точно затова спорехме, преди, не можеше някой "да вдигне глава", а в последните години, гледам, как и вие, и червените понякога си изпадате в глуха защита, и това би ме радвало разбира се, би трябвало да означава, че другите отбори се вдигат, за съжаление, вие се приближавате към тях! Днес с 10 човека "Миньор" имаха шансове, а преди години ( в социализЪма, това беше невъзможно, и беше сравнявано с Богохулство!)......... а и всичко е тактика, приятелю! :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 мар 2010 23:17

acmilan написа:
honda написа:Момчета,много сте ми интересни спорите дали имало дузпа или не. От това ,което видях не видях да има нарушение за дузпа,но и не видях запис ,които да показва точно момента на съприкосновението и как се е свалила обувката на М.Антонов,ако е е бил настъпан или бутнат значи има дузпа . Просто няма камера(или поне аз не видях запис) ,коята да е хванала момента. Всеки го тълкува според фенските си пристрастия.
Иначе бих казал на феновете на ЦСКА когато преди една година Ви свири 2 дузпи срещу "Славия"от които едната не беше по-малко спорна от днешната,но тогава А.Ангелов беше добър съдия,доколкото си спомням. За мен нямаше тендеция -просто А.Ангелов е слаб съдия и много спорни положения ги свири за дузпа. Ако искаше да реши мача за "Левски" щеще да продължи първото полувреме с поне 7-8 минути(имаше достатъчно основание за това) и да нашари отбора на "Миньор" с картони-също имаше достатъчно основания да го направи ,ако искаше. Съвсем спокойно можеше да извади и още червени картони на "Миньор". Ако един съдия иска да реши мач не е необходимо да свири дузпа в последната минута има си начини да го направи и по по-елегантен и не толкова нагъл начин. Но явно А.Ангелов е слаб съдия.
също бих попитал и феновете на ЦСКА и за съдията Ст.Тодоров ,които в предишния кръг свири 2 дузпи срещу ЦСКА -беше наречен смешник ,продажник, поръчков съдия и т.н. Но този същия съдия миналата година свири онази смешна дузпа на мача ЦСКА-"Левски' през есента. Явно и той е слаб съдия ,който много лесно надува свирката за дузпа. Виждаме ,че както е свирил срещу ЦСКА, така е свирили за ЦСКА.
И двамата съдии А.Ангелов и Ст.Тодоров показаха горе-долу един и същ критерии при дузпите,според мен прекалено лесно свирят дузпи,но това си е тяхно право.

Съгласен съм с теб напълно.Не само Ангел Ангелов и Станислав Тодоров са некадърници,а и почти всички останали български съдии.Единственият,който има качествата да реши мач тънко и почти недоловимо за невъоръжено око(няколко тв повторения на всяка ситуация) е Антон Генов.Другите просто не стават.За 14 години,откакто гледам български футбол,качествен съдия не съм виждал.Може би донякъде Атанас Узунов...

Л.Спасов и Л.Ангелов(бащата на А.Ангелов) също бяха добри съдии. Иначе Ат.Узунов също беше добър съдия,но той беше голям майстор да ти отреже главата с перце :) .Примерно един съдия ако пусне фаул при изнасяне на топката и стане контра не прави впечатление понеже е станала на 50 метра от вратата,а във футбола се помни само това,което става около вратата.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 мар 2010 23:23

za nas e toj religiq написа:Далеч съм от мисълта че ще се представят много по добре, но ако си заслужат място защо да не играят? А както ти сам казваш със спорна дузпа в края на мача за по именития отбор , какъв шанс имат това да се случи?? И докато има лобиски интереси, поръчки(не твърдя че дузпата е такава) и тн... няма как да се случи! Не само Левски и ЦСКА са се представяли достойно в европейските турнири и ако се оставят и други отбори да играят там съм сигурен че също могат да покажат зъби! Стига сте робували на тезата че видиш ли освен вас няма кой друг да играе добре в европа !!!

А така - да си дойдем на думата! Да си го ЗАСЛУЖАТ. Ама като гледам и слушам едва ли не Миньор трябва да са в челото на таблицата, ама нали .... ги режат съдиите срещу големите отбори :) ами то е ако е така - те няма да са СРЕДНЯШКИ отбор, нали? Ще са в зона Европа И съм 100% съгласен че и други отбори са се представяли добре, ама това време мина ...БЕШЕ. Нямям нищо против примерно ....Берое да играят е Европа ама ей, няма как това да стане разбери. Щото като цяло, у нас 70% от отборите (точно тези които визираш) съществуват и живеят на мускули.....така не става ..... няма как да се получи....в А група оцеляват ама сме дотам. Така че ....всяка жаба да си знае гьола :!:
И последно - за дузпата. За мен не беше спорна а я имаше - мое мнение е това - защитавам го. И за съдиите- пак казвам - искам да са ОБЕКТИВНИ. Храня надежда че това ще се случи някой ден 8-)[/quote]

Не съм казал че те са отбора който го заслужава :lol: Говоря че като цяло помоща винаги е за "грандовете", и 2 точки от тук 3 от там и ей ти 5-10 точки разлика от другите отбори! Имате лоби двата отбора и не се допуска някой друг "случайно" да отиде вместо вас в турнирите, независимо дали играете добре или зле!! Как после ще си продадете звездите в Европа или пък друг ще вземе парички ,ако случайно спечели някоя точка в европа?? А ако някой от тия 70% от отборите вземе някакви пари от евро турнирите, не мислеш ли че и тяхното ниво ще се вдигне поне малко? Ей за това ти казвам че докато не се промени тая ситуация няма как да очакваш хората да не ви плюят и да ви гледат със добро око :!: Нека да отиват тези които си го заслужат а не, тия които си мислят че е тяхно право и със всички средства и на всяка цена :!:[/quote]

Ама пичага, аз ИСКАМ обективно съдийство. И ми харесваш, понеже си защитаваш своето. Ама ....няма как отбори освен тези да играят навън-дори да се класират....те трябва да вкарат пари, за да получат после....но те няма откъде да вкарат, а ако не дадеш - няма как да получиш. Следователно идеята ти ( която много ми харесва) за по-малките наши отбори в Европа е нереална.
Освен това да ни плюе който иска ... боли ме фара....живота е така устроен,че винаги има "доброжелатели"

И последно: и аз искам да отиват тези които заслужават, НО да покажат някаква основа за това. Ще ми е много интересно да видя примерно....Берое, Локо Пд, Миньор ..и т.н. Нека да го заслужат с игра първо (щото опълчение срещу грандовете и една точка в актива за мен не е игра). И да имат стадиони, стабилни финанси, и куп други неща! Да не стане пак като Цска да срамуваме, че тая чорба вече я сърбахме......
[offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 мар 2010 23:27

honda,и аз съм чувал,че близнаците са били добри съдии.Що се отнася до Узунов,прав си,Генов е негов наследник в това отношение,разбира се на по-ниско ниво,но знае как да подготви даден отбор да загуби,без да прави крещящо впечатление.Стилът му е да минира единия отбор с картони уж за реплики и после при нормален фаул да вдига втори жълт,просто не мога да го понасям :x :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Мацек
Контакти:

Мнениеот Мацек » 07 мар 2010 23:33

TristaNNN написа:
Мацек написа:
TristaNNN написа:
Измъчена или не - победата е ПОБЕДА! И пак казвам - ЛЕВСКИ е голям защото гони своето до последната минута! А освен това всеки голям отбор е имал такива мачове-когато победата идва трудно, защото противника е с 11, оп исках да кажа с 10 души отзад :) Просто отборът има много труден сезон и сега е момента СИНИТЕ фонове да застанем твърдо и мъжки зад любимия отбор, разбра ли жено.
Отново за съдиите - според мен дузпа имаше и за N-ти път казвам че си защитавам мнението.
Но за едно мога да се съглася: Целият български футбол е пълна пародия а относно вицовете - то по твоята логика не трябва да се опитва нищо хахахахха да лягаме и да мрем тогава. То без опит и без проба не става бре госпожа :) Паднахме - биха ни в Европа, по слаби бяхме - факт. Ама нали знаеш че първият път дава начало на нещо повече и по-добро! Ти като жена трябва да го знаеш :lol:

Аз гледах 20 пъти записа и дузпа не вридях, явно трябват левскарски очила, за да я види човек.
Трябва да изкараш един курс по футболна история, ако си мислиш, че в последните 15-20 години за първи път български отбори са правили сефтето в Европата. Тези вицове са от времето, когато съм ходила права под масата, ако не и от времето преди да се родя и илюстрират, че дори и тогава, когато нивото на българския футбол е било доста по-високо от сегашното, сме били на светлинни години след големите европейски отбори и няколкото добри представяния на ЦСКА не променят този факт.
ВЕрвайте си, че това в отбора ви е временна криза, но пак си има реална опасност да ви гепи някое отборче, на което никой е България не му е чувал името и да ви млати като маче от дирек.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 мар 2010 23:33

acmilan написа:honda,и аз съм чувал,че близнаците са били добри съдии.Що се отнася до Узунов,прав си,Генов е негов наследник в това отношение,разбира се на по-ниско ниво,но знае как да подготви даден отбор да загуби,без да прави крещящо впечатление.Стилът му е да минира единия отбор с картони уж за реплики и после при нормален фаул да вдига втори жълт,просто не мога да го понасям :x :lol:

Аз Узунов го помня с добро,свири 1/2 финала за Уефа 96-та година Барселона-Байерн М 1:2 :mrgreen:

Върни се в “Левски”