kocuo написа:Лелеле, ако всички си мислите че проблема е бербатов.....просто нямам думи.
Всички които плюете, моля дефинирайте ми "сърцата игра" на нападател. Какво би следвало да прави той? Да се върне до центъра да отнеме топка и после какво? Да не би да очаквате да направи рейд и да влезе с топката във вратата?
Направете ми разбор моля със сърцатия Велизар какво направи той освен да се мота като муха без глава (аз съм от ЦСКА на въпреки всичко). Колко топки е отнел, после какво е направил с тази отнета топка подал ли я е на някой, дриблирал ли е или пък може би е центрирал точно?
Проблемът ни е, че освен Берба, Стилян и Марто (може би и Божинов) други няма и ако някой от тях няма ден (или двама) губим мача или правим равен в най-добрия случай.
Замислете се за последната "Голяма" победа - срещу Хърватска в София. Кой подаде за двата гола? Стилян за първия и Марто за втория, а кой вкара головете. Случайно да си спомняте някой друг от 11 - те на терена в този мач да е направил нещо запомнящо се?
За мен логиката е ясно имаме трима най-много четирима класни играчи и целият отбор трябва да се гради около тях.
простия поглед на мача показва че , второто полувреме имахме много повече положения а първото най сериозното ни положение беше далечния удар на Минев и подскока на Бербатов до вратаря, да един играч за 30 милиона трябва да покаже поне малко повече от играч за 300 000 факт е. Как пък за Бербатов нямаше топки а за Божинов имаше ей това ми обясни.