honda написа:Момчета,много сте ми интересни спорите дали имало дузпа или не. От това ,което видях не видях да има нарушение за дузпа,но и не видях запис ,които да показва точно момента на съприкосновението и как се е свалила обувката на М.Антонов,ако е е бил настъпан или бутнат значи има дузпа . Просто няма камера(или поне аз не видях запис) ,коята да е хванала момента. Всеки го тълкува според фенските си пристрастия.
Иначе бих казал на феновете на ЦСКА когато преди една година Ви свири 2 дузпи срещу "Славия"от които едната не беше по-малко спорна от днешната,но тогава А.Ангелов беше добър съдия,доколкото си спомням. За мен нямаше тендеция -просто А.Ангелов е слаб съдия и много спорни положения ги свири за дузпа. Ако искаше да реши мача за "Левски" щеще да продължи първото полувреме с поне 7-8 минути(имаше достатъчно основание за това) и да нашари отбора на "Миньор" с картони-също имаше достатъчно основания да го направи ,ако искаше. Съвсем спокойно можеше да извади и още червени картони на "Миньор". Ако един съдия иска да реши мач не е необходимо да свири дузпа в последната минута има си начини да го направи и по по-елегантен и не толкова нагъл начин. Но явно А.Ангелов е слаб съдия.
също бих попитал и феновете на ЦСКА и за съдията Ст.Тодоров ,които в предишния кръг свири 2 дузпи срещу ЦСКА -беше наречен смешник ,продажник, поръчков съдия и т.н. Но този същия съдия миналата година свири онази смешна дузпа на мача ЦСКА-"Левски' през есента. Явно и той е слаб съдия ,който много лесно надува свирката за дузпа. Виждаме ,че както е свирил срещу ЦСКА, така е свирили за ЦСКА.
И двамата съдии А.Ангелов и Ст.Тодоров показаха горе-долу един и същ критерии при дузпите,според мен прекалено лесно свирят дузпи,но това си е тяхно право.
Съгласен съм с теб напълно.Не само Ангел Ангелов и Станислав Тодоров са некадърници,а и почти всички останали български съдии.Единственият,който има качествата да реши мач тънко и почти недоловимо за невъоръжено око(няколко тв повторения на всяка ситуация) е Антон Генов.Другите просто не стават.За 14 години,откакто гледам български футбол,качествен съдия не съм виждал.Може би донякъде Атанас Узунов...